Plăcerea nevinovată a lui Vladimir Putin. Mulți oameni cad în această ”patimă”

De-a lungul timpului, Vladimir Putin s-a făcut remarcat și datorită pasiunilor sale, care i-au creat imaginea unui lider neînfricat și autoritar.
Plăcerea nevinovată a lui Vladimir Putin. Mulți oameni cad în această ”patimă”

Plăcerea nevinovată a lui Vladimir Putin. În momentul de față, toți ochii sunt ațintiți asupra liderului de la Krmelin. Specialiști din întreaga lume încrearcă să îi intuiască următoarea mișcare în contextul războiului din Ucraina. Președintele rus și-a dezvoltat gândirea strategică datorită pasiunii sale pentru șah. Însă aceasta nu este singura pasiune a liderului de la Kremlin. Iată care sunt obiceiurile la care Vladimir Putin nu va renunța niciodată.

Plăcerea nevinovată a lui Vladimir Putin. La ce nu va renunța niciodată

De-a lungul timpului, Vladimir Putin și-a făcut o imagine a unui om puternic pe care nimeni și nimic nu l-ar putea doborî. Sunt cunoscute ipostazele cu președintele rus întotând în apa rece ca gheața, călărind sau pescuind la bustul gol, ori practicând judo, disciplină la care deține centura neagră.

Șahul, hocheiul pe gheață și vânătoarea se numără, de asemenea, printre pasiunile liderului de la Kremlin.

Ultima partidă de pescuit la care a fost văzut președintele Rusiei a fost în toamna anului trecut, înainte cu câteva zile de a intra în carantină, după ce a în anturajul său au apărut câteva cazuri de Covid.

Vladimir Putin a fost fotografiat în timp ce se afla în vacanță în Siberia, alături de ministrul Apărării Serghei Șoigu. Printre fotografiile făcute publice este și una cu peștii prinși de liderul de la Kremlin. Se pare că acesta se pricepe de minune la pescuit, având în vedere captura impresionantă cu care s-a lăudat.

Pescuitul, plăcerea nevinovată a lui Vladimir Putin
Pescuitul, plăcerea nevinovată a lui Vladimir Putin

Vladimir Putin își dorește dezvoltarea unei „mari asocieri eurasiatice”

Rusia se pregătește să dezvolte o nouă strategie împreună cu țări precum Armenia, Belarus, Kazahstan, Kîrgîzstan care să facă față noilor provocări internaționale. Joi, președintele rus a vorbit în cadrul Forumului Economic Eurasiatic care se desfăşoară la Bişkek, capitala Kîrgîzstanului, despre dezvoltarea unei „mari asocieri eurasiatice” ca răspuns la acţiunile statelor occidentale împotriva ţărilor care au „politici independente”.

„A sosit momentul să elaborăm o strategie integrală de dezvoltare pentru o mare asociere eurasiatică ce trebuie să reflecte provocările cheie cu care ne confruntăm” şi care să facă paşii necesari pentru noi acorduri complementare regulilor Organizaţiei Mondiale a Comerţului (OMC), a indicat Putin în intervenţia sa prin legătură video la Forumul Economic Eurasiatic.

La rândul său, preşedintele kazah Kasim-Yomart Tokaiev, prezent în persoană la forum, a apreciat drept posibilă implementarea mega-proiectului denumit ”Eurasia Mare”, propus de Putin şi care prevede în esenţă sporirea cooperării economice cu China a statelor din această regiune foste republici sovietice.

„Mai devreme sau mai târziu, îl vom implementa. Şi, cum a spus preşedintele rus Vladimir Vladimirovici (Putin), este posibil ca şi alte ţări să se poată alătura” acestui proiect, a afirmat Tokaiev.

Inițial, „Eurasia Mare” propus de Putin prevedea și posibilitatea participării la proiect a unor state europene.

5.9 17 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.