Anamaria Prodan și iubitul, Ronald Gavril, prima imagine oficială ca un cuplu. Cum au apărut în public, au atras atenția tuturor FOTO

Anamaria Prodan și iubitul, Ronald Gavril, au apărut la braț la premiera filmului ”Complotul bonelor”!

Anamaria Prodan și Ronald Gavril formează un cuplu de câteva luni de zile, dar până de curând, cei doi nu s-au afișat împreună în lumina reflectoarelor, ci doar în fotografii care, ce-i drept, au devenit rapid virale pe rețelele sociale. După separarea de Laurențiu Reghecampf, soarele a răsărit și pe strada frumoasei impresare care pare a fi extrem de fericită alături de noul ei partener de viață. Iată unde s-au afișat cei doi îndrăgostiți!

Prima apariție publică a Anamariei Prodan cu iubitul ei, Ronald Gavril

Anamaria Prodan radiază de fericire de când s-a cuplat cu Ronald Gavril. Până de curând, celebra impresară și tânărul sportiv s-au afișat împreună, în postura de cuplu, doar pe rețelele sociale.

Fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf și-a asumat relația cu pugilistul, dar cei doi nu fuseseră văzuți la niciun eveniment. Recent, însă, cei doi îndrăgostiți au mers la braț la premiera filmului ”Complotul bonelor”, în care Anamaria Prodan interpretează rolul principal.

”Ne completăm unul pe altul”

La acest eveniment, Anamaria Prodan a vorbit cu zâmbetul pe buze despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de Ronald Gavril.

Celebra impresară se declară extrem de fericită lângă noul ei iubit și spune că se bucură de fiecare clipă petrecută alături de acesta, dar și de lucrurile frumoase pe care i le oferă viața.

”Suntem fericiți, suntem împreună și doar asta contează acum. Mă bucur de fiecare clipă și sper ca viața să ne ofere numai lucruri frumoase. Ne completăm unul pe altul”, a declarat agentul FIFA, conform celor de la WOWbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și Ce relație au Cristi Iacob și Anamaria Prodan în afara platoului de filmare. În „Complotul bonelor” cei doi sunt iubiți VIDEO EXCLUSIV!

Ronald Gavril a venit din SUA ca să-și susțină iubita

După cum se știe deja, Ronald Gavril este boxer profesionist și, de ani buni, este stabilit în Statele Unite ale Americii, mai exact în Las Vegas. Bărbatul a venit de peste ocean pentru a fi alături de partenera lui.

”Am venit să o susțin pe Ana într-un moment foarte important din cariera ei. E o femeie specială și nu doar eu știu acest lucru, ci toți cei care o cunosc.”, a precizat tânărul sportiv, conform aceleiași surse.

Te-ar mai putea interesa și Cu câți ani este mai mare Anamaria Prodan decât iubitul ei, Ronald Gavril: „Nu înțelegeam cum eu să fiu cu un bărbat mai tânăr”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu mai apare Ramona Olaru la Neatza
6 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *