Alina Eremia vrea să treacă la un alt nivel, după ce chipul ei a fost pe marile clădiri din București: „Times Square e următorul pas”. Ce pregătește VIDEO EXCLUSIV

Ce cadouri obișnuiește solista să ofere

Timp de mai bine de trei ani, Alina Eremia a fost imaginea unui magazin de bijuterii, cu care a lansat mai multe colecții de accesorii inspirate din muzica ei. Chipul artistei a apărut chiar și pe marile clădiri din București. Alina Eremia a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că atunci când și-a văzut fotografiile pe fațada unui mall din Capitală a devenit mult mai încrezătoare în propriile forțe, și speră ca, într-o bună zi, să ajungă și pe  impresionantele clădiri din Times Square, în New York.

Alina Eremia: ”Am vrut să-mi apară imaginea pe clădiri înalte și s-a întâmplat”

Zilele trecute, Alina Eremia a predat ștafeta de ambasador, al unui cunoscut lanț de magazine care comercializează bijuterii, lui Theo Rose, nu înainte însă de a-și împlini un mare vis:

„Eu visam cu ochii deschiși și eu chiar cred că atunci când investești timp și energie în visurile tale, cred că se întâmplă. Chiar se materializează. Dovadă. Am vrut să-mi apară imaginea pe clădiri înalte și s-a întâmplat. Mama e super mândră și ea și chiar e emoționată de fiecare dată când mă vede pe undeva”, a povestit Alina Eremia pentru EGO.ro.

Când s-a văzut purtând bijuteriile din colecția ei capsulă, de-abia și-a putut stăpâni lacrimile.

„Am avut lacrimi în ochi pot să spun. Am simțit așa că-mi crește inima în inima, e un sentiment foarte frumos și simți că e un fel de recunoaștere a ceea ce ai construit până acum. Mi se pare super. Chiar le mulțumesc celor care au avut încredere în mine”.

”Am fost pe magazinul Cocor, acolo am fost, am rulat cu albumul, acum ne mutăm la New York”

Visul cel mare al Alinei nu este doar să-și asocieze imaginea cu diferite brand-uri internaționale, ci și să ajungă pe cele mai înalte clădiri din lume prin prisma muzicii.

„Dacă deja am fost postată pe clădirile din București, vreau să ne mutăm și în alte țări. De ce nu? La New York. Times Square e următorul pas. Am fost pe magazinul Cocor, acolo am fost, am rulat cu albumul, acum ne mutăm la New York”, ne-a mai spus artista, care deja a făcut primii pași spre cariera ei internațională.

Alina Eremia
Alina Eremia

Acum o săptămână a lansat prima piesă în limba engleză și până la finalul lunii noiembrie urmează și cea de-a doua.

„Cu muzica, că eu nu vorbesc așa în van. Vorbesc pentru că eu am făcut demersuri în privința asta și chiar am lansat prima piesă de pe LP în limba engleză, se numește „Sweat”, este în colaborare cu doi DJ și chiar la finalul lunii acesteia urmează cea de-a doua. Doamne ajută, să ajung să cânt și pe aceeași scenă cu Beyonce! O iubesc foarte, foarte tare. Are turneu acum în vară și mă duc negreșit”.

„Îmi place să fac cadouri bijuterii”

Asta nu înseamnă că nu se va ocupa în continuare și de alte proiecte, bijuteriile fiind în continuare una dintre cele mai mari pasiuni ale ei.

„Prima bijuterie cred că mi-am cumpărat-o la 18 ani, una care avea o valoare mai mare. Mi-am luat-o cadou de ziua mea și a fost o cruciuliță pentru că sunt credincioasă și mi-am dorit foarte tare o cruciuliță”, ne-a mai spus artista.

Alina Eremia
Alina Eremia

Pe de altă parte, în cei trei ani în care a fost ambasador al lanțului de magazine care comercializează bijuterii a învățat multe secrete și acum știe cum să le pună în aplicare. Cel puțin atunci când decide să ofere cuiva în dar o bijuterie.

„Îmi place să fac cadouri bijuterii. Eu am chestia asta, când întâlnesc o persoană, cumva îi fac „portretul” în mintea mea. Și-a conturat o imagine în capul meu. Sunt atentă la detalii și dacă optez să fac cadou o bijuterie chiar merg la sigur. Adică știu că persoana respectivă poartă bijuterii mici sau bijuterii. E important să știi astfel de detalii ca să-i placă cadoul și să-l poarte până la urmă. Asta e important”, a mai povestit Alina Eremia pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.