Am o relație secretă cu prietenul cel mai bun al soțului meu. Nu știu cum să-i spun că nu-l mai iubesc

Nu mă lasă inima să-l părăsesc
Am o relație secretă cu prietenul cel mai bun al soțului meu. Nu știu cum să-i spun că nu-l mai iubesc

Prietenul cel mai bun al soțului meu mi-a devenit amant. Ne iubim în secret de doi ani, fără ca nimeni să bănuiască ceva. Știu că multă lume mă va judeca pentru faptele mele, dar măcar îmi iau piatra asta de pe suflet.

M-am îndrăgostit de prietenul cel mai bun al soțului meu

Simt că nu mai pot ține acest secret la infinit, însă nici curaj nu am să-i mărturisesc lui Daniel, soțul meu, că nu-l mai iubesc. Șocul ar fi mult prea mare pentru el, la fel și rușinea mea.

După ce m-am căsătorit cu Daniel, în viața noastră a apărut Matei, un bărbat extrem de atrăgător, deștept și manierat. Doamne, când l-am văzut prima dată, mi-am zis în sinea mea că bărbat mai frumos nu există!

S-au împrietenit la serviciu, Matei fiind promovat pe un post superior. Așa au ajuns să iasă în oraș ca băieții, să devină prieteni și chiar să ne vizităm reciproc. Nu a durat mult timp până ca eu să mă îndrăgostesc de Matei. Nu a făcut nimic care să-mi sucească mințile. Pentru mine era suficient că îl vedeam. Culmea, nicio clipă nu mi-a dat de înțeles că și eu îl atrag, până într-o zi…

Suntem amanți de doi ani

În timp ce îl așteptam pe Daniel să vină de la muncă, apăruse ceva de rezolvat peste program, am început să vorbim mai multe despre viață, relații, femei, viitor. Mă simțeam în largul meu lângă Matei și parcă mă îndrăgosteam tot mai mult de el. La un moment dat, a vrut să mă ajute să spăl vasele, însă eu, emoționantă că îi simt respirația în ceafa mea, am dat să-l refuz, m-am întors cu fața la el și l-am sărutat fără să mă gândesc la consecințe.

Uimirea din ochii lui a fost înlocuită de relaxare, apoi m-a strâns puternic în brațe, ca și cum îi aparțineam de-o veșnicie. Atunci am știut că fără el nu mai pot trăi.

Deși Daniel este foarte atent și drăgăstos cu mine, mereu îmi este gândul la Matei. Tremur toată doar la rememorarea clipelor cu el. Cu timpul am ajuns să nu-l mai iubesc pe soțul meu. De fiecare dată când îmi fac curaj să-i mărturisesc totul, se întâmplă ceva, de parcă destinul refuză să ne despartă.

De doi ani sunt soție și amantă, îmi împart viața între Daniel și Matei, între minciună și iubire. Nu am spus nimănui secretul meu, nu sunt pregătită pentru reproșuri, critici și așa mai departe. Deși nu-l mai iubesc pe soțul meu, simt un nod în gât la gândul că îl mint zilnic.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *