Ana Maria Calița, despre bărbații care încearcă să o cucerească la show-urile sale: “Vrei să mă cucerești și mă pui să îți dau bilet la mine la spectacol? Măcar plătește biletul!” VIDEO EXCLUSIV

"Sunt foarte mulți care vin după spectacol, pe lângă cei care îmi scriu"

Ana Maria Calița a devenit extrem de cunoscută după ce a participat la iUmor, iar românii o îndrăgesc pentru spectacolele pe care le susține. Totuși, într-un interviu exclusiv Ego.ro, comedianta a recunoscut că există bărbați care vor să o cucerească, ba chiar încearcă să obțină bilete gratis la show-urile sale.

Ana Maria Calița, despre bărbații care vor să o cucerească

Ana Maria Calița ne-a mărturisit că participarea la iUmor a reprezentat un avantaj enorm pentru ea în lumea Stand-Up din România, mai ales pentru că lumea a început să o recunoască pe stradă și să o cheme la spectacole. La început, se pare că spectatorii erau uimiți când vedeau o femeie pe scenă:

“A fost un avantaj enorm pentru mine, mai ales pentru că sunt femeie în lumea aceasta, a bărbaților. Sunt foarte puține femei care fac Stand-Up, hai să zicem că în ultimii ani au început să facă mai multe femei. Oamenii mă recunoșteau pe stradă, mă chemau la spectacole. E clar că a fost o schimbare foarte mare. Am avut șansa să fiu în primele sezoane iUmor, când oamenii nu știau foarte bine de femei. Eu făceam deschideri la început, pentru alți comedianți. Când vedeau că vine o femeie ziceau: “Ce? O femeie poate să fie amuzantă?”. Da!”

Ce uși s-au deschis pentru femei în această lume

Mai mult, Ana Maria Calița a punctat că lumea Stand-Up din România s-a schimbat în ultimii ani, mai ales pentru femei, care sunt chemate mai des la spectacole:

“Nu am simțit niciodată presiune, ci pur și simplu am făcut treaba asta cum îmi place mie, cum o simt eu și cum o simte și publicul care vine la spectacole. Este clar că s-a dezvoltat treaba aceasta cu Stand-Up-ul, mai ales pe partea de femei. Suntem chemate mai des, la modul că: “Vrem un show doar cu femei!”. E interesant! Pentru oameni a devenit ceva interesant!”

Citește și Ce salariu are Delia la iUmor, suma e colosală. Condițiile puse de vedetă ca să rămână jurat

Ce spune despre bărbații care vor să o cucerească

Ana Maria Calița ne-a dezvăluit că sunt foarte mulți bărbați care vor să o cucerească. Totuși, anumite persoane fac o greșeală colosală după ce îi scriu mesaj și îi transmit că își doresc să participe la un spectacol susținut de ea. Aparent, aceștia îi cer bilete gratis:

“Da! Sunt foarte mulți! Sunt foarte mulți care vin după spectacol, pe lângă cei care îmi scriu, pentru că eu fac tot felul de glume. Interacționez cu cineva din public și zic: “Ne vedem după!”. Eu glumesc, pur și simplu îl iau în poveste! Eu am o glumă, am zis că și Smiley avea o melodie despre faptul că și-a pierdut buletinul, dar omul nu și-a pierdut buletinul, așa că este OK! Nu știu că are legătură cu faptul că sunt obosită, dar, cumva, păstrez distanța între ce fac și viața personală. Mai sunt bărbați care îmi zic: “Vreau să te cunosc! Vin la tine la spectacol?”. Răspund: “Vino, cine te oprește?”. Și mi se zice: “Îmi dai bilet gratis?”. Păi ai început prost! Vrei să mă cucerești și mă pui să îți dau bilet la mine la spectacol? Măcar plătește biletul! E frumos așa?”

Citește și Cine îi înlocuiește pe Șerban Copoț și Dan Badea la iUmor. S-a aflat cine vor fi noii prezentatori, surpriză majoră

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *