Anamaria Prodan vorbește deja despre despărțirea de iubitul milionar: „Chiar dacă plătesc cu fericirea”

Din ce motiv ar renunța la relație

Scris de: Daoud Andra

15 May. 2023

Anamaria Prodan și-a găsit fericirea după divorț, alături de milionarul Flavius Nedelea. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de câteva luni deja și și-au asumat public relația. Cu toate că amândoi radiază de fericire, Anamaria Prodan a recunoscut care ar fi motivul pentru care ar renunța la relație, fără să stea pe gânduri.

Motivul pentru care Anamaria Prodan s-ar despărți de iubit fără să stea pe gânduri

După divorțul de Reghecampf, Anamaria Prodan și-a găsit din nou fericirea, în brațele afaceristului Flavius Nedelea. Cei doi se afișează des împreună, merg în vacanțe, iar impresara a declarat că se simte iubită și că partenerul ei este un bărbat adevărat. Înainte de a se afișa public alături de el, Anamaria Prodan l-a prezentat pe noul partener copiilor ei.

Citește și: Asta le întrece pe toate. Cum a ieșit Anamaria Prodan pe străzile din București. Trecătorii au crezut că nu văd bine

De altfel, femeia de afaceri spune că dacă unul dintre cei trei copii ai săi nu ar fi de acord cu relația, ar renunța la ea fără să stea pe gânduri. La fel ca majoritatea mamelor, impresara pune fericirea copiilor mai presus de propria fericire, după cum a declarat recent.

„Dacă unul dintre copii nu era de acord cu Flavius, aș fi renunțat la relație. Știu, poate multă lume o să mă judece, mi-au spus foarte mulți să am grijă că o să plece copiii și voi rămâne singură. Eu sunt de modă veche și nu aș putea să le fac rău copiilor mei sub nicio formă.

Citește și: Ce i-a transmis Anamaria Prodan Ilincăi Vandici după ce a anunțat divorțul. Fanii au reacționat imediat: “Ești ofiticată rău”

Chiar dacă plătesc cu fericirea, liniștea și cu bunăstarea mea, aș renunța întotdeauna la absolut orice pentru copiii mei. Ei nu mi-au spus niciodată că nu am voie, că nu vor nuntă, dar au spus că ce mă face pe mine fericită vor să fac, pentru că dacă eu sunt fericită și ei sunt fericiți.”, a spus Anamaria Prodan, potrivit WowBiz.

Cine este și cu ce se ocupă Flavius Nedelea
Flavius Nedelea și Anamaria Prodan sunt împreună de câteva luni

„Este un romantic desăvârșit”

De fiecare dată când a fost întrebată despre noul său partener, Anamaria Prodan a avut doar cuvinte de laudă. Impresara spune că afaceristul este o fire foarte romantică și a apreciat la el că nu a fost implicat în scandaluri mondene.

„Este un om minunat, un bărbat despre care nu s-au auzit nenorociri, care nu face parte din anturajul monden al Capitalei, un romantic desăvârșit. Un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face, cumva, icoana vieții lui. Este altceva, ceea ce trebuie în viața unei femei care și-a dorit, cum mi-am dorit eu, o familie minunată. Dumnezeu mi-a dat mai mult decât am sperat vreodată.

Citește și: Ce și-a pus Anamaria Prodan pe mașina sa de lux. Fanii au rămas uluiți, detaliul inedit care a atras atenția tuturor

Într-adevăr, nu mi-este frică niciodată, când stăm într-un loc, că aș putea primi un telefon și ar putea femei de la masă să se uite către mine și să-mi spună: ‘Îl știu pe bărbată-tu’. Jur, de multe ori stau, închid ochii și spun: ‘Nu vreau să mă trezesc din visul asta niciodată’. Despre asta e vorba în viață. Suntem fericiți și eu și copiii. Sper, la rândul meu, să-i ofer acestui om exact ceea ce-mi oferă el mie și să trăim așa fericiți toată viața.”, a mai mărturisit Anamaria Prodan, la WOWnews.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *