Am primit o moștenire care mi-a distrus căsnicia. Soția mea s-a schimbat total, am ajuns la divorț

Da, este adevărat, și bărbații plâng din iubire
Am primit o moștenire care mi-a distrus căsnicia. Soția mea s-a schimbat total, am ajuns la divorț

Am primit o moștenire care mi-a distrus căsnicia. Fără modestie pot spune că eram cuplul perfect, până acum doi ani. Eu și Diana ne-am îndrăgostit la prima vedere în parc. Din momentul în care privirile ni s-au intersectat, am știut că ea este aleasa inimii mele. A fost un sentiment pe care nu-l pot descrie în cuvinte. După doar o lună de relație, am cerut-o în căsătorie, apoi am făcut nunta în vara aceluiași an. La început, totul a fost perfect. Ne bucuram de iubirea noastră și toți prietenii se minunau cât de romantici putem fi în public. Ce-i drept, mă simțeam tare mândru că este a mea și că mă iubește.

Banii mi-au distrus căsnicia

Din păcate, mariajul meu a început să scârțâie din momentul în care am primit o moștenire de la niște rude. Suma era destul de generoasă, dar nu mi-am închipuit că banii vor fi motivul despărțirii mele de Diana. Dimpotrivă, atunci când am aflat că suntem bogați, ne-am făcut tot felul de planuri cum să-i investim, astfel încât să nu mai fie nevoie să muncim la stat.

Între timp, ne-am cumpărat o casă, mașină, totul mergea ca pe roate între noi, o simțeam mult mai liniștită, iar eu o iubeam și mai mult. Atât de mult încât eram în stare să fac orice doar ca să-i fie bine. Apoi Diana a început să lipsească tot mai mult de acasă. Motiva ba că a stat mai mult cu fetele în oraș, ba că a dormit la sora ei. Inițial, am crezut-o, apoi am observat că s-a răcit față de mine. Nu mai avea acea sclipire în ochi atunci când eram în dormitor. Nici măcar nu mă mai atingea, o durea capul aproape zilnic, însă eu refuzam să cred că soția mea ar putea avea pe altcineva. Doar gândul mă umplea de nervi.

Am iubit-o pe Diana foarte mult

Cireașa de pe tort a fost într-o seară, când s-a îmbrăcat cu o rochiță mult prea decoltată pentru o ieșire cu fetele în oraș. Am încercat să o conving că nu este cea mai bună alegere și că ar trebui să-și acopere bustul, dar nu m-a ascultat deloc. Mai mult, a râs de mine că sunt de modă veche. Mă uitam la ea cât de superficială a devenit și nu-mi venea să cred că femeia din fața mea este aceeași de care m-am îndrăgostit nebunește în parc.

Zilnic își cumpăra tot mai multe haine scumpe, se aranja așa cum nu o făcuse niciodată și mereu era cu ochii în telefon. Din copilărie nu am mai plâns așa cum am făcut-o în clipa în care am realizat că am pierdut-o pe Diana. Banii i-au furat mințile și dragostea pentru mine.

Am ajuns cei mai mari dușmani

Cel mai mult m-a durut când i-am cerut divorțul și a acceptat fără vreo remușcare. Parcă aștepta ca eu să fac pasul ăsta și ea doar să confirme că mariajul nostru a ajuns la final. Am refuzat să o întreb dacă are pe altcineva, pur și simplu nu mă simțeam pregătit să-mi recunoască ceea ce simțeam deja. Din îndrăgostiți și soți am ajuns cei mai mari dușmani. Acum, Diana caută să mă lase fără niciun ban și să-mi ia casa în care am atâtea amintiri frumoase. Sunt devastat! Mai bine nu primeam niciun ban și poate acum eram încă împreună.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Celebrul cântăreț a aruncat bomba: ”Vreau un copil-clonă!”+ ”Am patru fete, culese de pe stradă!”
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Femeile strălucitoare ale zodiacului, apreciate pentru sufletele lor de aur
8 zodii încep săptămâna în forță. Orice își propun vor reuși
6 zodii vor fi martore la schimbări astrale semnificative, fiecare moment fiind o oportunitate de...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *