Cristi Iacob știe cum să mențină focul pasiunii în căsnicie. „Dacă intervine o rutină, lucrurile se degradează” VIDEO EXCLUSIV

Cristi Iacob: „Soția mea știe ce are acasă”

Cristi Iacob, unul dintre jurații de la „Te cunosc de undeva” se numără printre acele persoane publice cărora nu le place foarte mult să-și expună viața privată, însă nici nu se ascunde atunci când este întrebat de cea care i-a furat inima. Actorul a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că secretul căsniciei lui constă în faptul că știe cum să-și suprindă plăcut soția și să evite pe cât de mult poate rutina în cuplu.

Cristi Iacob, despre rolul de jurat la „Te cunosc de undeva”

Cristi Iacob este căsătorit cu Gabriela Iacob de mai bine de 14 ani, timp în care au demonstrat că sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Pe lângă încrederea pe care și-o acordă unul altuia, juratul de la „Te cunosc de undeva” ne-a mărturisit că mai are și ate atuuri în mânecă. Nu se folosește de veilitățile de actor acasă, însă asta nu înseamnă că încearcă să învețe lucruri noi de la fiecare proiect în care este implicat și apoi să le pună în practică.

Pe Cristi Iacob l-am întâlnit recent la o festivitate de premiere a emisiunilor TV, acolo unde a venit fără soția lui, ci doar însoțit de o parte dintre colegii de la „Te cunosc de undeva”, așa că nu am putut să nu-l întrebăm câteva detalii de culise.

Citește și: Cristi Iacob recunoaște că își iese greu din fire, dar și când o face se lasă cu urmări. „Slavă Domnului că nu am avut niciun proces până acum” VIDEO EXCLUSIV

„În primul rând că este o muncă uriașă în spate. Gabi Crețan este una dintre cele mai tari make-up artiste, nici nu știu cum să-i zic ca sănu o jignesc cumva pentru că face niște chipuri, forme, lucruri, adică e la un nivel de Vest, adică ea poate să facă orice. De aceea show-ul arată cum arată. Plus echipa de producție, echipa de regie care este în spate. Sunt niște oameni care gândesc lucrurile astea, nu dorm nopțile și de asta iese glam.

Arată din ce în ce mai bine. Plus că dau tot timpul surprize. Orice produs are tendința la un moment dat să „îmbătrânească” un pic. Aia e. Nu e vina nimănui. Așa e el și tot timpul trebuie să vii cu ceva peste, ușor discret, dar dintr-o dată te trezești că e un produs senzațional. E foarte frumos și mă bucur că sunt părtaș la lucrul ăsta”, ne-a povestit Cristi Iacob, completând că este un pic dezamăgit de faptul că nu mai este și în postura de antrenor pe partea artistică.

„Prima dată am fost puțin dezamăgit, și Ozana, și eu, că nu mai antrenăm noi, că ne-a luat jucăria. Dar acum avem parte de autenticitatea faptului. Sigur că referințele le primim ca să putem să dăm punctele alea în cunoștință de cauză, nu să batem câmpii, dar recunosc că ne surprind și pe noi cu lucrurile pe care le fac. Vedem produsul finit și atunci automat suntem autentici”.

Cristi Iacob știe cum să mențină focul pasiunii în căsnicie (2)
Actorul Cristi Iacob

„Îmi place să fac surprize și îi fac surprize tot timpul”

Nu l-am întrebat degeaba pe Cristi Iacob despre partea de producție a show-ului, în special de echipa care se ocupă de transformările cântăreților, ci pentru a afla dacă, la rândul lui, a apelat la stiliști și make-up artiști pentru a se transforma în actorul sau vedeta preferată a soției sale, tocmai pentru a condimenta un pic viața de cuplu.

„Soția mea știe ce are acasă și mă transform când vreau eu. Îmi place să fac surprize și îi fac surprize tot timpul. Vezi tu, cel puțin omul de lângă tine trebuie să aibă tot timpul parte de ceva. Dacă intervine o rutină, lucrurile se degradează. Atunci trebuie să vii tot timpul cu ceva nou. De fapt trebuie să fii un pic atent, atâta tot”, ne-a explicat Cristi Iacob că nu este nevoie să facă acest lucru, deoarece are metode proprii prin care reușește să-și impresioneze zilnic partenera de viață.

Citește și: De ce nu se afișează Cristi Iacob în public cu soția. Ce se întâmplă între cei doi, când ies scântei: „Eu sunt Balanță, ea Capricorn” VIDEO EXCLUSIV

Mai mult decât atât, actorul se numără printre acei bărbați care nu au nici cea mai mică problemă să-și însoțească iubita la shopping, ba chiar să aibă toată răbdarea din lume pentru a merge cu ea în toate magazinele, lucru care aduce de fiecare dată o bilă albă.

„Mie îmi place să merg la shopping și îmi place să admir. Adică nu sunt genul acela care să-i zică să se grăbească că nu mai am răbdare. Chiar îmi place. Mă uit la toate prostiile. Există un barometru foarte simplu: băieți, uitați-vă în ochii soțiilor, când fac ochii mici la o chestie pe aia să o luați, dar repede. Atunci ea se schimbă radical și te privește altfel și ai parte de anumite beneficii destul de interesante și destul de gingașe. Nu intru în detalii, o să vedeți voi (n.r. făcând referire la bărbați)”, a mai declarat Cristi Iacob pentru EGO.ro.

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *