S-a schimbat după ce ne-am mutat împreună. Nu mai vrea să facă nimic în casă, așteaptă doar de la mine

Nu mi-am imaginat că un om se poate schimba atât de mult.
S-a schimbat după ce ne-am mutat împreună. Nu mai vrea să facă nimic în casă, așteaptă doar de la mine

Eu și iubitul meu suntem împreună de patru ani. Anul trecut, după Revelion, mi-a propus să ne mutăm împreună. Ne iubim, vrem să ne căsătorim, am zis că nu mai pierdem vreme. Numai că totul s-a schimbat după ce ne-am mutat împreună.

Nu credeam că voi ajunge vreodată să-i dau dreptate mamei mele. Mereu îmi spunea o vorbă din bătrâni, care zicea că „mănânci un sac de sare cu un om și tot nu-l cunoști”. Eu o combăteam și îi spuneam că îl cunosc foarte bine pe Cosmin și că nu m-ar putea păcăli. Știam că e un om foarte mărinimos și generos, iar asta îmi era destul. Însă mama avea dreptate, iar eu abia acum, după un an și jumătate, încep să înțeleg ce voia să spună ea. Nu îl cunoșteam deloc pe iubitul meu.

Înainte să mă mut la el, mai rămâneam acolo uneori peste noapte, în weekend-uri. El se purta cu mine incredibil de frumos. Se trezea dimineața și făcea cafea. Dacă voiam să gătesc sau să spăl vase, nu mă lăsa. Zicea că o să vină vremea, dar deocamdată sunt musafira lui și vrea să mă facă să mă simt bine la el acasă. Nu mă așteptam să am mereu statutul de musafir. Dar nici la ce a urmat nu m-am așteptat. După ce m-am mutat la el, totul s-a schimbat în comportamentul lui.

S-a schimbat după ce ne-am mutat împreună

Nu doar că nu mai face nimic în casă. Dar așteaptă să-l servesc ca și cum aș fi sclavă în casa lui. Îmi dă ordine. Îmi spune ce și cum să fac. Dacă acum se comportă așa, ca un stăpân de sclav, atunci cum se va purta după ce ne căsătorim? Mie mi se pare cel puțin bizară schimbarea asta la el. Și nu înțeleg de unde vine. Cum e posibil ca din băiatul acela drăguț și amabil, să se transforme în acest căpcăun. Eu încerc să fac față la toată munca, dar și eu am job ca și el, iar după ce venim acasă, eu încep tura a doua, în timp ce el stă pe calculator.

Dacă ripostez sau îi spun că nu-i în regulă cum se comportă cu mine, îmi face scandal și îmi spune să mă mut înapoi la mine, dacă nu-mi convine. Dar în casa lui sunt regulile lui.

Partea proastă este că eu am renunțat la apartamentul meu pe care-l aveam închiriat. Deși îmi era mai aproape de muncă, am renunțat la el, pentru a mă muta cu iubitul meu. Acum, dacă aș vrea să mă mut de la el, ar trebui să-mi caut altă chirie. Și e foarte greu de găsit, plus că s-a scumpit enorm de atunci.

Nu știu ce să cred, care este motivul pentru care s-a schimbat după ce ne-am mutat împreună. Nu îmi dau seama unde s-a produs acea ruptură. Nu știu dacă să mai am încredere că va reveni la cel care era sau acesta este cel adevărat.

Sunt confuză și am nevoie de un sfat. Îmi doresc să înțeleg ce se întâmplă cu el și cum să-l abordez sau dacă ar fi mai bine să plec. Pentru că, recunosc, tot mai des mă gândesc la asta.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Babs, apariție răvășitoare pe un iaht din Dubai. Fosta iubită a lui Dorian Popa i-a...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
5 zodii primesc o energie astrală demnă de a lumina un oraș întreg. Fiți pregătiți...
Este timpul ca toate zodiile să-și reevalueze viața: Predicții fără precedent pentru toate cele 12...
Pentru 5 zodii, visele de bogăție devin realitate
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
"Ținutele pe care le-am creat la concertele mele sunt unicate". Loredana Groza, despre cele mai...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *