Ce tip de femei preferă bărbații, de fapt. Acesta este adevărul, chiar dacă ei neagă

Ce vor femeile este o întrebare la care încă se caută răspuns. Dar ce vor bărbații se pare că nu a fost chiar atât de greu de aflat. Ultimele studii au dovedit ce caută bărbații la o femeie.
Ce tip de femei preferă bărbații, de fapt. Acesta este adevărul, chiar dacă ei neagă

În ciuda tuturor părerilor referitoare la preferințele bărbaților, atunci când vine vorba despre ce tip de femei preferă bărbații, este cert că aspectul exterior este primul lucru care îi atrage. Deși foarte mulți vor nega și spun că vor să vadă calități intelectuale sau de caracter, în cele din urmă, ei vor căuta aceste calități la o femeie pe care o plac, mai întâi, vizual.

Dar care sunt trăsăturile fizice care îi atrag cel mai mult pe bărbați? Brunete sau blonde, sexi sau intelectuale, sportive sau glamy?

Potrivit CSID, suntem programați să reacționăm la anumite combinații. Forma, înălțimea, sânii, ochii, privirea, până și vocea are un efect asupra bărbaților. Toate acestea, combinate într-un anume fel, pot fi mai mult sau mai puțin atrăgătoare pentru el. În plus, atitudinea are un rol de asemenea, foarte important.

Ce tip de femei preferă bărbații

Înălţimea

Statisticile arată că se admite că femeia este mai scundă decât bărbatul. În medie, femeia are o înălțime cu 10% mai mică decât a bărbatului. Dacă un bărbat, spre exemplu, are 1,8 m, echivalentul feminin va avea 1,65 m. Dar aceasta este doar o medie, nu înseamnă că este un factor hotărâtor. Există cupluri în care nu se regăsesc aceste valori și nu par să aibă vreo relevanță majoră.

Sânii

Indiferent de cultură sau rasă, sânii au un rol important în diferențierea de gen. Forma lor, rotunjimea și plenitudinea variază de la femeie la femeie, dar se modifică și pe parcursul vârstei. Există diferențe chiar și între rase. Cert este că e unul dintre cele mai importante criterii în preferințele bărbaților

Ochii şi privirea

Ochii unei femei sunt, în general, mai deschiși decât ai bărbatului și sunt, probabil cei care transmit cel mai important mesaj. Ochii și privirea, asociate cu un zâmbet larg, pot transmite mesajul așteptat de bărbat.

Mâinile

Și mâinile pot transmite un mesaj prin formă și gesturi, aproape ca și mimica feței. Mesajul lor este perceput instinctiv, fără să fie conștientizat de către receptor. Dar cel mai clar mesaj pe care îl transmit de la sine, fără nicun efort, este cel al genului. Mâinile unei femei vor transmite feminitate prin aspectul lor. Forma mai suplă, netezimea pielii, totul denotă grație și feminitate.

Unghiile colorate sau un gest delicat al mâinii pot să confirme feminitatea. De asemenea bijuteriile purtate pe mâini transmit același mesaj.

Vocea

Este un alt aspect care face o diferență clară între femei și bărbați. Nici chiar tehnologia nu reușește să redea, prin sintetizatoarele electronice, acel mister specific vocii feminine.

Cert este că emoţiile, atracţiile, spaimele noastre, forţa convingerilor şi a poftelor noastre sunt înrădăcinate în noi. Şi dacă femeia atrage prin ochii, sânii sau şoldurile ei, acest lucru se întâmplă din motive foarte precise, deloc arbitrare, înscrise în noi de mii de generaţii, scrie CSID.

Cum te influențează foamea sau banii din buzunar

Un studiu recent a dezvăluit cât de important este contextul, atunci când un bărbat își alege o parteneră. Studiul a folosit 40 de bărbați și 40 de femei, majoritatea tineri, studenți.

Cercetătorii de la UCLA le-au cerut bărbaților să-și aleagă o parteneră dintre mai multe tinere femei. Dar pentru a stabili contextul, le-au cerut acest lucru când intrau, flămânzi, într-o sală de mese a universității. Rezultatul a fost că aceștia au ales fete mai plinuțe.

În schimb, atunci când li s-a cerut același lucru la ieșirea din sala de mese, după ce au mâncat și nu le mai era foame, aceștia au ales fete mai puțin cu forme.

În mod similar, bărbații cu mai mulți bani în portofel – și deci „bogați în resurse” – au preferat femeile mai slabe decât bărbații care nu aveau bani în buzunar, potrivit Today.

Un alt studiu a fost realizat de curând. Bărbații participanți la studiu au purtat dispozitive sofisticate de urmărire ochilor, care analizau la care femei se uitau cel mai mult timp și, prin urmare, tipul de corp de care erau cel mai atrași.

Forma plină a corpului atrage cel mai mult

Acestora le-au fost prezentate femei cu trei tipuri diferite de formă a corpului: cu forme pline, atletic și zvelt. Cele trei modele au fost Sophia De Lancey, 30 de ani, Stephanie Warren, 27 de ani, și Inesa De La Roche, 35 de ani. Au fost așezate una lângă alta, iar cei zece bărbați au intrat în cameră unul câte unul pentru a le întâlni. Ei au avut la dispoziție 30 de secunde pentru a se uita la ele.

În timp ce Stephanie și-a prezentat formele asemănătoare cu ale lui Kim Kardashian, celelalte două aveau corpuri de supermodel și, respectiv, potrivite pentru Instagram.

Bărbații echipați cu dispozitivele de urmărire a ochilor s-au uitat la ele și au fost analizați la care s-au uitat cel mai mult. Deși bărbaților nu li s-a spus la cine anume au întârziat cu privirea, se pare că modelul cu forma cea mai subțire și zveltă dintre ele a avut cel mai mic succes, în timp ce modelul cu forme rotunde a fost cea pe care au întârziat cel mai mult cu privirea. Modelul cu formă atletică a fost clasată pe locul doi.

Iată că răspunsul la întrebarea ce tip de femei preferă bărbații, este contrar așteptărilor. Nu este tipul de femei „pentru Instagram”, așa cum ar crede orice femeie. Din contră, pare că sunt mai atractive femeile cu forme.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.6 61 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce să pui în sarmalele murate pentru o aromă divină. Cum se fac, sunt un...
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *