Amanta lui Putin, apariție uimitoare la TV. Alina Kabaeva s-a întors în Rusia

Alina Kabaeva a fost prezentatoarea propriului festival de la Moscova.
Amanta lui Putin, apariție uimitoare la TV. Alina Kabaeva s-a întors în Rusia

Presupusa amantă a lui Vladimir Putin, apariție uimitoare la TV. Alina Kabaeva s-a întors în Rusia și a atras toate privirile. Fosta sportivă în vârstă de 38 de ani are parte de un tratament preferențial în țara sa natală. Ea a fost văzută prezentând un festival de gimnastică ritmică la Moscova, care îi poartă numele: „Festivalul Alina”.

Amanta lui Putin, apariție uimitoare la TV. Alina Kabaeva a prezentat propriul festival de gimnastică ritmică

După declanșarea războiului din Ucraina, în presa occidentală au apărut informații potrivit cărora, presupusa amantă a președintelui rus, Alina Kabaeva, cu care Vladimir Putin ar avea patru copii, s-ar fi ascuns în Elveția împreună cu micuții.

Ulterior, un număr important de activiști au semnat o petiție prin care cereau guvernului elvețian să o expulzeze din țară și să o trimită înapoi în Rusia.

După o perioadă, fosta sportivă, medaliată cu aur la proba de gimnastică ritmică de la Jocurile Olimpice de la Atena, a fost văzută la un concurs de gimnastică ritmică organizat în Moscova.

Recent, însă, jurnașiștii britanici au descoperit un alt lucru inedit. Alina Kabaeva este mai nou prezentatoarea unui festival care îi poartă numele. Competiția a fost difuzată de televizunea de stat din Rusia.

„Televiziunea rusă de stat promovează miercuri după-amiază o sărbătoare de neuitat a muzicii și sportului, în frunte cu nimeni alta decât Alina Kabayeva.

Cum se numește? Festivalul Alina”, scria jurnalistul BBC Francisc Scarr pe Twitter.

Amanta lui Putin, apariție uimitoare la TV

„Alina Festival”, difuzat în ajunul zilei de 9 mai, „Ziua Victoriei” asupra naziștilor în cel de-al Doilea Război Mondial

Festivalul s-a desfășurat pe VTB Arena din Moscova, iar Alina Kabaeva a ținut un discurs în fața presei în care a vorbit despre victoria sovieticilor împotriva nazismului în cel de-al Doilea Război Mondial, făcând totodată legătura cu războiul de astăzi din Ucraina.

Emisiunea integrală a fost difuzată pe 8 mai, în ajunul unei vaste parade militare din Piața Roșie care a celebrat 9 mai, „Ziua Victoriei” și sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial. Alina Kabaeva a apărut alături de sute de copii mici la evenimentul cu un puternic caracter patriotic.

În cadrul festivalului au fost interpretate cântece patriotice ale Uniunii Sovietice. Acesta a inclus un cor militar și celebrul simbol rusesc „Z”, care a devenit sinonim cu războiul din Ucraina.

6.4 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.