Iubitul meu nu mai vorbește cu mine, de când m-am certat cu mama lui. Nu am făcut decât să mă apăr când m-a jignit, iar acum s-au aliat amândoi împotriva mea

Poate am fost cam dură cu ea, dar mă așteptam ca iubitul meu să-mi ia apărarea, însă nu a făcut-o.
Iubitul meu nu mai vorbește cu mine, de când m-am certat cu mama lui. Nu am făcut decât să mă apăr când m-a jignit, iar acum s-au aliat amândoi împotriva mea

Am nevoie de o părere, pentru că m-am trezit într-o situație fără ieșire. Iubitul meu nu mai vorbește cu mine, după ce m-am certat cu mama lui. Dar ea a fost cea care m-a provocat și mă așteptam din partea lui să-mi ia apărarea. Însă nu a făcut-o. Atunci m-am apărat singură, cum am putut. Din păcate pentru ea, am putut foarte bine. Acum sunt amândoi supărați și s-au aliat împotriva mea.

Vreau doar să mă respecte

Nu pretind să mă iubească. Am o mamă care mă iubește și îmi e de ajuns. Dar atât timp cât eu am respectat-o, am pretins ca și ea să m respecte pe mine. Ea e foarte nemulțumită de faptul că eu am mai fost căsătorită. Dar dacă pe iubitul meu nu îl deranjează asta, nu înțeleg de ce o deranjează pe ea!

Dacă până acum, lucrurile mergeau cât de cât, în sensul că ne abțineam amândouă, la sfârșitul săptămânii trecute nu a mai fost așa.

Iubitul meu a propus să mergem la ea pentru că era ziua ei și voia să o felicităm. Desigur că am mers cu el, cu toate că știu că nu mă place. Mereu fac tot posibilul să evit întâlnirile cu ea. Dar după ce am ajuns acolo, a început să mă jignească. Eu am dus un desert la masă și un buchet de flori, considerând că ar fi suficient. Iubitul meu i-a cumpărat un parfum. Dar a fost nemulțumită de cadoul meu și când a văzut, a început să pufăie, să se enerveze.

Iubitul meu nu mai vorbește cu mine

După ce am mâncat, mie mi-a pus în farfurie din desertul pe care îl dusesem eu, iar iubitului meu un altul, pe care l-a pregătit ea special. M-am simțit profund jignită și i-am spus că nu mai am poftă de mâncare. Apoi a început să mă jignească, să-mi spună că sunt needucată și că dacă eram o femeie „de cinste”, nu divorțam. Deși i-am explicat de o mie de ori că soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, ea insistă că eu „nu am fost bună”, de aceea m-a părăsit.

Și atunci am izbucnit. I-am spus și eu ce aveam pe suflet. I-am spus că eu o văd o femeie rea, fățarnică și că e mai needucată decât mine. Poate am fost puțin cam dură, dar nu m-am mai putut abține. S-au adunat prea multe în ce doi ani de când sunt cu iubitul meu. Mereu mă făcea să mă simt nedorită în familia asta. Am aflat că în lipsa mea îmi spune „nevastă second hand”. Eu pur și simplu i-am spus tot ce cred despre ea.

Acum iubitul meu nu mai vorbește cu mine. Spune că ar fi trebuit să mă abțin și să o las în pace. Dar eu cred că el ar fi trebuit să mă apere în fața mamei lui, nu să-i țină isonul. Partea proastă e că nici măcar nu-mi pare rău pentru ce i-am spus. Este ceea ce gândesc eu. Sunt dispusă să-mi asum chiar și despărțirea de iubitul meu, dacă am greșit. Dar încă am nevoie de ajutor să înțeleg dacă am greșit sau nu.

 

 

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Gina Pistol și-a dorit ca buchetul de mireasă să fie unul foarte simplu
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
De ce să pui sare peste cărbuni când faci grătar, de fapt. Secretul de care...
A pus unt în cafea și a descoperit cel mai tare secret. Numai așa vei...
Suma corectă pentru trădare! Câți bani au primit copiii Andreei Esca pentru a semna cu...
„E mare, nu sunt obișnuită”! Anamaria Prodan, luată de poliție direct din dric: Ce s-a...
Câți BANI costă buchetul de mireasă al Ginei Pistol. Floarea SPECIALĂ pe care o are
Andreea Bălan și Jador au spus adevărul despre relația lor. „Trăiesc din plin…”
Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini...
De ce a ales Smiley să doarmă la hotel în noaptea de dinaintea nunții. Gina...
Cine a câștigat trofeul Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes 2023
Mireasa Gina Pistol, în 10 poze neretușate, de la nuntă: prețuri, detalii, verighete, buchet, machiaj,...
Cum să urmărești filmele Star Wars în ordine. Unde sunt disponibile online
Ce se întâmplă cu contul de Facebook al utilizatorilor după ce mor. Există mai multe...
5 zodii scapă de chin și de dezamăgiri. Racii vor putea să scape de dezamăgirile...
Situația financiară se îmbunătățește pentru 5 zodii! Scorpionii se vor implica în noi proiecte
Cum și-au făcut apariția socrii Ginei Pistol la nunta vedetei cu Smiley! Mama cântărețului, mai...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *