Amalia Năstase s-a mutat în casă nouă. „E mai mică curtea, dar avem și piscină”. Ce o încântă cel mai mult la actuala locuință VIDEO EXCLUSIV

Vedeta se bucură din plin de noul cămin

Până de curând, Amalia Năstase locuia, împreună cu familia ei, într-o casă impresionantă dintr-o zonă de lux din zona Capitalei. Cu toate că era o vilă de câteva sute de mii de euro, care îi oferea tot confortul și mai ales dispunea de o curte mai mult decât impresionantă, Amalia Năstase a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că ales să se mute într-un alt cartier. Acum, nu mai dispune de curtea, pe care o considera oaza ei liniște, însă au piscină, dar mai ales niște vecini cu care se înțeleg de minune.

”Stăm într-un cartier în care sunt foarte mulți americani”

Pentru Amalia Năstase cel mai important este confortul, atât pentru ea, cât și pentru cei trei copii pe care îi are: cele două fete din mariajul cu Ilie Năstase, și mezinul familiei cu Răzvan, actualul ei soț.

Așa că, în preajma Sărbătorilor, de când s-au născut copiii, a avut grijă să decoreze casa astfel încât să simtă toată magia Crăciunului. Dacă de multe ori plecau în vacanță în această perioadă, anul acesta, se pare că se vor bucura de casa nouă.

”Acum noi ne-am mutat. Stăm într-un cartier, să zic așa, în care sunt foarte mulți americani. Și noi am decorat întâi casa de Halloween, că a fost o nebunie acolo, toate casele erau decorate. Am început cu Halloween-ul și acum este un fel de concurs așa care casă este mai decorată de Sărbători. Deci o să o decorăm și de Crăciun. Dar abia ne-am mutat, deci nu știu dacă plecăm undeva.

Că acum ne-am mutat și este o comunitate destul de mișto pentru copii acolo. Ies pe stradă, lucru pe care nu prea poți să-l faci în București că nu prea ai unde, îți e frică să lași copilul. Lui Toma îi place foarte mult acolo. Emma are colege multe din clasă acolo și s-ar putea să stăm acasă de Sărbători”, ne-a povestit Amalia Năstase.

Chiar dacă stau într-un cartier în care cei mai mulți locatari sunt americani, Amalia Năstase mărturisește că nu s-a bucurat de primirea pe care o vedem în filmele americane, mai precis nu s-a trezit la ușă cu vecini care să-i aducă plăcintă sau prăjituri.

”N-am făcut așa. Dar mi-au zis niște vecini că trebuiau să vină să-mi aducă plăcintă. I-am întrebat ce au așteptat. Nu mi-a adus nimeni plăcintă. Pe această cale țin să vă spun că nu am primit plăcintă. Nimic n-am primit”, a completat femeia de afaceri.

Citește și: Amalia Năstase, nemulțumită de sistemul de învățământ românesc: ”Brânză bună în burduf de câine” VIDEO EXCLUSIV

Nimeni nu se aștepta ca Amalia Năstase să fie atât de încântată de noua ei vilă, mai ales că cea în care a locuit înainte era una pe care mulți și-ar fi dorit-o. Cu atât mai mult datorită curții imense, care părea un mic parc, cu tiroliană, saltea. Totuși, fosta soție a marelui tenismen Ilie Năstase și-a făcut imediat un cămin din noua locuință.

”E mai mică curtea, dar avem și piscină. În partea cealaltă nu aveam piscină. Deci tot în câștig suntem”, a mai povestit Amalia Năstase.

Amalia Năstase așteptă gașca de colindători, condusă de Bobonete

Dat fiind faptul că vechea locuință era situată într-o zonă cu mai puțini vecini, Amalia Năstase se bucură acum de agitația oamenilor, mai ales în perioada Sărbătorilor, perioadă în care deși, cei mai mulți vecini nu sunt români, respectă tradițiile locului.

”Așteptăm colindătorii, cum să nu. Există un grup care în fiecare an adună și copiii din gașcă și pleacă, merg peste tot. Bobonete este șeful grupului și vin și la noi. O să-i trimit și pe la ceilalți, pe la americani, să dea și ei bani. Dar nu, în fiecare iarnă avem colindătorii noștri, este și Toma. La un moment dat Toma era cel mai mic, acum au și mai mici, și vine cu desaga plină de covrigi, mere și bani”, a mai completat Amalia Năstase pentru EGO.ro.

Citește și: Amalia Năstase nu mai vrea să audă de diete. Detaliul neașteptat pe care fanii l-au remarcat la corpul ei: “Ca la 20 de ani”

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
6.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *