Cine este bărbatul pe care se bazează la greu Alina Sorescu, în plin proces de divorț de Alex Ciucu: ”Mă ajută și mă sprijină” EXCLUSIV

Tatăl artistei, Gabi Sorescu, a crezut până în ultima clipă că fiica lui și Alex Ciucu se vor împăca
Cine este bărbatul pe care se bazează la greu Alina Sorescu, în plin proces de divorț de Alex Ciucu: ”Mă ajută și mă sprijină” EXCLUSIV

Alina Sorescu s-a mutat din căminul conjugal și se află în plin proces de divorț cu designerul Alexandru Ciucu. Ei se luptă însă în instanță și pe custodia celor două fiice. În tot acest scandal, iată că tatăl solistei, Gabi Sorescu, cel care, de altfel, a impresariat-o și a însoțit-o la concerte, pe când era o mogâldeață, îi este și acum un real sprijin. Alina Sorescu ne-a vorbit despre ajutorul primit din partea tatălui ei, dar și despre recursul cu emoții, în care Alex Ciucu cere ca fiicele lor să se mute în vila lui.

”Până nu se încheie recursul nu pot să fac planuri”

Solista Alina Sorescu trece printr-o perioadă cu mari emoții, căci încă soțul ei, Alexandru Ciucu, dorește ca fetițele să se mute în vila lui de sute de mii de euro, așa că a făcut recurs. Se anunță o luptă grea pe custodia fetelor. Alina face însă tot posibilul ca micuțele Elena Carolina (8 ani) și Ana Raisa (6 ani) să nu fie afectate emoțional de tot acest scandal și le este mereu alături.

”Am multă susținere în această perioadă, căci și sunt și multe mame care probabil au trecut prin ce trec eu și mă înțeleg. Tatăl meu, care m-a însoțit mereu, și la spectacole, mă ajută și mă sprijină și acum. Trebuie să exist cumva, în showbiz, m-am concentrat pe muzică și merge bine, am lansat câteva piese, vom avea și un concert. Aștept termenul la recurs, care va fi curând. Fetele mele sunt bine, au luat vacanță. Poate vom merge și în vacanțe, pe aici, pe aproape, prin țară, totul depinde de recurs. Până nu se încheie recursul nu pot să fac planuri”.

Alina Sorescu și cele două fetițe ale sale
Alina Sorescu și cele două fetițe ale sale

Tatăl Alinei Sorescu a crezut până în ultima clipă că fiica lui nu va divorța. Ce ne declara, anul trecut

Tatăl Alinei Sorescu a crezut până în ultima clipă că fiica lui și soțul ei se vor împăca, așa că, anul trecut, când au apărut primele zvonuri legate de divorț, el le lua apărarea.

”Nu este nimic adevărat cu divorțul, este o prostie, sigur că da, sunt bine cu toții!”, ne declara el, evitând să ne mai ofere și alte detalii.

Gabi Sorescu era tare fost fericit, înainte de nunta de povești a fiicei sale, din 12 septembrie 2010, cu 250 de invitaţi, desfășurată la Palatul Ştirbei din Buftea. Ba chiar și-a lăudat viitorul ginere.

”Alex este un băiat foarte bun și respectuos, la fel ca fata mea. Mi-am făcut fata mare, mă mândresc cu ea. Vreau să am nepoțel și nepoțică”, declara acesta, acum 12 ani, într-un interviu.

Alina Sorescu și tatăl ei
Alina Sorescu și tatăl ei

Alina și-a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu pe conturile sociale

Solista Alina Sorescu și-a anunțat divorțul pe conturile sociale.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presa, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.  Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca până acum”.

Solista își așteaptă fanii la concertul de la Sala Palatului

Alinei Sorescu îi merge bine pe plan profesional. Solista și trupa ei, „Picii lu’ Soreasca”, își așteaptă fanii la grandiosul spectacol “Suflet de copil”, care va avea loc la Sala Palatului.

”Vă aștept pe 24 septembrie, de la ora 17.00, iar invitații noștri vor fi Edward Sanda, Cleopatra Stratan și Ana Beregoi”.

Alina a înființat, în 2011, Atelierul de muzică și prezență scenică pentru copii.

”La cursurile mele cei mici își dezvoltă talentul muzical, învață să dobândească prezența scenică și să devină dezinvolți în fața publicului. Susțin spectacole alături de picii mei, înregistrăm împreună cântece, filmăm videoclipuri și suntem în permanență invitați la emisiuni tv”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Victoria Răileanu a ales nume pentru fiica ei încă din primele zile de sarcină
9.2 14 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *