Anamaria Prodan revine în forță la TV, e oficial! Emisiunea cu care vrea să distrugă concurența, când începe

Revine la formatul care i se potrivește cel mai bine

Scris de: Daoud Andra

26 Jan. 2024

Anamaria Prodan nu a putut sta prea mult timp departe de micile ecrane și revine cu formatul care a consacrat-o. Pe lângă afaceri, impresariat, podcast și filmul în care a jucat, femeia de afaceri a găsit timp pentru o nouă emisiune, ce va avea premiera în curând. Cu ce post a bătut palma și când începe show-ul.

Anamaria Prodan revine cu o nouă emisiune

Pe lângă fotbal și afaceri, Anamaria Prodan are o pasiune și pentru televiziune. De-a lungul timpului, a apărut în diverse producții TV, fie în calitate de invitată, fie ca moderatoare. De departe însă formatul care i se potrivește cel mai bine este acela de reality-show. Cu un nou sezon de reality va reveni pe micile ecrane și a bătut deja palma cu Antena Stars.

Impresara a început să filmeze acest tip de emisiuni în urmă cu mai mulți ani, când copiii săi erau încă mici. Emisiunea s-a bucurat de un real succes, astfel că vedeta a decis să facă și sezonul cu numărul opt, care se va intitula ”Punct și de la capăt”. Anamaria Prodan și-a convins și copiii să participe la filmări, iar acțiunea se va desfășura atât în țară, cât și în străinătate, în funcție de locurile unde femeia de afaceri are treburi.

Citește și: Laurențiu Reghecampf Jr. joacă în filmul mamei sale, Anamaria Prodan: “Sunt fericită și mândră”. Cum reacționează când îl strigă „Bebeto” VIDEO EXCLUSIV

”Pentru mine, acest reality-show este un proiect de suflet, pe care l-am început cu foarte, foarte mulţi ani în urmă, tot în familia Antena. Este un proiect bazat pe dragostea mea faţă de familie, mai ales că eu sunt un om care a crezut foarte tare în instituţia căsătoriei şi în familie. Tocmai de aceea, în momentul în care am făcut ordine în viaţa mea şi a copiilor mei şi am luat hotărârea să încep o nouă viaţă, mi-am dorit să fac asta şi în mod public şi să îmi prezint exact trăirile, tocmai pentru ca şi alte femei să înţeleagă că lupta pentru a-ţi salva familia este ok, dar trebuie să aibă o limită.

Că cel mai frumos dar pe care ni l-a dat Dumnezeu este viaţa, viaţă pe care suntem obligaţi să o trăim superb şi mai ales demn! Aşa am luat decizia de a pregăti un nou sezon al acestui reality, care poartă cumva titlul pe care ar fi trebuit să îl poarte întotdeauna – Prodanca. Punct şi de la capăt.”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

Citește și: Relația dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril a trecut la alt nivel. Cum a început povestea lor de iubire, de fapt: “Vârsta e doar un număr”

Anamaria Prodan, ipostaze intime din dormitor
Impresara revine pe micile ecrane cu un reality-show

Când va putea fi urmărită emisiunea

Reality-show-ul va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena Stars, începând din 3 februarie. Anamaria Prodan nu se va feri de subiecte delicate, precum cel al divorțului. De asemenea, telespectatorii o vor putea vedea din nou pe Nuți, mâna dreaptă a vedetei, care îi este alături încă de când erau copiii mici.

Citește și: Ce a dezvăluit Anamaria Prodan despre relația cu Ronald Gavril, presupusul iubit mai tânăr cu 14 ani decât ea. Vedeta se declară mai fericită ca niciodată

Anamaria Prodan a debutat în televiziune, în calitate de prezentatoare, la o emisiune matinală alături de Catinca Roman și Nicoleta Voica. În 2008, a avut propria emisiune, ”Pe contre cu Anamaria Prodan”. În 2012 a început să filmeze, alături de familia ei, reality-show-ul ”Prodanca și Reghe”, difuzat la Euforia TV (actualmente Happy Channel). Acest format i s-a potrivit cel mai bine, însă după șase sezoane, a pus pauză.

În 2017, a bătut palma cu Pro TV, unde a prezentat emisiunea ”Gospodar fără pereche”. A revenit ulterior la Antena Stars, cu al șaptelea sezon de reality, filmat în Emiratele Arabe. Acum se pregătește pentru un nou capitol din povestea vieții ei, pe care îl împărtășește cu telespectatorii, începând din 3 februarie.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *