Anamaria Prodan a răbufnit în scandalul provocat de fiul lui Laurențiu Reghecampf. Ce a putut să spună, stupoare pentru fani

Ce a declarat Anamaria Prodan în legătură cu scandalul în care este implicat fiul lui Laurențiu Reghecampf

Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, a transmis zilele trecute, pe o rețea socială, un mesaj revoltător, iar în urma acestuia tânărul de 22 de ani a fost extrem de criticat. Mai exact, el a făcut un comentariu dur la adresa evreilor. Ce a spus Anamaria Prodan despre situația fiului său vitreg? Iată ce a declarat celebra impresară!

Luca Reghecampf, mesaj dur împotriva evreilor

Recent, doi civili israelieni, tată și fiu, au fost uciși de un suspect palestinian în Cisiordania ocupată, un eveniment care a dus la escaladarea conflictului existent în zonă în ultimele luni. Crima respectivă l-a oripilat pe Luca Reghecampf și l-a determinat să facă un comentariu agresiv la adresa evreilor.

”Israelul merită băgat într-o cameră și pornit dușul”, a scris Luca Reghecampf, pe Instagram, conform site-ului algemeiner.com.  (Comentariul face aluzie la evenimentele dramatice din al Doilea Război Mondial când cetățenii evrei au fost gazați de naziști în lagărele de concentrare.)

Acest mesaj, însă, avea să-i aducă lui Luca Reghecampf numeroase critici. Nu numai din partea internauților, ci și din partea grupului de supraveghere din SUA ”StopAntisemtisim”.

Cum a reacționat Anamaria Prodan

După declarațiile lui Laurențiu Reghecampf, a venit și rândul Anamariei Prodan să reacționeze. Impresara și-a cerut scuze în numele tânărului și a precizat că nu-i înțelege gestul, mai ales că băiatul ar avea și apropiați din Israel.

„Luca este un copil incredibil de bun. Nu știu ce s-a întâmplat. Stă cu tatăl lui, nu cu noi de câțiva ani. Îmi cer scuze pentru tot în numele lui și, în sufletul meu, știu că Luca nu a vrut să spuna așa ceva, căci nașul meu este isreaelian și este un om de toată isprava.

Este penibil să încerce cineva să comenteze așa ceva, da Luca, pe care eu și copiii mei îl cunoaștem, nu este băiatul care a scris așa ceva … poporul israelian este poporul lui Dumnezeu!

Jumătate din familia mea acolo au rădăcinile. Tatal tatălui meu din Israel vine. Încă o dată, vă rog să iertați asa ceva și să considerați că, la vârsta asta, cu tot ce se întâmplă în lume, Luca a fost puțin derutat”, a precizat impresara, potrivit celor de la Click!.

Reacția lui Laurențiu Reghecampf

Așa cum am spus și mai sus, antrenorul a făcut declarații referitoare la scandalul în care este implicat fiul său. ”Nu am avut cunoștință și nu încurajez în absolut niciun mod transmiterea în spațiul public a unor astfel de afirmații care sunt nu numai profund jignitoare la adresa unui intreg popor, dar sunt și de natură să creeze amintiri extrem de dureroase pentru toți cei care au trecut prin coșmarul Holocaustului.” a scris Laurențiu Reghecampf, pe pagina de Instagram.

”Deși fiul meu este major și pe deplin responsabil pentru absolut toate faptele sale, am luat legătura cu el și i-am explicat gravitate unei astfel de afirmații precum și consecințele chiar și legale pe care le presupune diseminarea în spațiul public a unei astfel de afirmații”, a mai transmis antrenorul.

”Recunosc că am fost absolut surprins de mesajul transmis de fiul meu major în spațiul pulic, cu atât mai mult cu cât nașul lui de botez este un cetățean israelian, de religie mozaică și i-a povestit, în mai multe rânduri, impactul ororilor Holocaustului asupra poporului evreu”, a conchis tatăl lui Luca Reghecampf.

Citește și Anamaria Prodan, schimbare de look îndrăzneață. Ce și-a făcut vedeta, fanii sunt uluiți!

Cum a comentat impresara mesajul fostului său soț

Anamaria Prodan nu s-a putut abține și a comenntat mesajul pe care l-a transmis fostul său partener de viață. Iată ce a precizat cunoscuta impresară.

”Nu am să mă dezic de Luca, pe care l-am crescut de la 5 ani alături de mama lui și de tatăl lui. Nu am să comentez ce a declarat fostul meu soț Reghecampf și nu am să comentez ceea ce mă întreabă presa și anume ca Reghecampf s-a dezis de copilul lui, pentru faptul ca este major și răspunde pentru faptele lui.

Reghecampf nu a fost niciodată bun pe comunicare. Cine i-a făcut declarația nu a pus amprenta părintelui care vorbește despre copilul lui…căci nu are cum să facă asta .. Am să spun doar că nici Reghecampf nu s-a dezis de Luca, dar nu știe să comunice public.

Luca este un copil minunat care a greșit și cu siguranță va repara totul căci educația pe care noi i-am dat-o și tot ceea ce a văzut la noi în casă pe vremea când formam toți o familie nu are legătura cu așa ceva.

Vă multumesc încă o dată și vă rog ca o mamă să nu gândiți rău depare el și să-l ajutați să treacă peste această nenorocire”, a mai spus Anamaria Pordan, pentru aceeași sursă.

Citește și Anamaria Prodan iubește din nou? Cine este bărbatul care o sărută cu foc pe vedetă, imaginile i-au dat de gol!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
8.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Test pentru cei mai inteligenţi oameni. O greşeală s-a strecurat în imaginea de la birou....
INCREDIBIL! Când ar fi început relația Simonei Halep cu milionarul mai mare ca ea cu...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Acest bărbat a fost dat dispărut în 1998, la vârsta de 19 ani. Ireal unde...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun...
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Descoperă Secretele Dragostei: Horoscopul de Dragoste pentru 18 Mai 2024 Te Va Surprinde
Horoscop Bani 18 Mai 2024: Descoperă Secretele Financiare Ale Zodiei Tale
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Carmen Grebenișan și Alex Militaru, discuții despre partaj după anunțul divorțului. Ce a dezvăluit vedeta:...
"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *