Alina Sorescu, decizie uluitoare după divorțul de Alexandru Ciucu. Nici apropiații nu mai sperau la acest anunț

Vezi ce decizie a luat vedeta după divorț!

În urmă cu doi ani de zile, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au ales să meargă pe drumuri separate, cu toate că au împreună două fetițe minunate. Acum, însă, cântăreața a luat o decizie total neașteptată, după divorțul de tatăl copilelor ei. Iată ce a hotărât îndrăgita artistă. Nici măcar apropiații ei nu se mai așteptau la asta!

Decizia luată de Alina Sorescu la doi ani de la divorțul de Alexandru Ciucu

În anul 2022, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au anunțat că divorțează. Vestea a șocat pe toată lumea, fiindcă cei doi aveau un mariaj de 12 ani de zile și păreau extrem de uniți și de fericiți împreună.

În plus, la mijloc sunt și două fetițe minunate, Carolina și Raisa. Cu toate astea, cei doi au considerat că cel mai bine este să se separe. Acum, însă, artista a luat o hotărâre pe care nu s-a ferit să o împărtășească cu toată lumea.

Alina Sorescu a făcut anunțul

Invitată, de curând, în emisiunea lui Cătălin Măruță, Alina Sorescu a anunțat că ea, Alexandru Ciucu și cele două copile ale lor se vor reuni în acest weekend.

Asta pentru că fiica cea mare a ei și a creatorului de modă, Carolina, împlinește vineri, pe data de 12 ianuarie, vârsta de 10 ani. Cu această ocazie, micuța va avea parte de o petrecere surpriză, iar tatăl ei va fi prezent.

”Au trecut zece ani, mâine Carolina face această frumoasă vârstă și o să aibă parte de o petrecere în weekend. Ele sunt la mine, îi organizez petrecerea sâmbătă, cum și-a dorit, și o să fie și tatăl fetelor prezent, bineînțeles.

E normal să fie așa în astfel de momente. Discuțiile noastre sunt despre programul lor în general, zilele de naștere evident că trebuie să fie împreună și așa vor fi”, a spus artista, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Citește și Crăciun trist pentru Alina Sorescu. Ce se întâmplă cu fetițele ei, decizia instanței!

Fiicele Alinei Sorescu calcă pe urmele mamei lor?

Carolina și Raisa sunt, fără doar și poate, cele mai înfocate fane ale mamei lor și se pare că cele două ar avea și o înclinație spre cântat. Însă, artista susține că tatăl lor nu este de acord ca cele două copile să se apuce de muzică.

”Au talent amândouă, au ureche muzicală, au simț al ritmului. Carolina face chiar mâine (n.r.-12 ianuarie) zece ani, iar Raisa are șapte spre opt. Merg cu mine la cursurile mele, la trupa mea, atunci când se poate, având în vedere situația asta delicată a noastră.

Uită că, din păcate, eu nu pot să le susțin pe ele așa cum mi-aș dori și cum aș putea, ele vin la cursuri doar atunci când sunt la mine, pentru că tatăl lor nu este de acord, dar le place foarte mult. E cam greu, orice activitate care nu are o continuitate e cam dificil de dus, dar recuperăm acasă.

Cânt cu ele acasă, repet cu ele acasă și atunci când se poate să vină și ele cu mine, pentru că ele au un program, marți și joi într-o săptămână sunt cu mine și cealaltă marți și joi sunt cu tatăl lor, acelea fiind și zilele de repetiții.

Are și două weekenduri pe lună, vacanțele la jumătate, asta până când se va termina procesul care se va relua din primăvară. Apelul începe acum în primăvară, iar tatăl lor cere același program de o săptămână cu o săptămână.

Eu îmi doresc pentru ele un program stabil, o normalitate, șansa ca ele să poată avea o rutină școlară, un program cât de cât stabilit, astfel cât să poată să aibă un mers normal al tuturor activităților lor.(…)

Eu cer program stabil, tatăl lor cere program alternant. De doi ani e procesul. Va mai dura. Cred că asta înseamnă iubirea pentru copil, ca lor să le fie bine și ei au nevoie de stabilitate, să știe unde este acasă pentru ele”, a mai spus Alina Sorescu.

Citește și Și-a revenit Alina Sorescu după divorțul de Alexandru Ciucu? Cum au reacționat românii la drama ei: „Îmi dădeau lacrimile” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *