Minciuni pe care le spun bărbații când vor să cucerească o femeie. Nu te lăsa păcălită

Bărbații sunt cuceritori prin natura lor. Nu te lăsa impresionată de vorbele lor. Iată cele mai frecvente minciuni pe care le vei auzi de la ei.
Minciuni pe care le spun bărbații când vor să cucerească o femeie. Nu te lăsa păcălită

Bărbații – unii dintre ei –  sunt maeștri la replici de agățat. Când au pus ochii pe o femeie, vor face tot ce le stă în putință pentru a o cuceri. Dar unii dintre ei „pun ochii” pe foarte multe femei și au un adevărat arsenal de replici și metode de a le cuceri. Uneori, ele descoperă minciuni pe care le spun bărbații când vor să cucerească o femeie.

Minciuni pe care le spun bărbaţii ca să cucerească o femeie. Cele mai populare replici

1. „Nu am iubită”

Una dintre cele mai des întâlnite minciuni, pronunțată mai ales de acel bărbat care se află într-o relație care nu-l mai face fericit.

2. „Ne acordăm ceva timp”

De obicei, îi spune unei femei pe care o cunoaște despre partenera lui. Prin urmare, el folosește această frază pentru a se putea distra fără să se simtă atât de vinovat în timp ce își face de cap.

3.-„Ești cea mai frumoasă femeie pe care am întâlnit-o vreodată”

Desigur, când te curtează, te bombardează cu complimente. El va folosi acea frază pentru a te convinge că îți dorești și tu să îl săruți.

4. „Nu aș face niciodată asta”

Este o frază foarte de folosită de ei atunci când le spui că fostul tău s-a purtat foarte urât cu tine sau că ți-a fost infidel. Și, bineînțeles, îl va condamna și îți va spune că nu poate să creadă cum există astfel de oameni.

5. „Acum caut o relație serioasă și stabilă”

Un bărbat adevărat nu spune că vrea o relație serioasă, ci doar acționează în așa fel încât să vezi și tu asta. Un cuceritor de meserie o folosește atunci când încearcă să te agațe într-un bar.

6. „Nu știu ce s-a întâmplat cu mine, este prima dată când fac asta”

O frază comună a acelui bărbat care a acceptat să aibă o amantă sau care a fost descoperit mințind. Va încerca să-și justifice derapajul, făcându-te să crezi că ești atât de incredibilă, încât pentru tine, a făcut ceva împotriva principiilor lui.

7. „Nu voi spune nimănui, nu-ți face griji”

Foarte des întâlnită printre prieteni sau colegi de muncă care au avut accidental relații de amor. Apoi va folosi această frază, doar pentru a te convinge să continui.

8. „Îmi voi lăsa prietena pentru tine”

Dacă tipul este într-o relație de mai bine de trei ani, cel mai probabil că deja știe cum să o înșele fără să fie prins. Dacă vrea ceva cu tine, ar trebui mai întâi să-și încheie relația.

9. „Banii nu contează”

Este expresia pe care băieții o spun de obicei atunci când vor să impresioneze o femeie. Dar adevărul este că nu toate fetele sunt interesate și, în loc să le atragă atenția, probabil că se vor îndepărta.

10. „Prima dată când te-am văzut, m-am îndrăgostit de tine”

Deși există cazuri de „dragoste la prima vedere”, această frază poate fi un cârlig pentru a te face să te simți specială și să nu reziști să începi ceva cu el, notează eluniversalqueretaro.mx.

Acestea sunt doar câteva minciuni pe care le spun bărbații când vor să cucerească o femeie. Dar trebuie să fii atentă și să poți distinge un bărbat sincer de un cuceritor de meserie.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
7.1 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *