Anamaria Prodan, primele declarații despre presupusa idilă cu bărbatul alături de care a fost surprinsă. Ce relație au, de fapt

Anamaria Prodan: "Ne-am respectat și ne respectăm enorm"
Anamaria Prodan, primele declarații despre presupusa idilă cu bărbatul alături de care a fost surprinsă. Ce relație au, de fapt

Anamaria Prodan a vorbit despre relația sa cu Adrian Iordache, după ce au fost surprinși împreună, alături de mai mulți prieteni. Cunoscuta impresară și antrenorul au format un cuplu în urmă cu mulți ani. Acum, văzându-i din nou împreună, oamenii s-au întrebat ce se petrece.

Anamaria Prodan, despre presupusa idilă cu bărbatul alături de care a fost surprinsă

Anamaria Prodan a declarat că ea și Adrian Iordache sunt prieteni și nimic mai mult. Actualul antrenor secund de la FC Voluntari este primul jucător pe care cunoscuta impresară l-a transferat imediat cum a intrat în lumea fotbalului. Anamaria Prodan mărturisește că se înțeleg ca doi frați. Ea consideră că Adrian Iordache face parte din familia ei. De asemenea, cunoscuta impresară a ținut să menționeze că atunci când va fi un bărbat în viața ei va anunța chiar ea.

„Adrian îmi este prieten. Niciodată nu am avut idilă sau alte povești! Ne respectăm și toată viața vom rămâne prieteni. Este primul jucător pe care l-am transferat, cum am intrat în lumea fotbalului. Am rămas ca frații și așa suntem și astăzi. Este parte din familia mea, așa cum sunt toți jucătorii mei. Eu cu jucătorii sau cu antrenorii mei nu am avut idile! Ne-am respectat și ne respectăm enorm. Când voi avea pe cineva în viața mea voi anunța”, a declara Anamaria Prodan despre presupusa idilă, pentru click.ro.

Anamaria Prodan și Adrian Iordache
Anamaria Prodan și Adrian Iordache

Anamaria Prodan a intrat în politică. Ce are de gând să facă în viitor

Impresara Anamaria Prodan se implică de acum și în politică. Ea face parte din partidul Alianța Pentru Patrie și vrea să lupte pentru drepturile femeilor. De asemenea, își dorește să combată violența domestică. Totul după scandalul dintre ea și Laurențiu Reghecampf, în urma căruia au ajuns la poliție și fiecare a primit ordin de restricție împotriva celuilalt.

”Surorilor, toate suntem puternice! Toate merităm să fim respectate! Să beneficiem de șanse egale, de stimă, de libertate! Nu suntem bunul nimănui din lumea asta! Numai că, nu toate avem încredere în noi! Acum a venit momentul să îmi canalizez toată energia și forța către cauza noastră, a femeilor. Trebuie să ne trezim! Să ne respectăm! Să avem încredere în noi înșine!”, este o parte din mesajul Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, în proces de divorț de mai bine de un an

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au anunțat că se despart de mai bine de un an. De atunci au avut câteva înfățișări la judecătorie pentru procesul de divorț, însă nu s-a încheiat. Cei doi își aduc acuzații reciproc și, de asemenea, au de împărțit o avere semnificativă și custodia băiatului lor, Laurențiu Junior, cunoscut ca Bebeto. Între timp, Laurențiu Reghecampf are o altă relație alături de Corina Caciuc. Cei doi au împreună un băiețel.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
2 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *