Am o aventură cu prietenul iubitului meu. Știu că e greșit față de partenerul meu, dar nu se mai implică de luni bune în relația noastră

Nu vreau să-l consider vinovat pe iubitul meu pentru situația asta, dar el ne-a „ajutat” foarte mult să ajungem aici.
Am o aventură cu prietenul iubitului meu. Știu că e greșit față de partenerul meu, dar nu se mai implică de luni bune în relația noastră

Puneți-mă la zid și aruncați cu pietre. Cam așa mă aștept să fiu tratată după ce voi spune ce trăiesc acum. Am o aventură cu prietenul iubitului meu.

Nu mi-am dorit asta niciodată. Nu am vrut să-l trădez sau să-l înșel vreodată. Am crezut că vom fi mereu îndrăgostiți. Dar după ce relația noastră a intrat într-o oarecare rutină, iubitul meu s-a schimbat raical. Efectiv a uitat de mine. Nu se mai implică deloc, mă ignoră total. Nu mai vrea să ieșim, nu mai vrea să facem nimic împreună, abia dacă mai relaționează cu mine.

Pur și simplu a neglijat relația noastră

Când vine acasă merge direct la frigider și își pune singur să mănânce, fără să mă întrebe nimic. Dar eu uneori îl așteptam să vină de la muncă, să mâncăm împreună. Oricum, după ce vine acasă își deschide laptopul și continuă să muncească.

Nu mai vrea să ieșim nicăieri. Sau, când ieșim, este doar la insistențele amicului lui, Vlad.

La un moment dat, Vlad a insistat să mergem toți la un ștrand din apropiere. Până seara urma să ne întoarcem, așa că ne-am luat doar costumele de baie și un cearșaf de plajă. Însă el, imediat după ce am ajuns acolo, și-a deschis laptopul și ne-a ignorat total.

Am stat cât am stat, apoi am vrut să facem baie. Eu și Vlad ne-am dus în apă, dar iubitul meu a rămas la laptop. Apoi am vrut să mergem la barul din apropiere, să luăm sucuri și bere. El nu a vrut să vină, dar ne-a trimis pe mine și pe Vlad. Plictisindu-ne să-l tot așteptăm să-și termine treaba, eu și Vlad am început să glumim și să chicotim, după care ne-a spus că suntem gălăgioși și să mergem mai bine în apă sau la bar. Efectiv ne-a silit să ne apropiem.

Am o aventură cu prietenul iubitului meu

Acum ne-am îndrăgostit și nu mai știu ce să fac. Știu că și el mă iubește, pentru că este evident din gesturile lui. Nu înțeleg cum de iubitul meu nu-și dă seama. Parcă o face dinadins, mereu ne împinge să facem chestii împreună, doar ca să-l lăsăm pe el în pace.

Eu nu conduc și se întâmplă deseori să am nevoie de transport. Însă iubitul meu nu e niciodată disponibil pentru asta. De câte ori am de mers la supermarket, el nu are chef să vină cu mine și îl sună pe Vlad să îl întreb dacă nu mă poate duce cu mașina. De altfel, Vlad a devenit un fel de șofer persoal, acum. Chiar și când am mers la medic, l-a rugat pe Vlad să mă ducă, pentru că el era ocupat. Vlad m-a dus la cabinetul medical, a stat cu mine până când au venit analizele și m-a susținut când aveam emoții. Totul a ieșit bine până la urmă, dar mi-ar fi plăcut să fie acolo iubitul meu, nu un prieten al lui.

Acum, inevitabilul s-a produs. Am o aventură cu prietenul iubitului meu și, chiar dacă știu cât e de greșit, nu pot controla asta. Ceea ce simt pentru Vlad este real, chiar dacă știu că e greșit față de partenerul meu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *