Amna a rămas cu sechele după participarea la Bravo, ai stil! „Chiar a fost un șoc și pentru mine” EXCLUSIV

Cu ce probleme se confruntă: ” Chiar a fost un șoc și pentru mine când am văzut că îmi cade părul”
Amna a rămas cu sechele după participarea la Bravo, ai stil! Chiar a fost un șoc și pentru mine EXCLUSIV

Amna a petrecut câteva luni în cadrul show-ului „Bravo, ai stil!”, însă a părăsit competiția în ultima gală, înainte de marea finală. Chiar dacă își dorea să ajungă pe podium, artista nu a regretat eliminarea. A fost o experiență frumoasă, dar în aceeași măsură foarte obositoare. Amna a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro că, nici după 6 luni, organismul ei nu și-a revenit complet.

Face tratament cu laser pentru regenerarea părului

Amna a părăsit competiția „Bravo, ai stil!” cu o lună înainte de marea finală, deși era una dintre veteranele show-ului. La momentul respectiv artista declara că a avut cel mai draconic program de lucru din ultimii ani și că, deși era o experiență frumoasă, a trebuit să facă sacrificii pentru a se număra printre concurente. Printre acestea s-a numărat și lipsa somnului, artista mărturisind că reușea să doarmă doar câte două ore pe noapte. Lipsa somnului, dar și a faptului că trebuia să se machieze și să se coafeze de trei ori pe zi au condus la căderea părului, problemă cu care se confruntă și în ziua de azi. Astfel că, în momentul de față, Amna trebuie să meargă de două ori pe săptămână la o renumită clinică din București pentru a-și face un tratament cu laser.

„De două ori pe săptămână așa arată diminețile mele. Vin la clinică pentru acest tratament cu laser. M-au chinuit fetele un picuț cu acele mai devreme, dar după ce naști orice durere ți se pare extrem de mică. Culmea este că nu în timpul sarcinii sau după naștere au apărut problemele mele cu părul, ci după „Bravo, ai stil!”, unde mă coafam de trei ori pe zi, timp de câteva luni și cred că părul a fost foarte stresat în acea perioadă”, a povestit Amna pentru EGO.ro, în timp ce își urma tratamentul pentru îndesirea părului.

Amna
Amna

S-a îmbolnăvit de trei ori de Covid-19

Culmea este că organismul Amnei a trecut prin tot felul de șocuri, însă niciunul nu a fost atât de puternic astfel încât să ajungă să-și piardă părul.

„Chiar a fost un șoc și pentru mine când am văzut că îmi cade părul, mai ales că eu nici nu am ținut diete după sarcină. Că se spune că și din pricina dietelor drastice ajunge să-ți cadă părul. Dar eu nu m-am îngrășat în sarcină. Am luat 9 kilograme și am ieșit din spital cu un kilogram și jumătate în plus, dar acel kilogram s-a ținut de mine vreun an. Nu am ținut vreo dietă drastică, dar pot să spun că după 6 seara nu mâncam și îmi cântăream alimentele. Vorbeam cu nutriționistul și medicul meu ginecolog, astfel încât să pot să îi dau copilului caloriile necesare, dar să nu exagerez. Că asta e tendința atunci când alăptezi, să mănânci mai mult”, ne-a mai declarat artista, completând că nu a avut această experiență neplăcută nici după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19.

Mulți dintre cei care au făcut boala au avut ca efecte adverse și căderea exagerată a părului.

„Am auzit și eu multe paciente că au rămas fără păr după ce au făcut Covid-19. Eu mulțumesc lui Dumnezeu nu am avut efectele acestea. Am avut Covid de 3 ori. Am avut forme nu tocmai ușoare. Am avut o formă care m-a dus la Balș. Asta prima oară, iar apoi a fost controlabil. A trecut mai ușor. Chiar și așa nu am avut probleme cu părul după ce am trecut prin boală. Faptul că am stat coafată non-stop a fost principalul factor”.

Combate stresul cu mult sport

Conștientă de faptul că nu mai are 20 de ani și că stresul este o principală sursă pentru multe dintre bolile actuale, Amna a decis să schimbe atitudinea și să caute doar lucrurile pozitive din jurul ei.

„M-am speriat la început cu războiul, după care m-am resemnat și am zis că asta este viața, efectiv nu e în mâinile noastre. M-am calmat. Ce poți să faci decât să te calmezi? Sunt relaxată. Pur și simplu m-am format așa, să mă pot calma. Vine odată cu vârsta, cu maturitatea, cu înțelepciunea. Înțelepciunea asta e a bunicii mele, la 92 de ani spune mereu că nu putem noi să schimbăm nimic și cu ce ne ajută faptul că suntem obosiți și stresați. Mai bine să stăm liniștiți, să ne vedem de treaba noastră, să încercăm să ne odihnim, să facem sport”, ne-a mai declarat cântăreața.

Astfel și-a dat seama că exercițiile fizice o ajută să scape de toată energia negativă și că sportul este cel mai bun și eficient mod de a combate stresul.

„Cred că pe mine mă ajută să mă mențin așa pozitivă faptul că fac foarte mult sport. Fac toate sporturile posibile. Merg la o sală de antrenamente și fac așa: luni-yoga, marți-pilates, miercuri-zumba, joi-pilates și apoi vineri, din nou yoga. În fiecare zi fac ceva. Crede-mă că pentru creier este mană cerească. E un „drog” foarte bine primit”.

Amna
Amna

Își face timp și pentru ea

Zilnic face sport, merge la tratamentele pentru păr, dar și altele pentru față și corp, are grijă să facă diverse activități cu fiul ei, iar în weekend-uri are concerte prin țară, însă cu toate acestea găsește timp și pentru ea și nevoile ei.

„Așa e ritmul meu de viață. Nu ai ce să faci. Trebuie să fii activ. Singura problemă cu stilul acesta de viață este că nu prea am timp să dorm. Deja simt că trebuie să recuperez. Nu știu să vă spun cum rezist, pot doar să spun că îmi place. Așa am fost de mică. Mereu mă rugam la Dumnezeu să îmi dea o viață super plină, cu mulți oameni, care să mă țină în priză, să nu mă plictisesc că altfel înnebunesc. În izolare a fost sinistru. Făceam yoga și pilates ca să pot să-mi mențin vibe-ul sus”, a mai povestit Amna pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *