Cum o cheamă pe Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinți, în acte după căsătorie. Actrița a surprins pe toată lumea cu această mărturisire

Cum o cheamă pe Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinți, în acte după căsătorie. Actrița a surprins pe toată lumea cu această mărturisire

Anca Dumitra, una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi, s-a căsătorit religios cu alesul inimii în luna aprilie a acestui an, iar cununia civilă au făcut-o în decembrie 2022. Soțul ei este malionarul austriac Manfred Spendier. Recent, actrița a dezvăluit care a fost alegerea ei cu privire la numele pe care îl va purta pentru tot restul vieții. Fanii au fost surprinși să afle acest lucru.

Cum o cheamă pe Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinți, în acte după căsătorie

Anca Dumitra și Manfred Spendier sunt împreună de mai multă vreme, iar în decembrie 2022 au hotărât să meargă în fața ofițerului stării civile pentru a-și oficializa relația.

Evenimentul nu a fost însă lipsit de peripeții. Fiind cetățean austriac, Manfred Spendier a fost nevoit să treacă printr-o procedură legală mai complicată până când să ajungă să fie soțul Ancăi cu acte în regulă.

Însă așa cum a mărturisit actrița, ”peripețiile au colorat și mai mult acea perioadă”. Tot ce contează este faptul că, într-un final, cei doi au reușit să devină soț și soție.

Gianina din Las Fierbinți a declarat recent că, deși în acte este acum doamna Spendier, preferă ca fanii să o știe în continuare drept Anca Dumitra.

„Pentru toți oamenii sunt Anca Dumitra, așa că voi rămâne așa peste tot. În acte este mai simplu, este Spendier.”, a mărturisit actrița pentru revista Viva!.

Citește și: Anca Dumitra s-a căsătorit. Ținuta spectaculoasă pe care a ales-o pentru cununia civilă FOTO

Ce cadou au primit de la nași

Anca Dumitra și soțul ei s-au căsătorit religios la câteva luni distanță de cununia civilă, în aprilie. La ceremonie și petrecere au participat familiile celor doi și prietenii apropiați.

După marele eveniment, actrița a dezvăluit că petrecerea de nuntă a ieșit exact așa cum și-a dorit și că a primit numai laude din partea invitaților, care s-au simțit excelent. Vedeta a dat puțin din casă și a spus și ce cadou au primit ea și soțul ei din partea nașilor.

„Ne-am dorit o nuntă restrânsă și cu oamenii cei mai dragi, așa că s-a ajuns la un număr nu foarte mare, dar suficient cât să întrețină o petrecere foarte frumoasă. Am avut parte de un cadou frumos din partea nașilor, au fost The Super 4, care mie îmi plac foarte mult și ne-au încântat alături de Bella Santiago. Mi-au fost aproape colegii din Las Fierbinți, firește. M-am bucurat foarte tare, e familia mea de la muncă.”, a povestit Anca Dumitra într-un interviu acordat la începutul acestei luni, potrivit sursei citate.

Citește și: Anca Dumitra, Geanina din Las Fierbinți, s-a căsătorit religios. Ce rochie de mireasă a purtat. Vedeta Pro TV a arătat fabulos

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
4 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *