Ana Morodan a recunoscut abia acum: „Ajunsesem să iau pastile de fiecare dată când trebuia să mă duc în oraș”. Cu ce se confruntă de fapt

Vedeta a dezvăluit cu ce probleme se confrunta

Scris de: Daoud Andra

25 Apr. 2023

Ana Morodan a vorbit pentru prima dată despre incidentul cu poliția în care a fost implicată și despre privarea de libertate. La o lună după ce a fost plasată sub control judiciar, influencera a dat un interviu în care a recunoscut cu ce probleme se confrunta. De ce ajunsese să ia medicamente de fiecare dată când ieșea în oraș și cum și-a propus să își rezolve problemele.

Ana Morodan, despre problemele cu care se confruntă

La finalul lunii martie, Ana Morodan a ajuns în arestul poliției pentru 24 de ore, după ce fusese oprită în trafic de două ori în aceeași zi. Creatoarea de conținut conducea fără permis și a fost testată pozitiv pentru consumul de alcool și substanțe interzise. Vedeta a specificat încă de atunci că nu consumă droguri și că substanța care a fost depistată la analize provine din medicamentele pe care le ia pentru a combate insomnia.

Citește și: Decizia radicală luată de Ana Morodan după 3 săptămâni de la incidentul din trafic. „M-am întors în viața mea”

La aproape o lună de la incidentele care au dus la deschiderea a trei dosare penale pe numele său, Ana Morodan a vorbit despre problemele cu care se confruntă. Într-un interviu pentru Acces Direct, influencera a spus că lua medicamente pentru a combate anxietatea și că ajunsese să apeleze la pastile de fiecare dată când trebuia să se întâlnească cu oamenii. Ea a recunoscut în trecut că s-a luptat și cu depresia.

„Sunt o fată foarte norocoasă, pentru că m-a iubit Dumnezeu și nu am lovit pe nimeni. Sunt singura care va suporta consecințele acțiunilor ei și nu am adus niciun fel de vătămare niciunui alt om. (…) Pentru mine, privarea de libertate de 24 de ore a fost șocul realizării că ești captiv în tine, practic. (…) Ajunsesem (n.r. în trecut) să mă duc la pastile, când trebuia să ies undeva, pentru că anxietatea mea era atât de mare încât nu mai puteam să o controlez. (…) Recunosc, ajunsesem să mă duc și să iau pastile de fiecare dată când trebuia să mă duc în oraș, de fiecare dată când trebuia să mă întâlnesc chiar și cu trei oameni.”, a mărturisit Ana Morodan, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Citește și: Psihologul Radu Leca, despre scandalul în care este implicată Ana Morodan: „Să ceri empatie și să fii mângâiat pe cap, după ce te urci băut la volan, este mizerabil” EXCLUSIV

Ana Morodan a recunoscut abia acum. Ajunsesem să iau pastile de fiecare dată când trebuia să mă duc în oraș. Cu ce se confruntă de fapt
Primul interviu al Anei Morodan, după incidentul cu poliția (captură Antena Stars)

„Nu o să mai recurg la pastile”

Influencera a recunoscut, în cadrul aceluiași interviu, că noaptea petrecută în arestul poliției a fost o trezire la realitate pentru ea. Este hotărâtă să facă o schimbare în viața ei și să renunțe la medicamentele în exces, după cum a declarat la Antena Stars. Ana Morodan spune că are parte de tot sprijinul oamenilor dragi și că va aborda problema cu care se confruntă în alt mod decât a făcut-o până acum.

Citește și: Dramele care i-au marcat viața Anei Morodan: „A fost îngrozitor să văd așa ceva”. Confesiunile dureroase

„O să aleg altă cale și nu o să mai recurg la pastile pentru a mă simți bine și cred că ajutată de toată echipa mea și de oamenii minunați care au fost în jurul meu o să fac lucrurile corecte. (…) Am cerut ajutor, m-am informat despre cum ar trebui să fac asta și o să vedeți toți pașii ăștia și sper ca cei care sunt în situația mea, pentru că știu că sunt mulți, să vadă mai repede o altă cale de a fi bine decât refugiul în aceste pastile.”, a mai spus Ana Morodan, la Antena Stars.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *