Anamaria Prodan, mărturisiri cutremurătoare despre fetița pe care a pierdut-o: “Dumnezeu a știut probabil cum le așază”

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre drama prin care a trecut

În urmă cu un deceniu, Anamaria Prodan a traversat un moment extrem de dificil. Mai exact, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a pierdut o sarcină, iar fetița pe care și-o dorea cu atâta ardoare nu a mai venit pe lume. Celebra impresară a suferit foarte mult, dar de curând și-a găsit puterea de a vorbi despre drama prin care a trecut. Iată ce a spus despre copilul pe care l-a pierdut!

Anamaria Prodan, despre copilul pe care l-a pierdut

Anamaria Prodan nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Este o impresară respectată, o mamă devotată și o femeie de afaceri de succes, însă a trecut prin multe momente dificile pentru a ajunge aici.

Și puțini știu că în spatele zâmbetului pe care îl afișează se ascunde o dramă, despre care fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a evitat să vorbească de-a lungul timpului. Totuși, acum și-a găsit puterea și s-a deschis în fața publicului.

Și-ar mai fi dorit un copil

Anamaria Prodan are trei copii superbi. Un băiat cu Laurențiu Reghecampf și două fete cu primul soț, Tibi Dumitrescu. Invitată în emisiunea ”Online Story by Cornelia Ionescu”, impresara a mărturisit că și-ar fi dorit și mai mulți copii, însă soarta nu a fost de partea ei.

În urmă cu aproximativ 10 ani de zile, Anamaria Prodan a trăit o adevărată dramă care a marcat-o pentru totdeauna. Pe când trăia o poveste de iubire cu fostul ei partener de viață, Laurențiu Reghecampf, vedeta a pierdut un copil, mai exact o fetiță.

Sarcina s-a oprit din evoluție la 6 luni, iar vestea că copilul ei și al antrenorului nu va mai veni pe lume a dărâmat-o. Totuși, puternică cum o știm, vedeta s-a ridicat de la pământ și și-a continuat viața, fiind convinsă că Dumnezeu are alte planuri pentru ea.

”Dar vezi… Dumnezeu a știut, probabil, cum le așează pe toate. Patru e suficient să cresc.”,  a spus Anamaria Prodan.

Citește și Anamaria Prodan nu a mai putut ține secretul pentru ea. De ce s-a despărțit de Flavius Nedelea, de fapt!

”Voiam foarte mult să-l văd fericit”

În cadrul aceleiași emisiuni, Anamaria Prodan a mărturisit că și-ar fi dorit foarte mult acea fetiță și pentru a-l face fericit pe fostul ei partener. ”Mi-am dorit atât de mult pentru el, fiindcă a pierdut o fetiță și voiam foarte mult să-l văd fericit. Am trăit, cumva, pentru el”.

Vedeta a mai spus că i-a fost extrem de dedicată lui Laurențiu Reghecampf, dar nu regretă acest lucru. Impresara spune că a trecut peste tot ceea ce s-a întâmplat între ei și simte că este pregătită să-și refacă viața alături de un alt bărbat.

Citește și Ce a făcut Anamaria Prodan în momentul în care a aflat că Laurențiu Reghecampf va fi din nou tătic. Gestul său spune totul EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Adrian Nartea a renuntat la contractul cu PRO TV pentru Asia Express
2.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *