Anamaria Prodan nu a mai putut ține secretul pentru ea. De ce s-a despărțit de Flavius Nedelea, de fapt

Motivul pentru care Anamaria Prodan și Flavius Nedelea și-au spus adio
Anamaria Prodan nu a mai putut ține secretul pentru ea. De ce s-a despărțit de Flavius Nedelea, de fapt

După divorțul răsunător de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a avut o relație de câteva luni cu Flavius Nedelea, unul dintre cei mai „vânaţi” burlaci din România. Din nefericire, relația lor nu a durat prea mult și au ajuns să se despartă. Impresara a recunoscut abia acum de ce nu mai formează un cuplu!

Anamaria Prodan a recunoscut ce şi-a dorit cu ardoare Flavius Nedelea

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea s-au iubit câteva luni bune, însă în cele din urmă s-au despărțit. Recent, fosta soție a lui Reghe a dezvăluit public motivul important ce au dus la despărțire. Vedeta a explicat că bărbatul își dorea foarte mult să devină tătic, dorință pe care ea nu i-o putea îndeplini. Conștientă nu mai putea deveni mamă, Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au decis să o ia pe drumuri separate.

„Flavius merită foarte mult de la viață, Flavius merită și el copilul lui. Flavius merită să își țină copiii lui în brațe. Eu nu mai pot face copii, dar știu cât de mult își dorește copilul lui. Atunci, atât de fericită aș fi să-l văd fericit și merită să-și găsească pe cineva care să-i dăruiască copii și să-l poată împlini în adevăratul sens al cuvântului”, a povestit Anamaria Prodan, la WOWnews.

Citește și: Ce a făcut Anamaria Prodan în momentul în care a aflat că Laurențiu Reghecampf va fi din nou tătic. Gestul său spune totul EXCLUSIV

Totodată, Anamaria Prodan recunoaște că atunci când vine vorba de bărbați este destul de pretențioasă, de aceea este greu să-și găsească jumătatea.

„Tot ce se scrie și se vorbește, este firesc. Sunt Anamaria Prodan și sunt un cuțit cu două tăișuri foarte periculoase. Sunt oameni care și-ar dori cu disperare să stea lângă mine, numai că înțeleg că viața lor, dintr-un punct de vedere, ar fi un calvar pentru că ar fi pe prima pagină a ziarelor non-stop.

Atunci, gândește-te că este și mai greu, la cât de pretențioasă sunt, să găsesc un bărbat care să fie mândru, demn, deștept, fabulos, șarmant și să-și și dorească să se vadă prin ziare în fiecare zi. Tuturor bărbaților din viața mea le-a fost greu, dar pentru cine a stat lângă mine, de-a lungul anilor, a fost o binecuvîntare de la Dumnezeu pentru că pe toți i-am ajutat să crească, să învețe foarte multe lucruri și să devină mari.

Dacă o să întrebi oamenii care au stat alături de mine, niciunul nu o să vorbească urât despre mine. În toți acești ani în care am fost cu fostul soț niciodată nu l-am jignit”, a precizat Anamaria Prodan.

foto: instagram
foto: instagram

Flavius Nedelea s-a iubit și cu fosta soție a lui Alex Bodi

După despărțirea de Anamaria Prodan, Flavius Nedelea s-a aruncat în brațele Iuliei Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi. Omul de afaceri și blondina au avut o scurtă relație.

„Nu am nimic de comentat! Am avut o scurtă relație cu ea, dar nu mai suntem împreună, deci nu avem ce să comentăm. Noi nu ne-am certat nici la restaurant, nici în alt loc, pentru că nu avem nimic de împărțit. Oamenii se întâlnesc, se cunosc și, dacă nu se potrivesc, pleacă mai departe cu capul sus.

Eu, prin definiție, sunt un gentleman și nu fac vreodată așa ceva. Zvonuri sunt multe, căci sunt un bărbat liber și fără obligații. Cum ați văzut, de-a lungul vieții, am optat pentru discreție și nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre relațiile mele. Eu sunt un bărbat elegant, care tratează femeile cu mult respect”, a spus Flavius Nedelea pentru Click.ro.

Citește și: Flavius Nedelea și-a serbat ziua de naștere în compania Anamariei Prodan. Imaginile care spun totul despre relația lor

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Gheboasă, cel mai romantic interviu în luna dragostei!
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *