Alina Sorescu, o nouă lovitură pentru Alexandru Ciucu. Ce au decis judecătorii după recursul făcut de creatorul de modă

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează după 12 ani de căsnicie
Alina Sorescu, o nouă lovitură pentru Alexandru Ciucu. Ce au decis judecătorii după recursul făcut de creatorul de modă

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află în plin proces de divorț, iar lupta cea mare se duce asupra custodiei celor două fetițe ale lor. În primă fază, creatorul de modă a formulat o ordonanță președințială prin care a solicitat ca minorele să locuiască permanent cu el, motivând că locuința sa este mai spațioasă decât a mamei micuțelor și ar avea tot confortul necesar. Instanța i-a respins solicitarea, dar Ciucu nu s-a lăsat și a  formulat recurs. Iată ce au stabilit de această dată judecătorii.

Alina Sorescu a anunțat ce au decis judecătorii în privința domiciliului celor două fetițe

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au hotărât să pună capăt căsniciei după 12 pe care i-au petrecut împreună. Cântăreața a fost cea care a intentat divorțul, iar unul dintre subiectele divergente a fost legat de custodia celor două fetițe pe care le au împreună: Elena Carolina, în vârstă de 8 ani și Ana Raisa, de 6 ani.

Pe de-o parte Alexandru Ciucu, iar pe de alta Alina Sorescu, au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a păstra micuțele.

Artista a postat pe rețelele de socializare un mesaj de mulțumire adresat fanilor săi și s-a declarat recunoscătoare pentru că aceștia i-au fost alături și au încurajat-o în tot acest timp.

„Dragii mei, în ultimele săptămâni am primit zeci de mii de mesaje de încurajare din partea voastră.

Vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordați în cea mai sensibilă perioadă din viața mea.

Deși eu am introdus cererea de divorț la începutul anului, separat tatăl a intentat o ordonanță președințială pentru stabilirea domiciliului fetițelor la el. Prima hotărâre a instanței mi-a fost favorabilă, dar el a introdus cale de atac.”, a scris cântăreața pe pagina ei de Facebook.
Alina Sorescu împreună cu fetițele ei

Alina Sorescu, încrezătoarea că va primi custodia fetițelor

În prima fază a procesului de divorț, instanța a decis ca minorele să fie încredințate mamei până la finalul procesului de divorț. Sentința a fost menținută și de instanța de apel care a respins solicitarea lui Alexandru Ciucu.
„Instanța a respins și apelul pe care el l-a formulat și a decis pentru a doua oară că fetițele să aibă domiciliul la mine în timpul procesului, care va începe spre sfârșitul anului. Sunt încrezatoare că totul va fi bine.”, a continuat Alina Sorescu.
Așadar, micuțele vor rămâne alături de mama lor cel puțin până la finalizarea procesului de divorț.

Alina Sorescu a intentat divorț la începutul acestui an, iar motivul pentru care a ales să se separe de soțul ei, în ciuda insistențelor acestuia de a renunța la idee, ar fi infidețitățile designerului.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *