Alin Gălățescu, dezvăluire emoționantă despre viața de tată. Cum l-a schimbat venirea pe lume a fetiței lui: „Este fabulos” VIDEO EXCLUSIV

Alin Gălățescu: „Nimeni nu poate să îți dea o asemenea lecție”

Alin Gălățescu și-a construit o fabuloasă carieră în industria modei. Criticul este extrem de îndrăgit pentru lucrurile pe care reușește să le aducă în fața tuturor. Totuși, pe lângă toate calitățile din domeniul profesional, el este legat și de viața de tătic, adorându-și fiica. Acesta ne-a făcut dezvăluiri emoționante, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre Elida Maria.

Alin Gălățescu, despre fiica lui: “Am experimentat cel mai puternic sentiment care cred eu că poate să apară într-un om”

Criticul de modă ne-a explicat că a primit cea mai importantă lecție de viață, chiar înainte ca Elida Maria să vină pe lume. Legenda din lumea modei a mărturisit că era în stare să facă orice, cât timp ar fi știut că micuța lui este în siguranță:

“În primul rând că am experimentat cel mai puternic sentiment care cred eu că poate să apară într-un om. Nici nu se născuse când mi-am dat seama că aș putea, dacă era cazul, să mă sacrific fără nicio reținere, fără nici cel mai mic regret, fără ezitare dacă cumva viața ei ar fi putut să fie pusă în pericol. Practic, am depășit prin dragostea față de cineva pe care nici măcar nu îl văzusem, deci era un principiu al viitorului copil, cel mai puternic instinct al omului. Organismul nostru are un singur lucru de făcut, să ne țină în viață.

Citește și: Alin Gălățescu, marcat și acum de moartea tulburătoare a celui numit un „geniu al modei”: „M-a dărămat” VIDEO EXCLUSIV

Deci metafora cu fericirea, cu împlinirea, nu există pentru organism. Am realizat cât de ușor puteam să mă arunc în fața mașinii sau să fac orice chestie care putea să o salveze pe ea și pe mama ei. Aș fi făcut-o fără nici cea mai mică rezervă sau secundă de ezitare. Deci asta a fost prima și cea mai importantă lecție. Nimeni nu poate să îți dea o asemenea lecție, ce înseamnă forța iubirii.”

“Mi-am dat seama ce mișto e micuța”

Nu este un secret faptul că Alin Gălățescu își adoră fiica. Criticul de modă și-a dat seama că este vulnerabil în fața copilului său, astfel că nici nu se poate gândi la faptul că există părinți care se comportă într-un mod răutăcios cu micuții lor:

“Ulterior, când a apărut mi-am dat seama ce mișto e micuța. În perioada aceasta, mama ei a fost puțin bolnavă și mai mult de o săptămâna am stat doar eu cu ea. Ca atare, trăim aproape nonstop împreună. Este fabulos. Am mai realizat ceva fantastic, cât de vulnerabil sunt. Când îi văd pe oamenii care pot să își certe copiii, să îi bată, să îi manipuleze, sunt absolut terifiat pentru că știu cât de fină este granița între dragostea lor, speranța lor că tu ești entitatea supremă care îi va proteja tot timpul și în care vor avea încredere întreaga viață și faptul că îi trătezi sau ești contra lor. Este ceva inimaginabil. Pare o frază, dar este teribil.”

Citește și: Alin Gălățescu, dezamăgit de reperele pe care le aleg azi adolescenții în modă. „Lipsește peste tot bunul gust”. Rolul părinților în educația estetică VIDEO EXCLUSIV

Micuța donează haine și jucării

Alin Gălățescu nu îi prezintă fiicei sale doar partea roz a lumii. Atât el, cât și mama fiicei sale, îi vorbesc despre faptul că există persoane care nu au posibilități așa ca ea. De asemenea, Elida Maria este obișnuită să își doneze hăinuțe sau jucării:

“În primul rând, ea trebuie să cunoască lumea. Întotdeauna discutăm, eu și mama ei, foarte mult despre oamenii care nu au aceleași posibilități ca ea, donăm haine, donăm jucării, ajutăm niște familii din Iași și din București, mama ei are părinții la Iași. Ea își selectează hăinuțele, jucăriile, vede cum se strâng și cum se duc către familii. Uneori ne întâlnim, alteori nu. Cu cei din Iași mai greu, dar cu cei din București s-au întâlnit ea și mama ei. Deci este familiarizată. Mai mult decât atât, ea vine la toate evenimentele mele.

Vede ce înseamnă o construcție a unui eveniment, ce înseamnă o relație cu ceilalți oameni, ce înseamnă fete de la 13 ani la 30, 35. Intră în contact cu foarte multă lume, este foarte socializată, ca să spunem. Niciodată nu i s-a prezentat existența ca fiind o chestie exclusiv roz. Tot timpul discutăm despre lupta de a evolua, despre necesitatea de a face ceva. Și eu, dar și mama ei, suntem creatori prin excelență.”

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *