Anamaria Prodan, de nerecunoscut. Cum arăta înainte de căsătoria cu Reghecampf. Zici că e altă persoană

Anamaria Prodan a fost brunetă, la un moment dat

Scris de: Daoud Andra

14 Nov. 2022

Anamaria Prodan, de nerecunoscut. Cum arăta înainte de căsătoria cu Reghecampf. Zici că e altă persoană

Anamaria Prodan a trecut prin numeroase transformări de-a lungul timpului. La aproape 50 de ani, impresara arată mai bine ca niciodată, iar cei care văd poze cu ea din tinerețe aproape că nu o recunosc. Cum arăta fosta soție a lui Reghe în timpul primului ei mariaj și cât de mult s-a schimbat.

Anamaria Prodan, de nerecunoscut în pozele de la prima nuntă

Anamaria Prodan și-a schimbat des look-ul în ultimii ani. În timpul mariajului cu Reghecampf, impresara a purtat mult timp celebra freză „palmier”. În urmă cu câțiva ani a renunțat la a-și crepona părul și a apelat la extensii pentru a avea un păr lung și bogat. Puțini își aduc aminte însă că Anamaria a fost, la un moment dat, brunetă. Se întâmpla în timpul căsătoriei cu Tiberiu Dumitrescu, tatăl fiicelor ei.

Impresara s-a căsătorit cu Tiberiu Dumitrescu în anul 1998, iar mariajul lor a durat până în 2007. În timpul relației s-au născut cele două fiice ale lor, Rebecca și Sarah. La un an de la divorțul de Tibi, impresara s-a căsătorit cu Laurențiu Reghecampf și au împreună un băiat, pe Laurențiu Junior. De mai bine de un an, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit, însă divorțul nu s-a pronunțat încă.

Citește și: Cu ce a înlocuit Anamaria Prodan tatuajul cu Laurențiu Reghecampf. Modelul inedit ales pentru a acoperi chipul fostului soț

Anamaria Prodan nu și-a refăcut viața după despărțire, însă presa a speculat că ar avea o relație. Impresara a fost surprinsă în trecut alături de un medic estetician renumit din Emirate, însă a specificat că sunt doar prieteni și parteneri de afaceri. Medicul are un lanț de clinici de înfrumusețare acolo și vrea să deschidă și în România câteva.

Anamaria Prodan de nerecunoscut Cum arata inainte de casatoria cu Reghecampf
Anamaria, la nunta cu Tiberiu Dumitrescu

Anamaria Prodan, despre bărbatul cu care se afișează în ultima vreme

Medicul estetician cu care impresara are o relație apropiată este de origine arabă și se numește Ibrahim. Cei doi se întâlneau de fiecare dată când ea mergea în Emirate, însă se pare că sunt doar buni prieteni. Impresara a specificat că îi leagă doar o prietenie și o idee de colaborare și că bărbatul este căsătorit.

„Este căsătorit, are copii. Îmi este foarte drag, îl iubesc pentru tot ceea ce este și este un om minunat, dar eu când pun o poză am niște hashtaguri. Dacă spun ‘my friend’ înseamnă prietenul meu. Dacă zic ‘my love’, înseamnă că este vorba de cu totul și cu totul altceva.

Am spus că iubesc, dar nu am spus niciodată ce iubesc. De exemplu, îmi iubesc viața, îmi iubesc prietenii. Adică niciodată nu am spus și nu o să mă fac de râs combinându-mă cu un ploayboy, cu un stripper, cu un om însurat. Valorile mele sunt altele, valorile mele sunt perfecte. Eu nu fac asta să arăt lumii sau încă actualului meu soț că sunt mai bună decât el, pentru că eu sunt mai bună.”, spunea, în urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan, într-un interviu pentru Wowbiz.

6.1 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.