Anca Dumitra este însărcinată. Modul prin care actrița care o interpretează pe Geanina din Las Fierbinți le-a dat vestea fanilor, primele imagini

Actrița va deveni mamă, la 36 de ani

Scris de: Daoud Andra

22 Apr. 2024

Anca Dumitra, actrița care o interpretează pe Geanina din serialul Las Fierbinți, este însărcinată cu primul ei copil. Vedeta a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare, iar cei care o urmăresc s-au grăbit să o felicite.

Anca Dumitra va deveni mămică

La aproape un an de când Anca Dumitra s-a căsătorit cu Manfred Spendier, actrița a anunțat că este însărcinată. În vârstă de 36 de ani, actrița din La Fierbinți așteaptă primul ei copil și a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare. Ea s-a fotografiat îmbrăcată într-o salopetă neagră, mulată, care îi pune în valoare burtica de gravidă și a scris în dreptul imaginilor: ”Într-o lume magică, unde visele devin realitate”.

Vezi și: Ce diferență de vârstă există între Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinți, și soțul ei. Actrița de la Pro TV este mult mai mică

Fanii ei de pe Instagram au copleșit-o cu aprecieri și felicitări. Printre cei care i-au comentat la fotografii se numără și vedete, precum Ioana Ginghină, Amalia Năstase, Theo Rose, Nicole Cherry, Corina Caragea, Adina Halas sau Elvira Deatcu.

De asemenea, actrița a primit urări din partea fanilor ei, dar și complimente pentru cât de bine arată. ”O sarcină divină să ai”, ”Arăți excelent, mami”, ”Felicitări, Anca! Ce bucurie”, ”Felicitări, strălucești! Sarcină ușoară”, ”Să fiți sănătoși și fericiți” – au fost câteva dintre reacțiile celor care o urmăresc în mediul online.

Actrița și-a afișat burtica de gravidă

Anca Dumitra, despre viața de familie

Actrița de la Pro TV s-a căsătorit anul trecut, la finalul lunii aprilie, cu iubitul ei de origine austriacă. Cei doi au făcut nunta în cadru restrâns și au avut parte de numeroase provocări birocratice, din cauză că mirele era cetățean străin. La scurt timp de la nuntă, actrița declara că își dorește ca lucrurile să funcționeze și să fie o familie din ce în ce mai unită împreună cu soțul ei.

Vezi și: Cum o cheamă pe Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinți, în acte după căsătorie. Actrița a surprins pe toată lumea cu această mărturisire

”Gândul bun te face să te duci și să semnezi. Dorința să funcționeze și să meargă și să fie totul frumos toată viața. Asta ne dorim. Din aproape în aproape. La noi oricum a fost complicat cu actele. Deci la divorț nici nu vreau să mă gândesc. Pentru că e cetățean străin au fost mici lucruri care mai trebuiau aduse. Câte un act în fiecare zi și noi, cu 24 de ore înainte nu știam dacă se va întâmpla sau nu”, a spus actrița, în spirit de glumă, la câteva luni de la nuntă.

Anca Dumitra a declarat în trecut, în repetate rânduri, că își dorește cel puțin un copil și că abia așteaptă să devină mamă. În câteva luni, actrița își va ține în brațe primul bebeluș.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *