Cum i s-a schimbat viața lui Alexandru Ciucu, după divorțul de Alina Sorescu: „A fost cel mai greu an”. Designerul rupe tăcerea

Cum se înțelege în prezent designerul cu fiicele sale

Scris de: Daoud Andra

11 Mar. 2023

Cum i s-a schimbat viața lui Alexandru Ciucu, după divorțul de Alina Sorescu: „A fost cel mai greu an”. Designerul rupe tăcerea

A trecut mai bine de un an de când Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au anunțat că divorțează. Deși lucrurile sunt departe de a se finaliza, din punct de vedere legal, cei doi sunt separați și nu mai locuiesc împreună. Designerul a povestit cum i s-a schimbat viața în ultimul an și ce impact a avut despărțirea asupra lui.

Alexandru Ciucu, despre divorțul de Alina Sorescu

De mai bine de un an, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu sunt în proces de divorț. Creatorul de modă a încercat să obțină custodia celor două fiice, însă instanța le-a încredințat mamei pe micuțe. Astfel că Alina Sorescu s-a mutat împreună cu ele din vila familiei, iar de un an de zile, tatăl le vede în timpul programului de vizită.

Citește și: Motivul pentru care Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu au divorțat. Avocata artistei a dezvăluit detalii importante

Designerul a fost invitat recent în emisiunea „Vorbește lumea”, unde a vorbit despre ultimul an, dar și despre relația pe care o are cu fiicele lui. De când locuiește singur, Alexandru Ciucu spune că s-a specializ în prepararea anumitor mâncăruri care le plac fetițelor lui.

„A fost cel mai greu an din viața mea, lucrurile sper să se îndrepte anul ăsta, să fie mai bine, cel puțin pentru fetițe. Mă înțeleg foarte bine cu ele. Le-am făcut mucenici, am gătit eu. Mai mult decât atât, m-am specializat chiar în anumite preparate. Reușesc să fac o supă de pui strecurată, așa cum le place fetițelor mele, în mai puțin de o oră”, a mărturisit Ciucu, în emisiunea de la Pro TV.

Citește și: Care a fost de fapt motivul divorțului dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Declarația care nu lasă loc interpretări, acum e totul clar

motivul divorțului dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au despărțit la începutul anului trecut

Alina Sorescu: „Situația e departe de a se fi terminat”

La rândul său, Alina Sorescu a vorbit recent despre cum arată viața ei după divorț. Atât artista, cât și creatorul de modă au fost extrem de discreți în privința acestui subiect și au preferat să rezolve lucrurile în instanță, nu în public. Invitată la emisiunea online „Duet cu Alexandra Ungureanu”, Alina Sorescu a mărturisit că în prezent lucrurile sunt departe de a se fi terminat, din punct de vedere legal.

Citește și: Bărbatul care îi e alături Alinei Sorescu, după despărțirea de Alexandru Ciucu: „El e de nădejde”

Un proces de divorț poate să dureze și câțiva ani, mai ales dacă partenerii nu se pun de acord în privința anumitor aspecte precum custodia copiilor sau împărțirea bunurilor. Cântăreața a mărturisit că s-a concentrat pe carieră în ultimul an și că se bazează pe părinții ei, care o ajută cu tot ce are nevoie, de la creșterea fetițelor până la afaceri.

„Așa e viața, și cu bune și cu rele. Am vorbit în momentul în care a fost cazul să clarific anumite lucruri, dar nu cred că este cazul să ne spălăm rufele în public, indiferent ce situație va apărea. Niște lucruri am spus, atât cât a fost cazul, la momentul respectiv. Situația e departe de a se fi terminat, dar nici nu am ce să mai spun în plus.”, i-a mărturisit Alina Sorescu Alexandrei Ungureanu.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *