Am aflat că soțul meu are un copil secret. Cu noi s-a comportat mereu perfect, niciodată nu mi-aș fi imaginat asta

Căsnicia mea a fost bună până acum, dar a fost o minciună.
Am aflat că soțul meu are un copil secret. Cu noi s-a comportat mereu perfect, niciodată nu mi-aș fi imaginat asta

Am ajuns să am 25 de ani de căsnicie și 50 de ani de viață, dar am impresia că până acum am fost oarbă și surdă. Parcă am trăit o altă viață până acum, pentru că s-au întâmplat lucruri nebănuite sub ochii mei. Am aflat că soțul meu are un copil secret. Vestea asta m-a șocat, pur și simplu. Pentru că acasă, cu noi, se purta foarte firesc.

Am intrat într-o minciună

Nu mi-aș fi imaginat niciodată că ieșirile lui la pescuit erau, de fapt, plimbări cu cealaltă familie a lui. Practic, era ca și cum ar mai avea o familie. Nu m-am întrebat niciodată ce face cu banii. Nu i-am ținut socoteala, atâta timp cât în casă nu am dus lipsă de nimic.

Cel mai șocant este să aflu că, de fapt, cea care a devenit mama copilului lui a fost bona celor doi băieți ai mei. Abia acum am aflat că atunci când a adus-o în casă era, de fapt, amanta lui. Nu mi-ar fi dat niciodată prin cap una ca asta. Și acum sunt încă șocată de tot ce am aflat. Culmea este că toți prietenii lui știau, în afară de mine.

Relația lor a durat peste zece ani și probabil că ar mai fi durat, dacă nu ar fi apărut această situație.

Își petrece weekend-urile cu ea

Noi suntem căsătoriți de 25 de ani, dar copiii noștri au 15 și 13 ani. După ce al doilea copil a avut doi ani m-am întors la muncă, așa că am avut nevoie de o bonă. Nu am avut foarte mare încredere în fetița asta pe care soțul meu a adus-o. Dar a venit cu recomandări foarte bune de la o cunoștință comună. Cel puțin el așa a zis. Așa că am acceptat. Nu am bănuit absolut nimic, niciodată. Fata se purta cu o naturalețe exemplară. M-a păcălit într-un mare fel.

Însă după vreo doi ani, ne-a anunța că pleacă. Tot ce am putut să observ la ea a fost că luase puțin în greutate și era schimbată. Am întrebat-o dacă e însărcinată și ea nu mi-a răspuns nimic. Dar a lăsat capul în pământ. Am întrebat-o dacă are probleme, dacă pot să o ajut cu ceva și a spus că nu. Atunci mi-a spus că se va muta cu iubitul ei și că totul e perfect între ei. Am crezut-o pe cuvânt. De unde era să știu că „iubitul” ei era soțul meu și că se va muta acolo doar în weekenduri, când mie îmi spunea că merge la pescuit.

Viața noastră a decurs firesc, nu am avut nicio bănuială că soțul meu avea o viață dublă. Asta până în urmă cu o lună când, la o discuție mai aprinsă, mi-a spus „Edith”. Numele meu este Anamaria. Nu putea să greșească așa de grav. Dar Edith se numea fosta noastră bonă.

Am aflat că soțul meu are un copil secret

Pentru mine a fost un mare, mare steag roșu. Știam că nu are de unde să-i apară în minte acest nume, după atâția ani. Așa că am început să fac „săpături”. Așa că am căutat-o pe soția unuia dintre ei și am început să pun întrebări. Femeia tocmai mă căuta și nu știa cum să dea de mine. Mi-a spus, supărată că și-a prins și ea, soțul, cu o amantă pentru care vrea să divorțeze. Așa că s-a gândit să le spargă „gașca” și ne-a spus tuturor tot ce a aflat.

Așa am fost și eu și am aflat, până la urmă, că nu merge cu amicul lui la pescuit niciodată. Că toate acele lucruri murdare pe care mi le aduce la spălat și peștele sunt, de fapt, ale unui alt amic de-al lor, de-al băieților. Soțul meu mergea uneori la baltă cu acea tânără, dar nu stătea niciodată prea mult. Merg amândoi și dorm la ea, de obicei. Uneori îl iau și pe fiul lor cu ei, care are acum în jur de opt ani.

Momentul în care soția amicului lor mi-a spus toată povestea a fost unul extrem de intens pentru mine. Când am aflat că soțul meu are un copil secret, a fost ca și cum aș fi primit o lovitură în moalele capului.

Nici acum nu-mi revin și nu știu cum să trec peste acest impas. Căsnicia mea a fost bună, până la acest moment. Dar a fost o minciună.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
8.7 38 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *