Am un secret rușinos și mi-e teamă să îi spun soțului meu. Dacă ar afla, sigur m-ar părăsi

Nici nu vreau să mă gândesc ce ar însemna pentru căsnicia mea, dacă ar afla. El pune totul pe seama sensibilității mele.
Am un secret rușinos și mi-e teamă să îi spun soțului meu. Dacă ar afla, sigur m-ar părăsi

Am un secret rușinos și mi-e teamă să îi spun soțului meu. Dar cred că nu sunt singura. Eu cred că nicio căsnicie nu este fără probleme. Nu cred, sub nicio formă, că există vreun cuplu unde curge numai lapte și miere și nu există nici măcar o mică discuție între ei, niciodată. Dar cred și mai cu tărie că unele cupluri au discuții serioase pe care încearcă să le gestioneze pentru a putea merge mai departe, împreună. Și mai cred că unele au și mici secrete. Mici, sau mari secrete. Sunt convinsă că sunt multe perechi care cred că știu totul unul despre celălalt, dar în realitate, fiecare dintre ei ascunde câte ceva.

Nu este posibil să-i spui soțului tău chiar și cele mai ascunse gânduri. Uneori, cred că și tu te-ai putea rușina dacă ai verbaliza acele gânduri. Și cred că sunt multe femei care au astfel de secrete, pe care nu le pot împărtăși cu partenerul lor. Vreau să cred asta, vreau să cred că nu sunt singura în situația asta. Și că nu e nicio problemă cu mine.

Am un secret rușinos și mi-e teamă să îi spun soțului meu

Sunt căstorită de aproape patru ani și pot să spun foarte mândră că nu l-am înșelat, fizic, niciodată. Chiar dacă fizic nu l-am înșelat, în mintea mea este mereu altcineva. Problema este că nu e un el, ci o ea. Simt o atracție inexplicabilă pentru femei și nu o pot controla. De câte ori văd o femeie atractivă în preajma mea, mă emoționez, mă fâstâcesc ca o adolescentă îndrăgostită. Lumea crede că sunt doar emotivă. Dar eu mă emoționez doar în fața acestor femei frumoase și atractive.

Soțul meu îmi spune mereu că sunt prea sensibilă și crede că mai sunt și cu capul în nori, uneori. Dar realitatea este că mi-e rușine să-i spun secretul meu. Mi-e teamă că nu mă va înțelege și mă va părăsi. Iar asta nu-mi doresc, cu niciun chip. Îl iubesc foarte mult și chiar ne gândim să avem un copil. Asta probabil că va închega și mai mult familia noastră.

Dar nu știu cum o să fac față acestei provocări. Chiar dacă să simt atrasă și de el, atunci când sunt în preajma unor femei, corpul meu parcă nu-mi mai aparține, parcă altcineva preia comanda și îmi produce niște reacții de neînțeles pentru mine.

Sunt fascinată de mama soțului meu

Problema este că inclusiv mama soțului meu îmi creează astfel de reacții și eu mereu mă pierd în prezența ei. Este o femeie extraordinar de frumoasă, care nu-și arată vârsta. Este genul lady, aristocrată, care chiar și când stă în casă, este mereu îngrijită și se îmbracă frumos când ia masa cu familia. De fapt, asta a fost o regulă în casa lor, mama lui fiind descendentă a unei vechi familii nobiliare. Eleganța și rafinamentul ei m-au fermecat de când am văzut-o prima oară. Soțul meu însă nu înțelege stângăcia mea în prezența ei și asta mă bucură, ca să fiu sinceră. El crede că, datorită sensibilității mele, mă simt intimidată de stilul ei. Însă asta este doar parțial adevărat. Adevărul este că mă fascinează, cu tot stilul ei.

Îmi spun mereu că toată lumea are secrete și încerc să mă autosugestionez că nu e nimic greșit cu mine. Dar tot ce-mi vine în minte este că am un secret rușinos și mi-e teamă să îi spun soțului meu. Și nu știu cât de firesc este să mă simt atrasă de femei, în general, dar mai cu seamă de mama soțului meu.

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Gina Pistol și-a dorit ca buchetul de mireasă să fie unul foarte simplu
6.3 45 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Horoscopul pentru femei al lui Mihai Voropchievici. Cum sunt influențate în fiecare lună
Testul de atenție pentru oamenii cu IQ ridicat. Găsești toate diferențele din imagini în doar...
Nepotul lui Becali, reacție șocantă după ce Pelger s-a spânzurat: „Toți drogații...”
Ce l-a obligat soția pe Ilie Năstase! Fostul jucător de tenis a ascultat-o pe Ioana:...
Doliu IMENS în televiziune. A murit un nume URIAȘ, românii îl venerau
Un bărbat a fost sfâșiat ieri de un rechin. Rechinul a fost capturat ulterior
A murit soția lui Alexandru Arșinel! Vestea tristă a venit de la fiul actorului
ADIO, vouchere pentru plata facturilor! Cea mai proastă veste pentru milioane de români
Scandal în Rusia după ce o profesoară de engleză, nevasta unui miliardar, a câștigat concursul...
Soția lui Arșinel a murit după 7 ani de chin. A rămas paralizată după un...
Magda Vasiliu a trecut prin clipe de coșmar: „Am fost agresată, înșelată, umilită, controlată și...
Mărturiile șocante a 19 oameni care s-au întors din „lumea cealaltă”. Au fost în pragul...
Zi mare pentru 5 zodii. Vor câștiga mulți bani și statut social. Racii vor face...
Schimbări mari în această perioadă! Atenție la aceste zodii!
Daniel Balaciu a fost chemat în fața judecătorilor, în urma atacului brutal pe care l-a...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *