Amestecul special cu care trebuie să speli geamurile. Nu se vor murdări nici după ce plouă

Încearcă o soluție de curățare deosebit de eficientă pentru geamuri. Vei obține ferestre curate în cel mai scurt timp!
Amestecul special cu care trebuie să speli geamurile. Nu se vor murdări nici după ce plouă

Amestecul special cu care trebuie să speli geamurile te poate ajuta să îndepărtezi cele mai neplăcute pete. Știm, spălatul geamurilor nu este chiar cea mai plăcută sarcină. Dimpotrivă, poate fi o adevărată corvoadă, iar noi vrem să îți venim în ajutor cu câteva trucuri foarte utile.

Cel mai important este să folosești produsele potrivite. De cele mai multe ori, acele produse de curățare convenționale nu sunt foarte eficiente pentru îndepărtarea petelor. Curățare sticlei transparente atât pe interior cât și la exterior este deosebit de dificilă. De aceea, ai nevoie de un amestec special pentru a curăța geamurile.

Amestecul special cu care trebuie să speli geamurile

Pentru început, fă-ți propriul detergent de curățare. Lasă produsele de specialitate și folosește propria soluție de curățare. Trebuie doar să amesteci în cantități egale apă și detergent de vase. Detergentul poate fi suficient de dur pentru a elimina murdăria de pe ferestrele deosebit de murdare, cum ar fi cele din bucătărie și nu va lăsa reziduuri. Geamurile nu se vor murdări nici după ce plouă. Alternativ, oțetul poate fi folosit de asemenea ca și produs de curățare eficient.

Înlocuiește prosoapele de hârtie

În mod obișnuit, prosoapele de hârtie și ziarele sunt utilizate deseori pentru spălarea și uscarea sticlei. Doar că acestea nu sunt tocmai eficiente, deoarece lasă scame în urmă. Utilizează o cârpă din microfibră pentru a avea rezultatele cele mai bune. Aceasta va îndepărta praful și nu o să mai lase urme.

Folosește o racletă

Cel mai bun mod prin care te poți bucura de o strălucire fără urme este prin utilizarea unei raclete. Folosește o racletă cu lame de cauciuc pentru a îndepărta apa și săpunul de pe fereastră. Aceasta poate îndepărta și excesul de apă de pe geamuri.

Întreține curățenia cu rola de scame

Pentru întreținerea de zi cu zi a geamurilor poți folosi chiar o rolă de scame. Folosește-o pentru a îndepărta praful și murdăria de pe geamuri. O altă alternativă o reprezintă lavetele netede. Acestea pot să ajute la eliminarea dungilor neplăcute de pe ferestre. Pentru o utilizare cât mai eficientă, folosește mișcări circulare mici, iar apoi termină cu alte mișcări orizontale și verticale.

Curăță praful de pe jaluzele

În timp ce speli geamurile pentru a le păstra curate cât mai mult timp, curăță și praful de pe jaluzele. Dacă ai la geam jaluzele orizontale din plastic, acestea sunt un magnet pentru praf, murdărie, polen sau păr de animale. Cel mai eficient mod prin care le poți curăța ar fi prin utilizarea unei cârpe din microfibră. Astfel vei păstra geamurile curate pentru mai mult timp.

Află și cum poţi să ai geamuri mereu curate. Secretul pentru a ţine la distanţă praful.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Roxana Ciuhulescu a refuzat să participe la Survivor All Stars?
9 25 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *