Amna s-a schimbat după divorț. Ce ar face dacă viitorul iubit ”ar călca strâmb”: ”Dacă l-aș vedea că se tăvălește pe jos și că îi pare rău, e posibil…” EXCLUSIV

Solista nu exclude ideea de a îmbrăca din nou rochia de mireasă
Amna s-a schimbat după divorț. Ce ar face dacă viitorul iubit ”ar călca strâmb”: ”Dacă l-aș vedea că se tăvălește pe jos și că îi pare rău, e posibil...” EXCLUSIV

La trei ani de la divorțul de tatăl copilului ei, Amna este reținută atunci când vine vorba de viața amoroasă, însă susține că timpul a ajutat-o să-și vindece rănile și traumele și că acum este deschisă unor noi provocări. Amna a declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că nu exclude ideea de a îmbrăca din nou rochia de mireasă dacă ar găsi omul potrivit.

”Eram orgolioasă tare de tot”

Amna și tatăl copilului ei au divorțat în vara anului 2019, după un mariaj de 9 ani și o relație de 12, însă au rămas în relații decente de dragul fiului lor, David. În ultimii ani, cântăreața s-a concentrat mai mult pe creșterea fiului ei, dar și pe carieră, punându-și viața amoroasă pe ultimul plan. Se pare că artista a avut nevoie de un moment pentru a se regăsi, pentru a-și face ordine în gânduri și mai ales pentru a putea observa ce ar putea să schimbe la comportamentul ei.

„Eu am avut o relație de 9 ani când eram adolescentă, am crescut cu băiatul respectiv, am mers de mânâ la școală, ne-am pupat pe la 16 ani și nu prea ne-am certat. Dar eram orgolioasă tare de tot. El făcea primii pași. Acum sunt la fel. Așa sunt eu old school (n.r. de modă veche) și sunt niște chestii care trebuie să rămână. Mi se pare că bărbatul trebuie să curteze și femeia să se lase curtată. Nu neapărat că să se lase greu, dar cumva să vadă că prezintă interes. Dar dacă este o ceartă sau ne contrăm pe un anumit subiect, o situație, chiar dacă am greșit, nu fac eu primul pas, aștept să facă el”, a povestit Amna pentru EGO.ro, care mărturisește că nu orice fel de bărbat poate ajunge la sufletul ei și că nu are de gând să facă compromisuri doar din teama de a nu rămâne singură. „Sunt niște lucruri peste care nu poți trece dacă ești într-un anumit fel. Nici nu îmi plac bărbații care nu sunt luptători. E un zid pe care ți-l pui și cine este smart și vrea cu adevărat, are răbdare cu tine, altfel așa am fi pentru toată lumea și nu mă interesează asta”.

„În ziua de azi oamenii nu mai repară, aruncă”

Totuși, ultimii trei ani au schimbat-o suficient pe Amna încât să o facă să ajungă la concluzia că oricine merită o a doua șansă și că sunt lucruri peste care ar putea să treacă cu vederea, lucruri de care până acum nici nu voia să audă.

„În principiu, cred că aș ierta foarte multe lucruri, aproape orice, atât timp cât s-ar purta niște discuții super mature și super asumate, dacă aș vedea în ochii omului regret și mi-ar da încredere că nu se va repeta. Spre exemplu, să zicem că suntem într-o relație de 10 ani  și a „călcat strâmb”, dar îl văd că se tăvălește pe jos și că îi pare rău cu adevărat sau dacă la mijloc sunt 3 copii, e posibil să iert. Degeaba spunem că nu iertăm, dar putem să ne dăm seama că după 3-4 întâlniri cu 4-5 rătăciți că am pierdut un om care a greșit la un moment dat. Dau un exemplu, nu că aș fi pusă în situația asta. Odată cu vârsta se mai schimbă perspectiva. Consider că atunci când este comunicare se pot salva multe relații. Dar în ziua de azi oamenii nu mai repară, aruncă”, ne-a mai spus Amna.

„Eu am mers la terapie într-un moment dificil al vieții mele”

La această concluzie a ajuns după ce a muncit ea cu ea însăși, dar a și apelat la ajutorul specialiștilor.

„Eu am mers la terapie într-un moment dificil al vieții mele, am mers vreo lună și nu o să uit niciodată cuvintele doamnei cu care lucram. Mi-a spus că întotdeauna să mă uit la faptele bărbatului, nu la vorbe. În momentul ăla mă uitam la niște fapte. Cred că este foarte important că omul de lângă tine te vrea cu adevărat și luptă pentru tine”. Astfel că, cu maturitatea de care dă dovadă în momentul de față, Amna este deschisă pentru un nou capitol din viața ei și anume că nu este doar dispusă să îmbrace din nou rochia de mireasă, dar dacă ar face acest pas își dorește ca petrecerea de nuntă să fie una de neuitat. „Să mă recăsătoresc? Dacă mă întrebai acum un an spuneam „Doamne ferește”, dar acum aș spune „De ce, nu, dacă este omul potrivit?”. Chiar aș îmbrăca și rochia de mireasă. Ce are rochia de mireasă? Acum aș face mare, mare petrecere. De trei zile și trei nopți. Aș face o petrecere mare de tot”, a mai povestit Amna pentru EGO.ro.

Amna și fiul ei
Amna și fiul ei

Cel mai important bărbat rămâne fiul ei, David

Până la acest pas, căsătoria, Amna se dedică trup și suflet celui mai important bărbat din viața ei, David. Deși încearcă să se împartă între rolul de mamă și cariera de artist, Amna ne-a mărturisit că încearcă să nu-l piardă din ochi pe fiul ei în vârstă de 7 ani și jumătate.

„El are telefon și stă pe YouTube Kids și are un timer, dacă el stă mai mult decât trebuie pe telefon mie îmi vine un mesaj în care mi se cere permisiunea să îi mai prelungesc sau nu timpul alocat pentru copilul meu și eu dau că NU. E simplu. Știu ce descarcă, știu tot ce se întâmplă, pentru că îmi apare pe telefonul meu. Doi la mână, acel telefon îl primește foarte rar. Ce-i drept, îi mai fură telefonul tatălui meu, dar tot ce face e să stea pe TikTok, dar acolo  mă gândesc că nu sunt știrile care apar pe la televizor”, ne-a mai declarat artista.

Își lasă băiatul în grija părinților, când merge la concerte

Pe de altă parte, atunci când este la concerte sau la emisiuni TV, Amna îl lasă pe cel mic în grija părinților ei, nu înainte de a-i instrui.

„Eu sunt foarte tolerantă cu el, eu îi accept foarte multe lucruri pentru că ai mei sunt foarte exigenți. Așa au fost și cu mine. Bine, îl răsfață în alte situații, cum ar fi să-i bage în gură la 7 ani și jumătate. Atunci intervin eu și le spun că îi fac un deserviciu, că o să-l trimitem într-o tabără și nu o să se descurce să-și ducă lingura la gură că ei l-au dădăcit. Pentru ei fac asta, că se simt bine să fie bunici. E enervant rău”, a mai declarat cântăreața, completând că nu înțelege de ce bunicii se transformă radical atunci când vine vorba de nepoți. „Nu știu ce tinerețe își retrăiesc că pe noi nu ne-au băgat în seamă, pe copii. E ciudat rău”.

Fiul ei s-a rătăcit în pădure: ”Am făcut un atac de panică!”

Amna a ales să aplice acest gen de parenting tocmai pentru a-și responsabiliza copilul. Recunoaște că este o mamă autoritară și își asumă rolul acesta, însă este de părere că altfel nu ar reuși să formeze un copil independent și stăpân pe situație.

„Părinților mei le-am spus să nu țipe la el, să-l lase în pace, să iasă la joacă, să se bucure de  copilărie. Mi se pare că sunt foarte importanți anii ăștia, că nu se mai întorc. După începe treaba serios și este o maturizare care e super rapidă. Sunt autoritară de fel, dar asta nu înseamnă că nu am cu David (n.r. fiul ei) momentele noastre de alint, dar una e una, alta e alta. Eu nu cred că există o regulă după care să îți crești copilul, ci cred că cel mai important lucru este să-i oferi iubire și să-l responsabilizezi. Și să comunici cu el”, ne-a mai declarat cântăreața.

„M-am stăpânit foarte tare să nu fac foarte urât”

Această decizie a venit în urma unui episod nu tocmai plăcut, când, aflați în parc cu alți copii, David a plecat de lângă ea și s-a pierdut în pădure.

„Al meu a fugit în pădure, de curând asta, și efectiv am făcut un atac de panică pentru că nu îl mai găseam. Îl căutam eu și încă șapte mămici și nouă copii. El s-a dus să descopere o comoară, a vrut să fie cel mai curajos dintre copii și în momentul în care m-am întors 10 secunde, a luat-o la fugă în pădure. M-am stăpânit foarte tare să nu fac foarte urât, dar am plâns în hohote. L-am pedepsit, l-am trimis în mașină și i-am zis că plecăm acasă, iar acasă i-am explicat riscurile care sunt atunci când te pierzi de părinți. Până atunci nu îi spusesem toate astea, am încercat să nu-l sperii cu tot felul de povești că este furat sau cum ne explicau bunicii noștri că dacă nu suntem cuminți, ne bagă în sac. I-am explicat că în pădure îl poate fura cineva, îl poate mânca un animal, poate să rămână rătăcit acolo, să putrezească de foame și de frig. Când am revenit în parc, lângă pădure, în același loc, i-am zis că acum știe riscurile, poate să se ducă în pădure să-și caute comoara. Nu s-a mai dus nicăieri”, a mai povestit Amna pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

5 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.