Alina Sorescu, detalii despre procesul privind programul fetițelor pe care le are alături de Alexandru Ciucu: “Este bulversant” VIDEO EXCLUSIV

"Este bulversant pentru două fetițe de 7 și de 9 ani să stea o săptămână într-o parte, o săptămână în altă parte"

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au decis să divorțeze, însă procesul a fost unul anevoios, cei doi având împreună două fetițe, Carolina și Raisa. Chiar dacă aceștia au custodie comună, instanța a decis, de curând, ca micuțele să stea o săptămână cu mama și alta cu tatăl. Artista a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre ce o să se întâmple de acum încolo, programul de vizită fiind unul bulversant pentru copiii aflați la o vârstă fragedă.

Alina Sorescu, detalii despre fiicele pe care le are cu Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se bucură de două micuțe împreună, Raisa și Carolina. Artista, prezentă la Soirees de la Mode, organizat de Alin Gălățescu, ne-a mărturisit că fiicele sale adoră să o vadă pregătindu-se de evenimente, mai ales pentru că se mândresc cu mama lor:

“Urmează să mă vadă. (n.r. în ținute) Sunt micuțe încă, dar le place să mă vadă când mă pregătesc pentru un eveniment special. Mă roagă să le arăt imagini cu mine în tot felul de ipostaze. Le place, evident, sunt ca orice fetițe care se uită cu plăcere și mândrie către mama lor. Le simt că sunt mândre de mine și de ceea ce fac, iar eu sunt mândră de ele.”

Alina Sorescu, dezvăluiri despre proces

De curând, instanța a hotărât ca Raisa și Carolina să locuiască o săptămână cu mama lor și alta cu tatăl, Alexandru Ciucu. Alina Sorescu ne-a mărturisit că decizia o să fie respectată până când procesul privind programul de vizită o să se finalizeze, chiar dacă, după cum a punctat, acest lucru este bulversant pentru micuțele care au 7, respectiv 9 ani:

“Nu aș vrea să intru acum în detaliile acestea, sunt legate de procesul care încă este pe rol. (n.r. detalii cu privire la cum comunică cu fetițele ei când se află la fostul soț) Toate lucrurile acestea fac parte din proces, care nu este unul de custodie. S-a tot spus și s-a înțeles greșit, nu e un proces de custodie. Custodia este comună. Se discută încă și există o problemă la acest program de vizită, care este o săptămână cu o săptămână. Este bulversant pentru două fetițe de 7 și de 9 ani să stea o săptămână într-o parte, o săptămână în altă parte. Vom vedea, va mai dura până când procesul se va finaliza, încă mai sunt pași de parcurs până când decizia o să fie definitivă. Deocamdată a fost această primă decizie, urmează să vedem dacă o să rămână așa. Da. (n.r. un proces poate dura mai mulți ani) Aceștia sunt pașii pe care trebuie să îi urmăm. Da. (n.r. decizia rămâne așa până se termină procesul) Sunt niște lucruri legate de noțiuni juridice pe care nu toată lumea le cunoaște foarte bine.”

Citește și Alina Sorescu, despre viitorul celor două fiice. „Asta este meseria pe care o are acum în plan” VIDEO EXCLUSIV

Micuțele sale sunt talentate de la o vârstă fragedă

Carolina și Raisa merg cu plăcere la cursurile ținute de mama lor pentru trupa “Picii lu’ Soreasca” în săptămânile în care stau alături de Alina Sorescu. Se pare că micuțele sunt talentate, iar activitatea artistică le prinde bine:

“Sunt mici încă, au 7 și 9 ani, descoperă. Vin cu plăcere la cursurile mele, la activitatea din trupa “Picii lu’ Soreasca”, în săptămâna în care sunt la mine. Din păcate, doar așa se poate. Sunt foarte fericite, le place să cânte, le place când sunt cu mine pe scenă. Am filmat împreună la videoclip-ul “Crede în tine”, în care apar și ele alături de mine. Le place, amândouă au înclinații artistice. Simt că le prinde bine acest gen de activitate artistică, așa cum prinde bine oricărui copil care, prin participarea la aceste cursuri, se dezvoltă pe multe planuri.”

Fiicele ei o ajută la cursurile pentru “Picii lu’ Soreasca”

De asemenea, Alina Sorescu ne-a mărturisit că fiicele sale îi sunt ajutoare atunci când vine vorba despre “Picii lu’ Soreasca”. Mai mult, artista niciodată nu lansează o piesă dacă micuțele sale nu îndrăgesc melodia imediat:

“Se mândresc când vin și sunt ajutoarele mele. Și-au făcut prietene printre colegele de trupă. Ele sunt principalul meu barometru. Când am în plan un cântec nou pe care intenționez să îl lansez, întâi îl ascultă ele. Dacă le place, îl lansez. Dacă văd că nu, mai caut, mai lucrez până când găsesc o piesă care să le placă lor. Copiii sunt înainte de orice!”

Citește și Cum i s-a schimbat viața lui Alexandru Ciucu, după divorțul de Alina Sorescu: „A fost cel mai greu an”. Designerul rupe tăcerea

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8.5 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *