Alina Sorescu, destin de artistă hărăzit din pântece. Ce a făcut mama ei, când era însărcinată: „Era în vogă pe atunci” VIDEO EXCLUSIV

Află cum a devenit Alina Sorescu cântăreață!
Alina Sorescu, destin de artistă hărăzit din pântece. Ce a făcut mama ei, când era însărcinată: Era în vogă pe atunci VIDEO EXCLUSIV

Alina Sorescu, una dintre cele mai cunoscute și apreciate soliste de la noi din țară, este invitata emisiunii Ego Life, ediția 87, realizată de celebra Dana Săvuică. Cele două vor discuta, fără perdea, despre cariera îndrăgitei cântărețe, despre cel care a format-o ca artistă, dar și despre cum și-a ales vedeta această meserie, care nu este deloc la îndemâna oricui.

Alina Sorescu a dezvăluit cum și-a ales meseria de cântăreață

În cadrul emisiunii EGO Life cu Dana Săvuică, cântăreața Alina Sorescu a mărturisit că nu ea și-a ales meseria de artistă, ci mai degrabă aceasta i-a fost aleasă de către părinții săi, în special de mama sa.

În timp ce era gravidă, cea care i-a dat viață Alinei Sorescu a trecut pe lângă Școala 197, unde Ioan Luchian Mihalea pregătea copiii din grupul muzical Minisong. Ulterior, și-a înscris fiica pentru a lua lecții de la faimosul cântăreț și compozitor.

”Eu locuiam în Drumul Taberei și părinții mei se plimbau adeseori pe lângă Școala 197, unde Mihalea ținea repetițiile. Răsuna peste tot muzica grupului Minisong. Acesta era în vogă pe atunci.

El (Ioan Luchian Mihalea, n.r.) avea Song și Minisong și făcea niște lucruri foarte moderne pentru vremurile respective.”, a povestit îndrăgita vedetă la EGO Life.

Ioan Luchian Mihalea a format-o pe Alina Sorescu ca artist

Alina Sorescu are numai cuvinte de laudă la adresa lui Ioan Luchian Mihalea și spune că lui îi datorează ceea ce este astăzi. Acesta a înființat și condus grupul vocal Song, dar și corul de copii Minisong, din care a făcut parte invitata Danei Săvuică, Dana Rogoz, dar și Gianina Corondan.

”Era un artist total. Nu cred că se va mai naște un artist așa ca Mihalea. El era pe scenă trup și suflet, adică lumea venea la spectacole pentru el, în primul și în primul rând.”, a spus Alina Sorescu la EGO Life.

Citește și Ego Life, ediția a 87-a. Dana Săvuică și Alina Sorescu, despre carieră, succes și viața de familie: „Nu regret absolut nimic”!

Ioan Luchian Mihalea a fost asasinat în anul 1993

Din păcate, Ioan Luchian Mihalea avea să părăsească această lume mult prea devreme, la doar 41 de ani. El a fost ucis în anul 1993, în apartamentul său din București, cartierul Drumul Taberei, de către Nelu Florian Gavrilă și Ionel Păun, scopul crimei fiind jaful.

Când s-a răspândit vestea morții sale, Alina Sorescu și-a amintit că a fost șocată. Ea tocmai avusese un spectacol la Teatrul Țăndărică, în Piața Lahovari. Ulterior, s-a întâlnit cu colegi de-ai săi și nimănui nu-i venea să creadă că Ioan Luchian Mihalea nu mai este în viață.

Află totul despre subiectele abordate și despre Alina Sorescu în ediția de miercuri, 6 decembrie, a emisiunii Ego Life. Show-ul se difuzează de la ora 20:00 pe site-ul www.ego.roFacebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Citește și Anunțul neașteptat făcut de Alina Sorescu după despărțirea de Alex Ciucu. Fanii sunt fericiți pentru ea!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *