Cristi Iacob recunoaște că își iese greu din fire, dar și când o face se lasă cu urmări. „Slavă Domnului că nu am avut niciun proces până acum” VIDEO EXCLUSIV

„Eu nu îi urăsc, pentru că în general răul se hrănește cu rău”

La prima vedere, Cristi Iacob, juratul de la „Te cunosc de undeva” pare o persoană extrem de calmă, relaxată, pe care nimeni și nimic nu o poate scoate din starea ei. În mare parte așa este, însă nu mereu a avut această atitudine. Cristi Iacob a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că în tinerețe era mai agresiv, uneori sărea și la bătaie, însă de-a lungul timpului a învățat să-și reprime stările și a ales varianta de a ignora lucrurile care nu-i dau o stare bună de spirit.

Ce îi spun oamenii lui Cristi Iacob, când este oprit pe stradă

Pe Cristi Iacob l-am întâlnit la Teatrul Național București, la gala premiilor TV Mania, acolo unde venise alături de colegii lui pentru a ridica premiul pentru „Cea mai bună emisiune de divertisment”.

„De obicei la teatru intru când am treabă și acum nu am treabă, adică am o treabă foarte frumoasă pentru că lucrul pe care îl iubim noi s-ar părea că va fi premiat și e o confirmare a faptului că dacă oamenii iubesc ceea ce iubim noi îți crește puțin inima. Deși cele mai frumoase premii pe care le primesc și le primesc aproape zilnic sunt de la oamenii simpli de pe stradă care îmi spun că au văzut ce le place. Alea sunt niște premii foarte frumoase”, ne-a dezvăluit actorul, care mărturisește că show-ul de la Antena 1 i-a adus un capital mare de imagine. „Mi-au mai văzut și filmele, piesele de teatru. „Te cunosc de undeva” e așa un plus, un bonus dacă vrei”.

„Eu nu îi urăsc, pentru că în general răul se hrănește cu rău”

Asta nu înseamnă însă că actorul este ocolit de critici și mai ales de haterii din mediul online, persoane care lasă comentarii răutăcioase, de cele mai multe ori fără sens și fără argument.

„Oamenii pot să nu placă anumite lucruri, e firesc. Nici mie nu îmi plac anumite lucruri, e firesc asta, dar ca să nu îmi fac sânge rău nu citesc comentariile. E simplu. Nu mă uit nici pe Facebook, nicăeri, și gata. Atunci sunt ușor imbecil sau să zic așa, tâmpit, dar tenace. Nu poți să mulțumești pe toată lumea, nu ai cum pentru numele lui Dumnezeu. Dar unii, din păcate, fac din asta un sport, hate-ul ăsta. Orice pute, orice e urât, orice e tâmpit. Oameni buni, sunt totuși sute de oameni care muncesc ca să vă facă o sâmbătă seară frumoasă și atunci nu am cum să nu mă bazez pe lucrul frumos care se întâmplă acolo. Nu am cum să mă bazez pe unul care spune „bă, ce prost e” sau că „ai dinții stricați” sau „bate un ochi”. Mai bate și el că am o vârstă, sărăcul de el”, a declarat amuzat Cristi Iacob pentru EGO.ro.

Cristi Iacob
Cristi Iacob

Pentru a nu-și face „sânge rău”, mai ales că este o persoană care nu suportă nedreptatea, nici măcar atunci când vine vorba de acțiunile lui, juratul de la „Te cunosc de undeva!” a ales calea cea mai simplă și anume să ignore tot ce este negativ în viața lui.

„Pot să mă abțin să nu citesc comentariile . Am retezat de mult chestia asta pentru că social media, din nefericire, a devenit un soi de agora pentru toți tâmpiții care nu au vieți și le comentează pe ale altora. Să își trăiască viața lor. Dacă îți trăiești tu viața ta foarte simplu și eficace nu mai ai timp să te uiți în alte părți, în grădina vecinului, ca să zic așa. Dar oamenii ăștia probabil asta fac, nu-mi dau seama. Eu nu îi urăsc, pentru că în general răul se hrănește cu rău, adică dacă cineva te înjură și spui „bine, ok, ai dreptate, iartă-mă”, a doua oară nu mai are de ce să te injure, n-are sens”.

Actorul a ajuns la concluzia asta după ce, de-a lungul timpului, și-a dat seama că este cea mai sănătoasă soluție și că nu are o altă variantă.

„E pe principiu creștinesc să întorci și celălalt obraz. Sigur că pe al treilea nu îl ai. Din nefericire, personalitatea mea este fără zona medie, am doar joase și înalte. Îmi este frică de înalte. La înalte fac bărbătește. Slavă Domnului că nu am avut niciun proces până acum”, a recunoscut Cristi Iacob pentru EGO.ro.

Video: Dragoș Enăchescu

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.