Ce relație au Cristi Iacob și Anamaria Prodan în afara platoului de filmare. În „Complotul bonelor” cei doi sunt iubiți VIDEO EXCLUSIV

”Valentina și Virgil sunt iubiți”

În ultimul timp, Cristi Iacob a avut o perioadă extrem de încărcată, însă plină de satifacții profesionale. Pe lângă spectacole, emisiunile TV, actorul este personaj principal în lungmetrajul ”Complotul bonelor”, unde face echipă cu Anamaria Prodan. Cristi Iacob a ținut să puncteze în exclusivitate pentru EGO.ro că relația lui cu Anamaria Prodan este una de prietenie și că s-a bucurat enorm că au jucat împreună în film.

Cristi Iacob: ”Soția mea este singura femeie care se bate pentru mine”

Anamaria Prodan nu are o relație cu industria cinematografică din România, filmul ”Complotul bonelor” fiind debutul ei pe marile ecrane, însă cu toate acestea are o sumedenie de cunoștințe în rândul actorilor. Deși la prima vedere nu pare că ar face parte din anturajul lui Cristi Iacob, se pare că cei doi sunt buni prieteni și în viața reală.

”Noi suntem prieteni. Anmaria Prodan și cu Cristi Iacob sunt prieteni. Valentina și Virgil (n.r. numele personajelor din filmul Complotul bonelor) sunt iubiți. Așa eu cu Anamaria suntem cei mai buni prieteni. A fost foarte frumos la filmările pentru acest lungmetraj, dar nu pot să zic că am profitat de scenariu. Cum să profit eu, bietul de mine, de niște oameni care trebuie să joace ceva (n.r. conform scenariului patru femei se luptă pentru inima lui). Nu e pentru mine asta, este lipsus mentalis, așa se numește. Soția mea este singura femeie care se bate pentru mine și este suficient”, ne-a povestit amuzat Cristi Iacob.

Citește și: Cristi Iacob știe cum să mențină focul pasiunii în căsnicie. „Dacă intervine o rutină, lucrurile se degradează” VIDEO EXCLUSIV

În ciuda faptul că timpul nu este neapărat cel mai bun prieten al îndrăgitului actor, Cristi Iacob a filmat în ultimele luni pentru ”Complotul bonelor”, pentru emisiunile ”Te cunosc de undeva” și ”Power Couple”, dar a avut și spectacole de teatru. Dacă la prima vedere pentru oricine poate părea un program infernal, Cristi Iacob mărturisește că totul ține de organizare.

”Important este să vrei și timp se găsește. În primul rând că a fost foarte bine organizată treaba și știam înainte cu o lună de zile când e filmarea. Așa că am putut să spun la teatru zilele în care nu puteam să vin, că sunt plecat și astfel puteam să aranjez lucrurile. Se pot aranja lucrurile dacă organizarea este impecabilă, iar în cazul de față s-a întâmplat asta. Vorbesc foarte serios, chiar a fost impecabilă organizarea. Mai ales că a fost destul de complicat cu 12 copii și alți oameni, mașini, lumini, grafică. Noi, actorii, ne uităm la un dreptunghi luminos, dar în spate este o lume întreagă de oameni care se preocupă de chestia asta”, a mai completat actorul.

Cristi Iacob nu a uitat niciodată vreo replică la teatru sau în film

În ciuda faptul că lucrează concomitent la mai multe proiecte sau că pauzele dintre filmări și spectacolele de teatru sunt destul de mici, Cristi Iacob declară că nu i s-a întâmplat niciodată să încurce vreo replică, iar asta pentru că știe cum să-și antreneze mintea.

”Nu există nicio rețetă. Pur și simplu trebuie să fii acolo complet, cu mintea, cu sufletul, cu trupul. E ca și cum ai fi într-o casă. Când te duci la toaletă, te duci la toaletă și faci lucrurile acolo în mod ”toaletistic” vorbind, apoi te duci în bucătărie și nu o să faci același lucru pe care l-ai făcut în toaletă”, ne-a spus actorul.

Pentru juratul de la ”Te cunosc de undeva” cea mai importantă lecție este ”repetarea”. Cristi Iacob este de părere că atunci când se va opri antrenamentul, atunci mintea actorului începe să joace feste.

”Nu mi s-a întâmplat niciodată să uit vreo replică sau să o încurc, pentru că e ca un antrenament. Toată lumea mă întreabă cum țin minte atâta text? Spre exemplu noi acum, în interviul ăsta știm textul? Nu, dar ne bazăm pe o poveste și pe reacții firești. Dacă antrenezi acest lucru e ca sala, ca musculatura. Dacă repeți continuu, la un moment dat îți intră în ritm. Dar trebuie să repeți. Este o muncă poate mai agresivă, psihologic vorbind, pentru minte. Că trebuie să tragi un pic de tine, că nu poți să zici că nu te mai gândești la nimic altceva. Nu se poate. Omul se gândește în permanență la ceva”.

Citește și: Laurențiu Reghecampf Jr. joacă în filmul mamei sale, Anamaria Prodan: “Sunt fericită și mândră”. Cum reacționează când îl strigă „Bebeto” VIDEO EXCLUSIV

Cu toate că anul trecut a avut parte de un program infernal, actorul a reușit oarecum să îmbine utilul cu plăcutul, să se bucure câteva ore de Bali după terminarea filmărilor pentru ”Complotul bonelor”, dar și de Malta, după ce a încheiat filmările pentru ”Power Couple”. Nu poate spune că a avut o vacanță în adevăratul sens al cuvântului, însă mărturisește că are timp să recupereze.

”Nu cred că mă reîntorc în Bali. Rămân aici la noi, în România. Nu la Predeal, că nu îmi place la Predeal, dar mă duc în ”găurile” mele în munți, prin Deltă. Nu îmi plac vacanțele exotice. E prea mult”, a mai completat Cristi Iacob pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *