Laurențiu Reghecampf Jr. joacă în filmul mamei sale, Anamaria Prodan: “Sunt fericită și mândră”. Cum reacționează când îl strigă „Bebeto” VIDEO EXCLUSIV

”Sunt mândră de băiețelul meu că și-a câștigat acest rol”

Anamaria Prodan are rolul principal în lungmetrajul ”Complotul bonelor”, regizat de Iura Luncașu. Celebra impresară nu este singura din familie care apare în această comedie românească, alături de ea fiind fiul cel mic, Laurențiu Jr. Anamaria Prodan a declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că Bebeto și-a câștigat rolul în acest film și că a fost o plăcere să filmeze împreună, mai ales că adolescentul este la vârsta la care nu mai petrece așa de mult timp alături de mama lui.

Anamaria Prodan și Bebeto apar în ”Complotul bonelor”

Anamaria Prodan a mai bifat încă o performanță în palmaresul ei. Și-a făcut debutul pe marile ecrane, într-o postură în care nimeni nu credea că va accepta să fie, cea de actriță.

”La nivelul ăsta nu. Deci acum sunt numărul 1. Un film făcut cumva cum nimeni nu a făcut. Primul film românesc filmat în Bali, cu standarde extraordinare, super high, totul perfect”, ne-a declarat celebra impresară despre participarea ei într-un film.

Nu i-a trebuit mult timp să se decidă să accepte această provocare, căci, pe lângă faptul că își dorea să aibă parte și de o astfel de experiență, i-a plăcut mult și ideea filmului:

”Cred că în 3 minute am zis că sunt de acord. La modul: ”tu vei fi în filmul meu și vei avea rolul principal”. L-am întrebat atunci pe Iura (nr. Iura Luncașu, regizorul filmului) dacă a greșit cumva numărul și mi-a zis că nu, că pe mine pe vrea. L-am întrebat dacă are atât de mare încredere în mine fără să mă vadă și a zis că mă știe de-o viață și că el crede că o să fiu perfectă acolo. Și așa a fost”.

Citește și: Anamaria Prodan e în culmea fericirii. Ce veste i-a dat fiica ei cea mică: “Mă face din ce în ce mai mândră”

Partea cea mai provocatoare a fost să lucreze cu o sumedenie de copii. Povestea filmului este cea a unui bărbat, interpretat de Cristi Iacob, care în urma a trei căsătorii are nouă copii pe care îi crește cu ajutorul a trei bone. Îndrăgostit din nou de Valentina, personaj jucat de Ana Maria Prodan, trebuie să își convingă copiii să o accepte în postura de mamă vitregă.

”Să știi că a fost foarte ușor să filmez cu copii. Copiii sunt incredibil de talentați. Nu știu, dar văd o generație de copii acum, pe partea de film, cum rar am văzut sau nu am mai văzut de pe timpul lui Ceaușescu. Inclusiv piticii noștri din film, cea mică a lui Măruță, deci vin din spate niște talente incredibile”, ne-a povestit Anamaria Prodan.

Ana Maria Prodan este mândră de prestația lui Bebeto din film

După cum spuneam, Anamaria Prodan nu este singura din familie care și-a făcut debutul pe marile ecrane prin intermediul acestui lungmetraj. Alături de ea a filmat și Laurențiu Jr Reghecampf. Pentru a evita orice speculație, impresara a punctat faptul că Bebeto și-a câștigat rolul în film prin prisma talentului său.

”Sunt mândră de băiețelul meu că și-a câștigat acest rol, nu l-a primit doar pentru că era băiatul Anamariei și l-a jucat impecabil. Și-a învățat singurel absolut tot și a fost wow. Am rămas și eu așa. Chiar mi-a zis Iura că, dintre toți copiii mei, el este cel mai bun pe partea asta”.

Laurențiu Jr este deja un adolescent în toată regula, însă Anamaria Prodan continuă să-l vadă ca pe băiețelul care are mereu nevoie de protecția mamei sale. Lucrurile nu sunt la fel și de cealaltă parte, căci Bebeto nu mai vrea să audă de numele care l-a făcut celebru, dar nici să fie tratat ca un bebeluș.

”La filmări am fost cu Bebele meu, Bebele meu care are aproape 16 ani și este cât mine. Nu știu de ce toată lumea continuă să-i zică Bebeto. Sunt mândră de el. Și eu îl strig tot Bebe și se enervează, îmi zice să nu îi mai zic așa. Nici nu știu cum să-i spun că Bebe nu mai vrea, Bebeto nu mai vrea, o să-i spun Junior. Știi cum fuge? De nici nu apuc să zic ”la revedere” că a și fugit. Dar îi zic că vine el acasă și îmi zice că sunt prințesa vieții lui. Atunci o să îi spun că vreau să audă toată România”, a mai spus amuzată Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan se vede din nou o femeie căsătorită

Anul 2024 vine cu împliniri pe toate planurile pentru Anamaria Prodan, cel puțin așa declară impresara, care mărturisește că după două căsnicii eșuate nu și-a pierdut speranța și visează la ziua în care va găsi acel bărbat cu care să îmbrătrânească împreună.

”Chiar am bifat tot. Să știi. Deci mi-a ajutat Dumnezeu și anul acesta am bifat tot, tot de pe lista mea. Sunt fericită, împlinită, mândră, împlinită și pe partea sentimentală și pe partea copiilor, și pe meserie. Sunt totul meu, totul lui și el este totul nostru”, ne-a mai declarat femeia de afaceri, completând că se vede din nou în fața Ofițerului de la Starea Civilă, la braț cu bărbatul ideal. ”Da. Clar. Eu cred în instituția asta numită căsnicie, în familie. Cred că doi oameni pot îmbătrâni foarte frumos și se pot susține unul pe altul pentru totdeauna. Cred în asta”.

Citește și: Relația dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril a trecut la alt nivel. Cum a început povestea lor de iubire, de fapt: “Vârsta e doar un număr”

Până la Starea Civilă, Anamaria Prodan se bucură de compania lui Ronal Gavril. Dacă la început au fost prieteni buni, cei doi au trecut la un al nivel și în momentul de față își fac planuri împreună, atât din punct de vedere amoros, cât și profesional. Așa cum s-a întâmplat cu toți bărbații din viața impresarei, sportivul Ronald Gavril are toată susținerea Anei pentru a se dezvolta din punct de vedere profesional. Astfel că, în curând, cei doi voi organiza o Gală a boxului profesionist.

”În România, Ron (nr. Ronald Gavril) nu are cum să vină pentru că el are antrenamente draconice și este foarte greu, dar vom face cu siguranță această gală pentru că merită. Un român care a atins perfecțiunea este normal să fie cumva ovaționat și acasă, nu numai în străinătate. Cu siguranță, în lunile care vor urma, vom lucra la chestia asta și vom face o gală într-adevăr, de care să fim toți mândri”, a mai completat Anamaria Prodan pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *