Alina Sorescu a făcut anunțul: “În viața noastră a apărut Amira”. Artista a postat imagini cu noul membru al familiei ei

Cum au reacționat fanii vedetei, la auzul acestei vești.
Alina Sorescu a făcut anunțul: “În viața noastră a apărut Amira”. Artista a postat imagini cu noul membru al familiei ei

Alina Sorescu a făcut un anunț îmbucurător pe rețelele de socializare: în viața ei și a fetițelor sale a apărut un nou membru. Fanii au primit vestea cu entuziasm și au felicitat-o pe artistă.

Alina Sorescu a făcut anunțul: “În viața noastră a apărut Amira”

Alina Sorescu este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Ea a reușit, de-a lungul timpului, să își bucure fanii cu melodiile și aparițiile sale pline de optimism și energie. În ultima perioadă, însă, Alina Sorescu trece prin momente dificile în viața personală. Cântăreața a divorțat de soțul ei, designerul Alexandru Ciucu, iar acum cei doi se află în plin proces pentru custodia celor două fetițe ale lor.

Prinsă în tăvălugul evenimentelor nefericite din ultima vreme, Alina Sorescu încearcă să își facă viața mai frumoasă. Recent, vedetea le-a mărturisit tuturor că s-a îndrăgostit iremediabil de un suflet cald și este extrem de bucuroasă că apărut în viața ei.

Nu este însă vorba de un alt bărbat, ci de o gingașă pisicuță albă cu ochii albaștri ca seninul cerului. Alina Sorescu a ținut să împărtășească bucuria apariției noului membru și cu fanii de pe rețelele de socializare. Artista i-a făcut micuței feline, căreia i-a pus numele Amira, câteva fotografii pe care le-a postat în mediul online.

„În viața noastră a apărut Amira”, a scris Alina Sorescu în dreptul pozelor. Reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Fanii au felicitat-o pe artistă și s-au bucurat să afle că un animăluț atât de drăgălaș le va ține companie de acum încolo ei și fiicelor sale.

”E frumoasă. Să aveți parte de ea. Să fiți fericite și sănătoase. Și să răzbești in lupta cu fostul soț sa poți avea copiii lângă tine. Că tu ești mămica lor. O mămică minunată, frumoasă, inteligentă, o bună gospodină. Să vă ocrotească Cel de Sus, a spus un prieten din online”/ ”E tare frumoasă și veți vedea ce efecte pozitive are… Să fie sănătoasă și să vă bucurați de ea!”/ ”Este atât de frumoasă, și de vindecătoare, oferă bucurie și multe zâmbete !”/ „Ce ghomotoc pufos și ce ochișori senini! Să vă bucurați de ea!”/ „Este o frumusețe! Să aveți grijă de ea. Veți primi multă dragoste, la schimb”, au fost doar câteva dintre sutele de comentarii primite pe contul de socializare.

Alina Sorescu, divorț dureros

Divorțul de Alexandru Ciucu a lăsat urme adânci în sufletul Alinei Sorescu. Cântăreața nu se aștepta ca povestea lor de dragoste să aibă un final atât de abrupt și dureros.

Într-un interviu acordat nu de mult, Alina Sorescu a declarat că trece prin momente extrem de grele, însă cu toate acestea este nevoită să rămână puternică pentru fetițele sale.

„Anul trecut a fost cel mai complicat an din viața mea. Și pare că și acesta este la fel, pentru că situația încă nu s-a finalizat definitiv. E o perioadă cu toate stările posibile. De la situații delicate în plan personal la reușite în plan profesional. Însă simt că m-am născut a doua oară, mai puternică, gata să fiu acolo pentru fetițele mele și pentru oamenii care mă apreciază și mă susțin de când eram mica.

Citește și: Prin ce trec Alina Sorescu și fetițele ei, după decizia instanței: „Efectele bulversante ale hotărârii judecătorești se văd în prezent”

„Când m-am căsătorit speram să fie pentru toată viața”

„A fost și este greu, pentru că a fost un an plin de ordonanțe, recursuri în justiție, cererea tatălui fetelor de a stabili domiciliul lor la el… Procesul încă nu este încheiat, așa că starea de neliniște va mai dura. Nu mi-am dorit să ajung aici, când m-am căsătorit speram să fie pentru toată viața.

M-a salvat să rămân cu capul pe umeri dorința de a avea toate trei o viață liniștită. M-a salvat, totodată, muzica, pentru că așa mi-am exprimat trăirile. Și m-a salvat susținerea zecilor de mii de oameni care mi-au scris și îmi scriu în toată această perioadă că sunt alături de mine, mai ales mame care trec prin situații similare de viață”, a declarat artista, pentru revista Viva.

Citește și: Alina Sorescu, despre viitorul celor două fiice. „Asta este meseria pe care o are acum în plan” VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *