Iubitul meu nu-mi face cadouri. Nici măcar de Crăciun. Sper ca anul ăsta să se schimbe ceva

Chiar și o mică atenție ar reprezenta o surpriză uriașă pentru mine
Iubitul meu nu-mi face cadouri. Nici măcar de Crăciun. Sper ca anul ăsta să se schimbe ceva

De la început îmi doresc să precizez faptul că nu sunt genul de persoană interesată strict de lucruri materiale, ci sunt pur și simplu o femeie care își dorește să primească atenție din partea partenerului ei. Iar această atenție poate consta și într-un cadou făcut din inimă. Nu trebuie să fie scump, să coste o avere, dar să reprezinte ceva, să aibă o semnificație. Da, nu-mi e rușine să recunosc faptul că mă deranjează acest aspect. Iubitul meu nu-mi face cadouri. Dar asta se întâmplă dintotdeauna. Nici măcar de sărbători nu se deranjează să-mi facă vreo surpriză. Sper măcar de acest Crăciun să se schimbe lucrurile.

Are bani, dar este prea comod

Problema lui nu o reprezintă banii. Să fim serioși, în ziua de astăzi, găsești produse la tot felul de prețuri, mai mici, mari mari. Gama este diversificată, așa că dacă vrei să-i faci cuiva o surpriză, sigur reușești să găsești ceva pe gustul acelei persoane. Iar asta nu înseamnă neapărat să investești o sumă mare în achiziția unui cadou. Dar să clarificăm și acest aspect.

Iubitul meu câștigă destul de bine la jobul lui din IT, așa că mă gândesc că își poate permite să-mi facă o surpriză. Într-adevăr, nu e genul care să cumpere lucruri, haine, nu face asta nici măcar pentru el. Eu mă ocup de tot. Dar totuși când ești într-o relație, te gândești și la persoana de lângă tine. Nu este suficient că ai cucerit-o la început și a acceptat să fiți împreună, e important să faci gesturi mai mici sau mai mari și pe parcurs. Știu că Andrei este un tip mai comod, dar totuși nu-i cer luna de pe cer.

Toate prietenele mele se laudă cu cadourile de la iubiții lor, eu nu știu ce pretexte să găsesc pentru indiferența iubitului meu

Se știe faptul că fetele obișnuiesc să vorbească și să povestească diverse, inclusiv despre cadourile primite de la partenerii lor. Când ne întâlnim, ne spunem ce ni s-a mai întâmplat la muncă, ne punem la curent cu ce mai e nou și apucăm să vorbim și despre relațiile noastre. Mereu, iubiții le surprind cu tot felul de gesturi și atenții.

Pe Eliza partenerul a dus-o, de ziua ei, în vacanță în Veneția. Corina îmi spunea că iubitul ei știe că ea este înnebunită după bijuterii, așa că nu scapă nicio ocazie în care să o surprindă cu tot felul de inele, brățări sau coliere. Ei, bine, când vine rândul meu, nu știu ce să mai inventez și ce scuze să-i găsesc partenerului meu. E obosit, a uitat de aniversarea noastră, a fost prea ocupat să-mi cumpere ceva de ziua mea, dar sigur se va revanșa el. Cred că ele și-au dat seama de situație, iar uneori încearcă să treacă la alt subiect, astfel încât eu să nu mă simt prost.

Iubitul meu nu-mi face cadouri. Cred că anul ăsta o să răbufnesc dacă nu văd ceva sub brad

Andrei a avut într-adevăr o copilărie mai modestă. Nu a fost obișnuit să primească daruri, nu a avut prea mult jucării, chiar dacă și-ar fi dorit și el să aibă diverse asemenea celor de vârsta lui. Părinții lui nu au dus-o deloc bine din punct de vedere financiar, așa că el s-a ambiționat să-și schimbe situația. Și a reușit.

A ajuns să lucreze în IT, este foarte ambițios și responsabil la muncă, dar și foarte chibzuit cu banii. De multe ori l-am auzit spunând că nu are rost să aruncăm banii pe prostii și că nu are sens să cumpărăm lucruri care nu ne sunt absolut necesare. I-am spus că îl înțeleg, însă gesturile drăguțe în relația de cuplu sunt binevenite, iar uneori astfel de gesturi nu presupun mari eforturi financiare.

La început, ori nu am băgat de seamă, ori i-am găsit tot felul de scuze, dar acum chiar începe să mă deranjeze asta. Iubitul meu nu-mi face cadouri. Spune că sentimentele lui sunt cele mai importante și că ele ar trebui să conteze. Da, contează. Dar contează și să fii răsfățat de partener, să ți se facă o surpriză, să găsești un cadou drăguț sub bradul de Crăciun. În anii trecuți, obișnuiam să cumpăr eu pentru amândoi. Sper de data asta să aibă și el o inițiativă și să găsesc ceva din partea lui, sub brad, mai ales că am tot avut discuții pe tema asta în ultima perioadă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Carmen Iohannis, GAFĂ de nedescris in public! Situaţia a devenit ruşinoasă, românii s-au revoltat. Foto
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 28 Aprilie 2024. Astazi, Varsatorii vor fi recompensati datorita muncii depuse, Racii ar trebui...
Cele mai de succes 5 zodii în luna Mai 2024
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *