Am aflat că iubitul meu urmează să devină tată. Pe mine tocmai mă ceruse în căsătorie, am și fixat data nunții

Nu mă așteptam la o astfel de lovitură
Am aflat că iubitul meu urmează să devină tată. Pe mine tocmai mă ceruse în căsătorie, am și fixat data nunții

Bucuria mi-a fost umbrită de o veste pe care sigur nu m-aș fi așteptat să o primesc. M-am trezit cu o lovitură puternică din partea persoanei la care mă așteptam cel mai puțin. Culmea este că fix aceeași persoană îmi promitea recent că o să aibă grijă de noi și de relația noastră. Am aflat că iubitul meu urmează să devină tată. Vestea vine la scurt timp de când am acceptat propunerea lui în căsătorie.

După 3 ani de relație, m-a cerut în căsătorie

Alături de Virgil mă simțeam cea mai norocoasă. Când îmi auzeam toate prietenele că se plâng din cauza problemelor sentimentale, eu zâmbeam în sinea mea și eram tare bucuroasă că la noi lucrurile sunt diferite. În cei trei ani de relație, nu am găsit nimic serios să-i reproșez. Bineînțeles, am avut și noi certurile noastre, dar nimic serios care să ne influențeze relația negativ. Reușeam să ne mobilizăm și să rezolvăm totul pe loc. Nu aveam niciun dubiu că el este bărbatul potrivit pentru mine, motiv pentru care am acceptat fără să stau pe gânduri cererea lui în căsătorie. După 3 ani de relație, acest pas venea firesc, natural. Eu eram fericită alături de el, așa că propunerea de a ne uni destinele a fost o surpriză extraordinară pentru mine.

De ceva timp l-am simțit distant

Da, lucrurile au fost minunate între noi, dar recunosc că în ultima perioadă l-am simțit distant, pus pe gânduri. Am încercat să aflu ce e cu el, dar de fiecare dată îmi spunea că sunt probleme de la muncă. Știam că e destul de implicat la jobul lui, așa că nu am considerat că e un motiv pentru care să mă îngrijorez. Plus că și eu aveam zile când plecam destul de încărcată de la serviciu. Așa că nu am băgat prea mult în seamă … Ce mi-a atras însă atenția a fost altceva. Am văzut întâmplător o notificare de mesaj pe telefonul lui. Am reușit să văd doar numele Silvana, când a dat să-l citească. La câteva zile distanță, am primit un apel care m-a lăsat mască.

Citește și Prietena mea e îndrăgostită de iubitul meu. Am confruntat-o, mi-a confirmat chiar ea

Am aflat că iubitul meu urmează să devină tată. El spune că vrea să se însoare cu mine

Femeia de la telefon, care m-a sunat, s-a recomandat a fi Silvana. Mi-a zis că urmează să devină mamă, iar Virgil este tatăl copilului. Efectiv nu-mi venea să cred … După ce i-am închis, m-am dus direct la bărbatul care mă ceruse în căsătorie să-l întreb dacă la pachet cu nunta vine și copilul făcut cu o altă femeie. Nu a negat. A izbucnit în plâns. Mi-a spus că totul s-a întâmplat la beție, că au fost împreună o singură dată, iar apoi s-a trezit și el cu vestea asta. Se vedea pe fața lui că tot ce se întâmplă îl frământă, dar și pe mine mă afectează. Mi-a zis că își dorește din tot sufletul să se căsătorească cu mine, dar dacă se va dovedi că este copilul lui vrea să-și asume responsabilitatea pentru el. Eu nu știu ce să fac, îl iubesc la nebunie, dar nu știu dacă e o idee bună să mergem mai departe cu planurile de nuntă, mai ales că am apucat să și fixăm data, sau să punem stop la tot …

Citește și Am trăit 2 ani cu un bărbat căsătorit. Când am început relația, mi-a spus că e singur

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *