Alina Sorescu rupe tăcerea despre divorț. Când au apărut de fapt problemele: „Credeam că venirea copiilor va închega mai mult familia, dar nu a fost așa”

Dezvăluiri neașteptate făcute de artistă

Au trecut câteva luni de când s-a aflat că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au pus punct căsniciei lor. Abia acum artista și-a găsit puterea să vorbească despre problemele din căsnicie și să spună când au apărut de fapt acestea.

Alina Sorescu, despre problemele din căsnicia cu Alexandru Ciucu

Alina Sorescu s-a concentrat pe ea după divorț. A preferat să nu iasă și să se plângă, ci să se adune, ca artistă, femeie și mama, iar acum vede viața complet diferit. Din punct de vedre profesional artista simte că a revenit la nivelul activității sale de dinainte căsătoriei. În plan personal, Alina mărturisește că fetițele îi dau putere să depășească problemele.

În căsnicie probleme ar fi început chiar dinainte să apară copiii. S-au intensificat însă ulterior, după ce cele două fetițe au venit pe lume. Alina Sorescu a crezut că venirea copiilor va închega familia, însă s-ar fi întâmplat exact opusul.

„Da, dar în mod special după nașterea Carolinei și a Raisei (n.r. problemele au apărut înainte să apară copiii). Și credeam cumva greșit că venirea copiilor va închega mai mult familia. Dar realitatea mi-a demonstrat că nu a fost așa”, a spus Alina Sorescu pentru okmagazine.ro.

Cum se simt cele două fetițe după decizia instanței cu privire la program: „E bulversant”

În prezent custodia celor doi fetițe este comună, însă instanța a decis ca ele să aibă reședință alternantă. Acest lucru înseamnă că locuiesc o săptămână la mamă, o săptămână la tată. Alina Sorescu a declarat că acest lucru este bulversant pentru cele două micuțe. Ea se străduiește să le ajute pe fete să accepte realitatea impusă. Procesul pentru stabilirea domiciliului este în continuă desfășurare, iar cântăreața își dorește ca acesta să se stabilească la ea.

„Custodia e comună, niciuna din părți n-a cerut custodie exclusivă, dar problema e că fetele au acum reședință alternantă, o săptămână la mine, o săptămână la tată – așa cum a cerut el -, ceea ce e bulversant pentru fete. (…) Noi am ajuns în instanță, unde inițial tatăl a solicitat domiciliul fetelor la el. Ideea divorțului nu a apărut de la mine, discuții despre separare erau de mai mulți ani. Din păcate, hotărârea judecătorească cu reședința alternantă a devenit executorie imediat, iar eu și fetițele suntem obligate să o respectăm. Eu fac tot ce ține de mine să le ajut să accepte această realitate impusă, dar continuu să lupt în instanță, fiind în interesul lor să aibă o viață liniștită și stabilă”, a mai spus Alina Sorescu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *