Am aflat că e într-o altă relație. Ne vedem de câteva luni, nu înțeleg de ce mi-a ascuns asta. Spune că nu mai simte nimic pentru ea

Mi se pare de-a dreptul comic faptul că, fără să știu, sunt femeia cu care-și înșală iubita. Asta în condițiile în care și eu am fost înșelată la fel.
Am aflat că e într-o altă relație. Ne vedem de câteva luni, nu înțeleg de ce mi-a ascuns asta. Spune că nu mai simte nimic pentru ea

Mă întâlnesc de câteva luni cu un bărbat despre care deja începusem să-mi formez o părere foarte bună. Abia ne cunoșteam, dar era clară atracția dintre noi. Nu aveam nicio bănuială, însă acum am aflat că e într-o altă relație.

Mi-e greu să înțeleg de ce fac bărbații asta. Însă ironic e faptul că fără să știu, am ajuns să fiu femeia cu care el își înșală iubita. Asta după ce, cu doar câteva luni în urmă, mă despărțisem de iubitul meu tocmai pentru că mă înșela și avea o relație paralelă.

Avea o relație paralelă

Momentul când am aflat că e cu altcineva pentru mine a fost un șoc atât de mare, încât mi-am zis că nu mai vreau să-l văd niciodată, în toată viața mea. Numai că nu a fost atât de ușor. Eram amândoi într-un weekend la munte și telefonul lui suna întruna, iar el nu răspundea.

Îmi tot spunea că e de la serviciu, că e un coleg care are o situație mai dificilă și găsea diferite motive să nu răspundă. Mie însă mi s-a făcut milă de „bietul om” care trecea prin momente grele și am insistat să răspundă, să stea de vorbă cu el. Am insistat atât de mult, încât i-am zis că dacă nu răsănde el, răspund eu și îl țin un pic de vorbă pe „bietul om”, care, credeam eu, voia doar să plângă pe umărul lui. Și atunci s-a umplut paharul și a dat pe dinafară.

Am aflat că e într-o altă relație

Mi-a spus că nu e niciun coleg și nicio situație dificilă. Că e o altă femeie care îl sună. Mi-a spus că e cu ea într-o relație de mai mulți ani și că nu mai simte nimic pentru ea, dar că nu poate să o părăsească pentru că amenință că se va sinucide.

Evident, în acel moment am decis că vreau să merg acasă. Am abandonat mini-vacanța noastră și am venit spre casă. Nu am vorbit nimic tot drumul. Am mers direct acasă și am vrut să închid ușa. Dar el a intrat cu mine. Degeaba i-am spus să plece. A insistat la infinit că nu vrea să mă părăseacă și că vrea să fie cu mine. Mi-a tot repetat la infinit că mă iubește și că nu mai simte nimic pentru cealaltă femeie.

Nu îmi place să fiu „cealaltă femeie”

Evident că și eu începusem să am sentimente față de el și nu îmi vine să renunț la el. Dar situația asta în care eu sunt „cealaltă femeie”, mie una nu mi se potrivește deloc.

I-am spus că îi dau timp să rezolve problema. Nu-i impun un termen limită, dar că nu mă mai întâlnesc cu el până când nu își clarifică situația.

Acum a trecut o săptămână de când am avut aceată discuție, dar el continuă să mă caute și mă terzesc cu el la ușă și nu vrea să plece. Iar eu nu-i rezist.

Problema este că de când am aflat că e într-o altă relație parcă mă simt și mai provocată și mi-e și mai greu să renunț la el. Doar că nu știu cum să rezolv cu aceste sentimente contradictorii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *