Am descoperit că partenerul meu se iubește cu sora mea. Știam că îi fug ochii după femei, dar nu m-am gândit niciodată că va face asta

M-am așteptat să mă înșele, dar nu chiar cu propria mea soră.
Am descoperit că partenerul meu se iubește cu sora mea. Știam că îi fug ochii după femei, dar nu m-am gândit niciodată că va face asta

Eu și sora mea m-am înțeles întotdeauna ca șoarecele și pisica. Ea e mai mică și mereu voia ce am eu. De la haine, la cosmetice sau chiar ce mâncam la masă. Acum însă ce a făcut e chiar prea de tot. Am descoperit că partenerul meu se iubește cu sora mea.

Știam că amândoi sunt la fel. Egoiști, răsfățați, vor totul pentru ei. Sora mea e mereu în centrul atenției, iar partenerul meu e mereu cu ochii pe ea, care de obicei e „sufletul petrecerii”. Știam că îi fug ochii după alte fete, dar m-am gândit că în timp se va liniști. Credeam că se va maturiza și vom putea avea o viață liniștită.

Acum însă m-am convins că așa ceva nu voi putea avea cu el. Și cu nimeni altcineva, atâta timp cât sora mea e prin preajmă. Mereu, când prezentam familiei un băiat, ea era testul pe care băiatul trebuia să-l treacă. Deocamdată nu l-a trecut nimeni. Am avut încredere în Tiberiu, care a venit în familia noastră acum un an. L-am prezentat părinților și surorii mele, iar reacțiile lui au fost total atipice. Nu a luat-o în seamă pe Denisa absolut deloc. Ea s-a dat în spectacol, a făcut totul așa cum face de obicei, însă din partea lui nu a avut nicio reacție. Cel puțin eu așa am crezut.

Am avut curaj și m-am mutat cu Tiberiu în apartamentul lui. Credeam că ne vom căsători, că ne vom putea face o viață împreună. Cel puțin reușiseră să mă păcălească amândoi. Însă, de curând, am aflat că lucrurile stau mai prost decât mi-am imaginat.

Am descoperit că partenerul meu se iubește cu sora mea

Am descoperit un schimb de mesaje între ei doi care pe mine m-au făcut să mă rușinez. Nu au fost doar obraznice, ci de-a dreptul vulgare. Ba, în plus, mai erau și imagini pe acolo. Își trimiteau unul altuia pentru a se incita, iar apoi am văzut și cu ei doi, împreună.

Mi s-a făcut rău când am văzut. Primul lucru pe care l-am regretat a fost că nu i-am închis calculatorul, fără să mă uit prin el înainte. Ar fi trebut să-i respect intimitatea și acum nu aș fi suferit așa de rău. Dar m-am uitat, iar acum am aflat lucruri pe care aș fi preferat să nu le știu.

Din ce am citit, se pare că între ei doi e o dragoste foarte pasională și au sentimente unul față de celălalt. Am decis să mă retrag din această poveste, urmând să mă mut în at oraș.

Deocamdată nu am spus nimic nimănui, deși a trecut o săptămână de când am aflat. Mie mi-e jenă să-i confrunt. Nu pot, pur și simplu. Plâng de atunci întruna, fără să mă vadă nimeni. Încerc să nu mă dau de gol, dar am vorbit deja pentru un job într-un alt oraș. Am trimis mai multe CV-uri, iar la o companie am primit răspuns. În clipa în care voi pleca, nu mai am de gând să mă întorc acasă. Nu am fost în viața mea mai dezamăgită ca atunci când am descoperit că partenerul meu se iubește cu sora mea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *