Am fost 8 ani împreună și puteam să jur că el este bărbatul vieții mele. Cum am descoperit că are o amantă

M-a înșelat fix cu aia?!
Am fost 8 ani împreună și puteam să jur că el este bărbatul vieții mele. Cum am descoperit că are o amantă

Ne-am cunoscut în urmă cu opt ani la o sală de fitness. El s-a băgat în seamă cu mine, deși nu aveam nicio dorință de o nouă relație. Încă sufeream după fostul…

Au fost niște ani frumoși cu el

La câteva zile distanță, ne-am intersectat iar în sală, moment în care l-am salutat eu. Ușor, ușor, am început să vorbim despre orice, el având un simț al umorului cum rar vezi. Nu-mi stătea deloc gândul la iubire. În plus, el arată foarte bine și eram convinsă că avea o iubită.

Surprinzător, la acea vreme era singur. Doar așa am acceptat să ieșim în oraș, fiind începutul relației noastre. În opt ani de concubinaj, șapte au fost superbi. Am mers în multe vacanțe și m-a plimbat în multe locuri minunate. Dacă aveam chef să mâncăm la Ruse, în Bulgaria, ne urcam în mașină și luam prânzul acolo. Credeam că el este alesul până când… Într-o zi, nu știu ce m-a făcut să-i umblu în telefon. De regulă, nu pleacă fără el, dar de data asta l-a lăsat pe pat.

Citește și Iubitul meu nu-mi face cadouri. Nici măcar de Crăciun. Sper ca anul ăsta să se schimbe ceva

Cine este amanta

Decizia mi-a lăsat un gust amar, pentru că așa am aflat că mă înșela. M-a mințit cu nerușinare că nu ar putea să mă înșele niciodată, că sunt femeia vieții lui, când, de fapt, realitatea era alta. Din mesajele cu aia (pe care o știu) am înțeles că se vedeau de ceva timp. Mai mult, chiar el insista să întrețină relații sexuale din nou cu ea!! Amanta e „vedetă” la noi în cartier, fiind o femeie vulgară și cu un limbaj colorat pe rețelele sociale. Eu observasem like-urile ei la postările lui, dar mereu a negat că o cunoaște bine. Chiar ne amuzam de buzele ei mari și de aspectul ei ieftin…

Mă uitam șocată în telefon și plângeam, în timp ce inima mai avea un pic și-mi ieșea din piept. Punând cap la cap anumite situații și faze, am înțeles de ce s-a schimbat în ultimul an de relație, devenind vulcanic și impulsiv. Acela a fost momentul care a dus la despărțirea noastră. Am preferat să plec doar cu hainele de pe mine, fără să mă mai uit în spate. Am vrut să rup orice legătură sau amintire cu el. Mă sună zilnic și îmi cere iertare pentru ce mi-a făcut, însă nu-mi poate recâștiga încrederea după trădare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *