Am rămas însărcinată după o aventură de noapte. Mi-am dorit dintotdeauna să devin mamă, dar nu așa

Nu știu dacă să-i spun și lui că va deveni tată sau nu.
Am rămas însărcinată după o aventură de noapte. Mi-am dorit dintotdeauna să devin mamă, dar nu așa

Sunt în fața celei mai difcile alegeri din viața mea și sunt complet blocată. Nu pot gândi limpede, nu știu ce să fac, cum să abordez problema. Am rămas însărcinată după o aventură de o noapte. Nu am crezut că se va întâmpla asta, doar am luat toate măsurile necesare. Totuși, s-a întâmplat asta și nu știu ce să fac mai departe.

Întotdeauna mi-am dorit să devin mamă și am ajuns la 33 de ai fără să-mi îndeplinesc acest vis. Însă nu așa mi-am dorit să se întâmple. Mi-am imagnat că, atunci când se va întâmpla asta, vom fi amândoi lângă copilul nostru. Nu îmi doresc deloc să fiu mamă singură.

Pe de altă parte, nu știu cât de corect ar fi pentru acel bărbat, cu care, de altfel, nici nu m-am mai întâlnit de atunci. Am încercat să-i spun, dar de câte ori l-am contactat, el a crezut că vreau să continuăm să ne întâlnim și a fost expeditiv cu mine. Nu am ce să-i reproșez, doar am vorbit despre asta și am acceptat amândoi că nu poate fi nimic mai mult între noi. El nu a promis nimic, iar eu nu pot avea pretenții de la el. Nu ar fi corect.

Am rămas însărcinată după o aventură de noapte

Dar mă gândesc acum dacă ar trebui să-i spun sau nu. Pe de o parte, cred că merită să știe că va deveni tată. Pe de altă parte însă, nu cred că își dorește așa ceva, așa că nu știu dacă ar trebui să-l mai deranjez.

Dincolo de asta, ideea unui avort mă înspăimântă, de-a dreptul. Medicul mi-a spus că un avort produce o traumă destul de mare și m-ar putea lăsa sterilă, mai ales la vârsta mea.

Acum în mintea mea se învârt o sută și o mie de idei și nu pot prinde una, să-i dau de capăt. Să o iau pe fir și să ajung la o concluzie. Sunt confuză total. Mai am maxim două săptămâni în care aș putea face avort, dacă aș prinde destul curaj. Dar mi-e greu să cred că se va întâmpla asta.

Însă partea proastă e că nu am niciun plan pentru momentul în care avortul nu va mai fi o soluție. Nu partea financiară mă sperie la ideea de a fi mamă singură. Câștig suficient, am locuința mea, chiar nu mă tem că nu m-aș descurca financiar. Însă un copil nu se crește doar cu bani. E nevoie de prezența ambilor părinți, de toată atenția lor, de toată dăruirea lor. Nu știu dacă voi face față singură la toate aceste solicitări.

M-am gândit să mă întorc la părinții mei, la țară. Dar să merg acum, cu burta la gură, la țară, fără un soț sau un partener lângă mine, pentru părinții mei ar fi o tragedie. Oricum va fi când vor afla. Nu pot să merg acasă și să le spun că am rămas însărcinată după o aventură de noapte. Pentru ei, acesta ar fi cu adevărat un eșec, ca părinți.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *