Alimentul la care Anca Țurcașiu a renunțat de 31 de ani. Secretul artistei pentru o siluetă ca de puștoaică

Ce a scos artista din alimentație
Alimentul la care Anca Țurcașiu a renunțat de 31 de ani. Secretul artistei pentru o siluetă ca de puștoaică

Alimentul la care a renunțat Anca Țurcașiu de 31 de ani. Anca Țurcașiu este într-o formă de invidiat. La cei 52 de ani ai săi, vedeta face furori cu fiecare apariție. Are un corp la care multe tinere de 20 de ani doar visează. Care este secretul? În primul rând și-a stabilit prioritățile și a pus pe primul loc sănătatea. La recomandarea specialiștilor, ea a eliminat din alimentație tot ceea ce îi făcea rău.

Alimentul la care a renunțat Anca Țurcașiu de 31 de ani

Nu mai este un secret faptul că Anca Țurcașiu pune mare preț pe un stil de viață sănătos. Pe lângă atenția deosebită pe care o are față de alimentație, actrița este și o persoană extrem de activă. În fiecare zi ea face sport și își ocupă timpul cu o mulțime de activități interesante. Totodată nu uită nici de odihnă și nu renunță la orele de somn care sunt îi sunt necesare pentru o stare fizică și psihică bună.

În ceea ce privește dieta, Anca Țurcașiu a dezvăluit că a renunțat la a mai consuma carne de mai bine de 31 de ani. Iar până de curând nu mânca nici pește. Cât despre lactate, vedeta a mărturisit că după ce a renunțat la ele, afecțiunea articulară de care suferea i-a dispărut.

„Nu am fost o carnivoră niciodată. Nu dau sfaturi. De 31 de ani fac asta. Acum mănânc din când în când pește. Nu am făcut un caz din asta și nu am dat niciodată sfaturi. Aș vrea să dau 30 de ani înapoi, să mănânc carne de dimineața până seara și să văd diferența. Nu se poate. Mă gândesc în fiecare zi să mănânc sănătos, să fac sport și să dorm. A fost însă foarte greu să renunț la lactate. Părerile sunt împărțite oricum. La lactate am renunțat pentru că am avut o inflamație articulară, de care am scăpat după ce am renunțat la lactate. Întotdeauna merg către specialiști. De frici trebuie să ne eliberăm.”, a povestit actrița în cadrul emisiunii Vorbește lumea.

Cum a trecut Anca Țurcașiu peste accidentarea la genunchi

Anca Țurcașiu a evidențiat importanța pe care trebuie să o aibă grija pentru sănătate. În vara anului trecut, ea a suferit un accident îngrozitor. A alunecat pe gresie și și-a rupt rotula, motiv pentru care a fost nevoită să umble o perioadă în cârje. Însă pe tot parcursul perioadei de recuperare, ea a avut parte de susținerea celor dragi. Cel mai mult i-a fost alături fiul ei, Radu.

„Am avut mult ajutor de la prieteni, de la Radu, băiatul meu. Mi-am ținut spectacolele în fiecare seară. Am avut mult timp să citesc, să mă uit la filme, m-am odihnit. Nu am scos gresia, dar acum suflu și în iaurt, știi cum e. Durerea e inevitabilă, suferință e opțională. Nu am vrut să mă victimizez, am mers mai departe.”, declara actrița în urmă cu un an despre acest episod.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9.8 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *