Am trăit 2 ani cu un bărbat căsătorit. Când am început relația, mi-a spus că e singur

Sunt complet bulversată
Am trăit 2 ani cu un bărbat căsătorit. Când am început relația, mi-a spus că e singur

Uneori viața bate filmul. Povestea mea întrece orice scenariu cu siguranță. Am trăit doi ani în iluzie. Ce altceva aș putea spune având în vedere că am aflat recent adevărul despre partenerul meu. Am trăit 2 ani cu un bărbat căsătorit. Nu a fost însă decizia mea asta, eu am aflat târziu care este statusul lui. Când ne-am cunoscut, el mi-a spus că e singur. A fost o mare minciună…

Mi-a spus că s-a mutat în București cu serviciul

Andrei, care lucrează în cadrul Armatei, s-a mutat în urmă cu 2 ani în București din Sibiu. Mi-a spus că a făcut schimbarea prin prisma jobului, el fiind transferat aici. Noi doi ne-am cunoscut la o cafenea de pe Victoriei. Ne așteptam rândul la coadă și așa am intrat în vorbă. La început vorbeam foarte mult la telefon sau prin mesaje. Pe facebook avea o singură poză cu el, în rest distribuia cu totul altceva, fie legat de munca lui, fie postări cu peisaje și animale. Nu mi-a dat nimic de bănuit că ar ascunde ceva despre viața lui amoroasă, având în vedere că petrecea destul de mult timp în București, iar aici era mereu disponibil pentru mine. L-am întrebat de la început dacă e într-o relație, dar mi-a spus încă de pe atunci că e singur. Prin gesturile lui nici nu mi-a dat de înțeles altceva.

Ne-am mutat împreună la scurt timp

Pentru că ne înțelegeam bine și simțeam că sentimentele sunt reciproce, ne-am mutat împreună. Decizia a fost cumva de comun acord. Eu stăteam singură în apartamentul meu, în timp ce el plătea chirie pentru al lui și petrecea mai mult timp la mine. L-am integrat ușor în gașca mea de prieteni. Când nu ieșeam în oraș, găteam amândoi, ne uitam la filme sau pur și simplu vorbeam despre diverse subiecte. Era așa de ușor să vorbești cu el, comunicarea noastră era atât de deschisă. Recunosc nu am fost niciodată la el acasă, în Sibiu, și asta pentru că obișnuia să plece fie când munceam eu, fie când eram ocupată cu alte activități. Nu m-a deranjat acest aspect, având în vedere că eram prinsă cu multă treabă, și important pentru mine era că noi doi ne înțelegeam perfect.

Citește și Prietena mea e îndrăgostită de iubitul meu. Am confruntat-o, mi-a confirmat chiar ea

Am trăit 2 ani cu un bărbat căsătorit. Chiar dacă am aflat adevărul, refuz să cred că așa ceva poate fi adevărat

Acum câteva săptămâni, am ieșit la o petrecere organizată de niște colegi din liceu. Obișnuiam să ne înțelegeam foarte bine, în perioada adolescenței, motiv pentru care am păstrat prietenia cu mulți dintre ei. Am stabilit o seară pentru a ne vedea, iar acolo am trăit un moment bulversant. Unul dintre băieții din gașca noastră se mutase de ceva vreme în Sibiu, la soția lui. Când l-a văzut pe Andrei, a rămas mască. Imediat cum a prins un moment liber, m-a tras deoparte și mi-a spus că îl știe pe Andrei din vedere și asta pentru că obișnuiește să meargă la patiseria părinților lui.

Ce l-a șocat pe el e faptul că, din câte știe, Andrei e un bărbat căsătorit. I-am spus că se înșală, că e de doi ani în București și m-a asigurat încă de la început că nu e implicat într-o relație. Prietenul meu m-a rugat însă să-mi păstrez calmul și să încerc să port mai târziu o discuție cu el. Asta am și făcut. Imediat ce am ajuns acasă, l-am întrebat direct pe Andrei de ce nu mi-a spus că e căsătorit. Au urmat câteva clipe de tăcere, după care a recunoscut că e într-adevăr adevărat, însă el și soția lui nu mai au o viață împreună. Nu s-au despărțit încă legal pentru că au niște bunuri împreună, dar viața lor nu mai e de soț și soție… Sunt complet șocată, eu am investit foarte mult în relația asta, iar acum nu știu ce să fac.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *