Înțelegerea secretă pe care și-au făcut-o Simona Halep și Toni Iuruc, la începutul relației. Asta schimbă mult situația

Simona Halep și Toni Iuruc au decis să divorțeze, la mai puțin de un an de la cununia civilă.
Înțelegerea secretă pe care și-au făcut-o Simona Halep și Toni Iuruc, la începutul relației. Asta schimbă mult situația

Înțelegerea secretă pe care și-au făcut-o Simona Halep și Toni Iuruc, la începutul relației. Simona Halep și Toni Iuruc își spun adio la aproape un an de la cununia civilă. Vestea divorțului celor doi a luat prin surprindere pe toată lumea, cu atât mai mult cu cât cei doi aveau programată cununia religioasă, pe data de 13 septembrie.

Înțelegerea secretă pe care și-au făcut-o Simona Halep și Toni Iuruc, la începutul relației

Simona Halep și Toni Iuruc erau împreună de mai bine de trei ani. Pe 15 septembrie 2021 eu au făcut cununia civilă, iar petrecerea s-a ținut într-un loc exclusivist din Mamaia, la care au participat aproximativ 300 de invitați. Printre ei s-au numărat și nume mari ale sportului românesc, precum Gică Hagi, Gică Popescu, Ilie Năstase și Florin Răducioiu.

Nunta propriu-zisă ar fi trebuit să aibă loc peste aproximativ două luni, pe 13 noiembrie, la Cazinoul din Sinaia. Cuplul a trimis inclusiv invitațiile celor 300 de persoane care aveau să fie prezente alături de ei în ziua cea mare.


În tot acest timp, ceva nu a funcționat așa cum și-ar fi dorit cei doi viitori miri, iar miercuri seara, Toni Iuruc a confirmat că vor divorța.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică… De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a spus omul de afaceri, potrivit Fanatik.

Cuplul ar urma să se prezinte astăzi sau mâine la notar pentru a semna actele de divorț.

Între cei doi există o înțelegere secretă, făcută încă de la începutul relației. Și anume că nu va exista o împărțire a bunurilor, ci fiecare va pleca din relație așa cum a intrat.

Motivul divorțului

Se pare că relația dintre Simona Halep și Toni Iuruc se răcise de mai multă vreme. Cu ceva timp în urmă, ei au fost surprinși de paparazzi luând masa împreună, dar atitudinea și gesturile dintre ei spuneau totul. Mai întâi și-au dat întâlnire la local separat. El a venit însoțit de un prieten, iar ea a sosit cu mașina personală.

Deși au luat masa împreună, între Simona Halep și Toni Iuruc nu a existat nicio apropiere, ca și cum ar fi fost doi parteneri de afaceri, nicidecum soț și soție.

Într-o altă ipostază, în timp ce se întorceau de la antrenament, cei doi au fost surpinși distanți, reci și plictisiți, mergând unul lângă altul la o distanță mare, ca și cum ar fi fost doi străini. Nu a existat niciun gest de tandrețe, nici măcar un simplu ținut de mână. Erau serioși, fără să schițeze niciun zâmbet.

Potrivit informațiilor, se pare că răceala dintre ei s-ar fi instalat treptat, în ultimul an, din cauza programului foarte încărcat al Simonei și deplasărilor dese la turneele de tenis.

Afaceristul și-ar fi dorit o familie în adevăratul sens al cuvântului, însă faptul că soția lui era mai tot timpul plecată în străinătate, nu i-a convenit absolut deloc.

6.2 251 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.